KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Letartóztatási parancsot adtak ki az SBU vezetője ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy moszkvai bíróság letartóztatási parancsot adott ki az Ukrán Biztonsági Szolgálat vezetője, Vaszilij Maljuk ellen. A vád terrorcselekmény elkövetése – tájékoztatott a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

A bíróság a határozatot annak alapján hozta meg, hogy Maljuk egy nappal korábban Telegram csatornáján azt közölte, hogy az ukrán biztonsági szolgálat részt vett az oroszországi olajfinomítók elleni támadásokban, valamint a krími hidat és a Fekete-tengeren lévő hajókat is az SBU célpontjai között nevezte meg.

 

Kiemelt képen: Vaszilij Maljuk az SBU vezetője / Fotó: RIA Novosztyi

Ez is érdekelheti:  Fricz Tamás: Nem állunk meg Schwechatnál

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Letartóztatási parancsot adtak ki az SBU vezetője ellen

 1. Hm.
  Kíváncsi lennék, hogy milyen tetkók vannak az inge alatt.
  Szerintem könnyen lehet, hogy olyanok mint a Matiupolban elfogott Azovos „katonákon és tiszteken mikor le kellett vetkőzniük az orosz katonák előtt.
  Még az is érdekelne, hogyan kerültek vissza Törökországból Ukrajnába? Mivel úgy engedték(!?) el őket az oroszok, hogy a háború lezártáig nem jönnek vissza.
  Arra is kíváncsi lennék, hogyan kerültek Mariupolba az ott elfogott francia és angol tisztek, és miért Törökországba kerültek ők is, ahelyett, hogy Moszkvában bemutatták volna az egész világ számára?
  Még van jó pár kérdés, amit fel lehetne tenni az orosz politikusoknak, hogy miért engedik szabadon az elfogott francia és angol „volt” katonatiszteket és főtiszteket?
  De. Mivel én én hiszek az oroszok jóindulatában, ezért ilyent csak az anno Szovjet időszakára emlékezve tudok állítani, hogy ott, ilyesmi, ezzel a „jóindulatú” nyugattal szemben nem történhetett meg. Ott és akkor azonnal bemutatták volna Moszkvában a széles nyilvánosság előtt az elfogott ellenséges ország ilyen olyan katonáit és tisztjeit/főtisztjeit.
  Pl.: Gary Powers

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük