KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lezuhant egy izraeli helikopter Romániában – háttérelemzés

Állítólag az Irán elleni háborút gyakorolták a zsidó pilóták. Nos, ez elég kétséges. Viszont biztosat nem tudunk – nem is tudhat senki -, ezért mindenki találgat, vagy logikát keres. Mi is.

Izraeli helikopter pilótákat iráni célok ellen képezni teljesen felesleges, hiszen a két ország közötti távolság akkora, hogy helikopterrel megtenni őrültség. A pilóta végigüli a kb. 20 órás utat oda, meg vissza? Miközben az iráni légvédelem legkönnyebb prédája a helikopter? Ha pedig az USA hajtja végre, arra ott vannak a kiképzett pilótáik.

Mi is feltesszük a kérdést! Mit keres egy izraeli helikopter Romániában? Hát ugyan azt, amit például Grúziában kerestek, és keresnek a mai napig. Kiképeznek. Egyrészt a járművek tudását mutatják be, másrészt oktatnak. A román hadsereg óriási mennyiségűt használt, de még modernek nevezhető nyugati technológiát szerez be. Mi a Mig-21-es repülőinket nagy ívben dobtuk a szemétbe, a románok Izraelben felújították, modernizálták, mivel repülési mutatói jók, a teljes szervizhálózat kiépített. De a régi és modernizált technika mellé új hatékony harckocsikat, repülőket, helikoptereket, kézifegyvereket, rádió és egyéb technikákat szereznek be. Ez a kiképzés pedig éppen azzal a szándékkal folyik, mint Grúzia esetében. Akkor Oroszországot bele kívánták rángatni egy újabb ‘csecsen’ háborúba. A grúz haderő teljes USA-izraeli kiképzést kapott, és modern fegyvereket. De elhibázott volt a dolog, ugyanis az FSZB nem hülyegyerekekből áll, az orosz vezetés pedig tudta a megfelelő helyes stratégiát.

Nagyobb faltörő kos kell tehát, hogy a nagy orosz diót feltörje. Miközben minden bolond, aki csak a felszínes politikát látja vagy szemléli, azt gondolhatja, hogy Oroszország éppen lepaktál a Nyugattal. Eközben a mélyben hatalmas harc folyik, de ide már nem láthat be akárki.

Ukrajna, Belorusszia, Litvánia elvesztése, az északi-sark bekebelezése, a fekete tengeri térnyerés, a Kaukázus oroszbarát stabilizálódása mind hatalmas, felmérhetetlen ütés a cionistáknak. Ezt mindenképpen ellensúlyozni kell, akármilyen áron. Mit ígértek Romániának cserébe? Vagy a Grúzoknak? Afganisztán háborús övezet, és az egyszerűen kiharcolhatatlan stabilitás miért ekkora probléma? Mert onnan egyenes az út a Kaukázus felé? Nem kell másra gondolnunk, csak arra, hogy az autópályáink az EU követelésére minek épültek? Csak nem azt gondolja valamelyik félőrült, hogy a magyarok érdekében? Az egész térség, Oroszország és perifériái felosztása már a küszöbön állt. Ebben a nagy színjátékban, ha kiterjesztik a cion-határokat az Uralig, ki lett volna az európai hatalmuk középpontjában? Budapest! Ezért a hatalmas cionista betelepülés, és annak lefékeződése a folyamat megbukásával.

Ez a folyamat Putyin színre lépésével elbukott. Ezt már ismertettük előzőleg, akit a folyamat érdekel, olvasson utána, nem kívánom még egyszer leírni.

Feladja-e a cionista banda ilyen egyszerűen? Fenéket! Inkább követi a minél közelebb a baj, annál messzebb a vész elvet. Háborút hirdet, elterel a Közel-keleten és ebben Irán a szenvedő, miközben lázas készülődés folyik az oroszok ellen. Kell-e nekik elfoglalni egész Oroszországot? Egyelőre ez fel sem merülhet! De az áhított és előkészített cion-határok visszaállítása feltétlenül, hiszen akkor mire áldoztak euró százmilliárdokat? A semmire? A cionisták nem szoktak ekkora pénzről csak így lemondani, hiszen még öt forintért is elvágják bárki torkát. Ebben pedig egy olyan háború képe rajzolódik ki, amely már több fronton, sokkal nagyobb létszámmal és technikával fog lezajlani. Ebbe könnyen elképzelhetően holmi soviniszta, Trianonos mázzal nyakon öntött revizionista szöveggel a magyarokat is sikerül belerángatni. Nehogy azt higgye már valaki, hogy Orbán jó szándékból, csupa magyarságból Trianonozik?! Készíti a sok bolondot, aki nem lát át a szitán!

Oroszország jelentős befolyási területeket vesztene, legalábbis a peremvidékek érdekövezeteiben. Elkezdődhetne újra a terület cionista felosztása, folytatódhat a betelepülés, és akkor már nem állnának üresen a nekik épített lakóparkok.

Sokan ennek az elméletnek a felemlítésekor azt mondják, az oroszok is látják ezt, felkészülhetnek. Az oroszok nyilvánvalóan jobban látják, mint bárki más. Kínával most jó a viszonyuk, de ez meddig maradhat így? A déli peremen az iszlám országokban és az Oroszországban élő több tízmillió muszlim meddig marad békességben? A románoknak területi követeléseik vannak. Ezért várják az alkalmat, és készülődnek is. A balti államokban sincs minden rendben. Oroszország földrajzilag a világ legnagyobb országa, de lakossága csak 150 millió, ennek 18%-a muzulmán.

Az orosz medve már felébredt Csipkerózsika álmából. Hatalmas fejlesztések folynak, és hatalmas modernizáláson mennek keresztül, de még koránt sincsenek a megálmodott, magas szinten, mint amit mondjuk a 70-es években az akkori kor technikájában képviseltek. A gorbacsovi, és jelcini közel 20 év nem múlt el nyomtalanul. Most még valamennyire sebezhetőek. Öt év múlva már nem, 10 év múlva pedig mégannyira sem, főleg a jelenlegi gazdasági folyamatok tükrében. Ráadásul az egész EU cionista tákolmány recseg-ropog, bármikor összedőlhet, talán éppen jól is jönne egy háború, hogy a kedélyeket lecsillapítsa. A háború tervezői jól tudják, hogy az orosz atom arzenál az egész földet elpusztíthatná órák alatt. Azzal is tisztában vannak, hogy technikai hiányosságai ellenére az orosz hadsereg a világ egyik legütőképesebb, a legjobb emberanyaggal és mára kiváló morállal rendelkező hadserege. A grúz háború bizonyította, hogy pillanatok alatt képesek megközelítősen azonos létszámú, modernebb technikájú hadsereggel szemben győzelmet aratni. A grúz esetből azonban a nyugati cionisták is tanultak, ezért a hagyományos háború valószínűsége csekély, Oroszország közvetlen megtámadása pedig kizárt. De most nem is az orosz állam területéről, hanem a periférikus, az orosz érdekszférába visszakerült országokról, területekről van szó. A nyílt összfegyvernemi háborúk helyett sokkal inkább valószínű a helyi összetűzések, terrorizmus, gerilla-háborúk, erőszakos autonómia törekvések, különleges alakulatok akcióiból álló rombolásos „kis háborúk” lehetősége, melyek mind komoly háttértámogatást kapnának a cionista erőktől. Ezt a fajta háborút, mely még így is hatalmas vérveszteséggel fog járni, a cionisták valószínűleg megkockáztatják, hogy visszakaphassák elvesztett területeiket. Ez viszont csak akkor kecsegtet minimális eséllyel, ha egyszerre, és sok helyen indítják el. Hangsúlyozom, minimális eséllyel és sok vérveszteséggel. De hát nem az ő vérük hullik, ha pedig nem próbálják meg rövidesen, örökre elveszítik ezeket a területeket.

Egy ilyen támadást mind katonailag, mind politikailag jól elő kell készíteni. A bekebelezni kívánt területen legyenek lefizetett politikusaik, szervezeteik, akik hivatkozhatnak a demokráciára, szabadságjogokra, és élezhetik az orosz-ellenességet.

Ez természetesen egy elmélet, mert ennek kivitelezéséhez a várható áldozatok száma miatt hatalmas kegyetlenség, szadizmus, és szinte őrületig fokozható gyűlölet kell. De hát ezzel a cionizmus mind rendelkezik! Akkor mi kell még? Pár lefizethető korrupt politikus, aki mindezt keresztülviszi, nem törődve azzal, hány magyar, román, grúz, örmény, moldvai, és kitudja hány náció fia hal meg? Nos, hát ezekből is van bőven mindegyik parlamentben!

Akkor mi hiányzik? Egy kis felkészülés, és az alkalom. A felkészülés folyik, az alkalom pedig előbb-utóbb mindig eljön.

Gyártó István – Jövőnk.info

Kapcsolódó cikk: Románia a NATO üdvöskéje

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Lezuhant egy izraeli helikopter Romániában – háttérelemzés

  1. Az USA és a zsidók körbe akarják apró lépésekkel zárni az Oroszokat.Észre venné már valaki?

  2. Az israeli helikopterrel kapcsolatban: én nem zárnám ki teljesen az irán elleni hadgyakorlat elméletét mert mint tudjuk az amerikai helikopterek sem repültek direkt Irakba. Odaszállították őket, hogy segítsék a gyalogságot miután előzőleg szétbombázták az országot **távolról**…a „hős” amerikaiak, ugye..
    Amúgy egyetértek azzal, hogy a cionisták most gőzerővel szervezkednek Oroszország ellen…IS. DE ne feledjük, hogy a románok mindig gerinctelen köpönyegforgatók voltak és az amcsi-cinosták még megszívhatják velük.. 🙂 Ezért is kell most MI okosan politizáljunk az oroszokkal és a kínaiakkal! Tetszik vagy nem…más lehetőségünk nincs! Nem mintha én szeretném az oroszokat DE valjuk be: kis ország vagyunk és NINCS haderőnk! Ennyi.. :-/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük