KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Csakugyan megtámadhat-e minket Ukrajna? – Nem puszta riogatás!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az talán szélesebb körben ismert, hogy A LIBERÁLFASIZMUS ORBÁN MEGBUKTATÁSÁRA TÖREKSZIK. Mindaz, aminek az utóbbi időben tanúi vagyunk (gazdaságunk fojtogatása, a nekünk járó pénzek ÁTLÁTSZÓ ÜRÜGYEKKEL TÖRTÉNŐ VISSZATARTÁSA [amit már nem is igen titkolnak], az erőszakba torkolló ilyen-olyan tüntetések, [amelyeknek már semmi közük sem az oktatás kétségtelenül sanyarú állapotához, sem pedig a pedagógusok megbecsüléséhez] célja egy „pesti Majdan” kiprovokálása.

VÉGSŐ SORON EGY (TESTVÉRGYILKOS) POLGÁRHÁBORÚ KIROBBANTÁSA, ami okot és ürügyet szolgáltat akár egy közvetett [ukrán intervenció], akár pedig egy közvetlen NATO katonai beavatkozásra. Már ha Orbánt nem sikerül szépszerével kibuktatni a hatalomból.)

Mindezek közvetlen célja: miniszterelnökünk „megpuhítása”. Lehetőleg még a júliusi NATO csúcs előtt – de legkésőbb ott. Hogy mondjon igent a NATO oroszellenes háborújára. (Eretnekséget mondok – de ezt célozta a pápa gyanúsan hirtelen elhatározott magyarországi látogatása is – őszintesége mindeddig nem ismert ukrajnai béketervével együtt. Miért fogadta az indulása előtt egy nappal az ukrán miniszterelnököt? És mi volt olyan sürgős, hogy Z., a tömeggyilkos, háborús bűnös kabarébohóc a pápai látogatás után tüstént Rómában termett?

Fel kell készülnünk a legrosszabbra: MINISZTERELNÖKÜNKET NYUGATON MINDENKÉPPEN MEG AKARJÁK BUKTATNI. Akár beadja most a derekát, akár megpróbálkozik a további ellenállással. Kár csámcsogni azon, hogy mennyi testőr veszi körül!

Miniszterelnökünknek ezért a 34. éve magunk mögött hagyott múlttal való hadakozás helyett a kapunkon dörömbölő végveszedelemmel szembeni NEMZETI ELLENÁLLÁST KELLENE VÉGRE SZERVEZNIE. A nemzeti ellenállás egységes táborában pedig nemcsak egy, de több zászlónak – a szövetségesek zászlainak – is van helye. Kell, hogy helye legyen.

Írta: Levédia krónikása

Most pedig következzen az a bizonyos másik poszt.

„Hát ha valaki ezt riogatásnak veszi, az csak ücsörögjön békésen a fotelkájában.”

Vukics Ferenc egy nyilvános interjúban mondta ezt az Ultrahangon. 

A ‘Romania Mare’ térképén pedig a Tisza határvonalként szerepel. A szlovák Slota pedig már Pestre akart jönni a tankjaival. A Kisantant felélesztését fegyverként használhatják, a Román Hadsereg pedig immáron erősebb, mint a magyar.

Aztán ott van még a sutban az Európai Csendőrség, melynek elméletben joga van egy tagállam bizonyos területeit kivonni az adott nemzeti kormány ellenőrzése alól.

Összegezve:

Már régen a védelemre kellene összpontosítania a NER-nek, ahelyett, hogy tovább fosztogatja saját népét, s az ablakon szórja ki a pénzt lényegtelen dolgokra, a fegyverek helyett.

De ennek is a pénzéhség, s a források eltüntetése, privatizációja a lényege. De a kőgazdagság sem véd meg senkit egy háború esetén, jöjjön a támadás kívülről, vagy belülről. Vagy minden irányból.

A magyar nép megint várja a sült galambot, közben tele van sértettséggel a gonosz világ felé, miközben csak ül és nem csinál semmit.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: