TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Krisztus néma katonái – avagy, miért hallgatnak az egyházak és a felekezetek vezetői?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A választási kampányoknak nem velejárója az, hogy erkölcsi, vallási, hitbéli útmutatást mentén, annak megfelelően haladjanak ezek a nemtelen, és már-már az embertelenségig süllyedő harcok. Nem is lehetséges ez, mert az egyházak és felekezetek ilyenkor mély hallgatásba burkolóznak, nem tudván, hogy ki lesz a győztes, és az milyen hátránnyal járhat az adott egyházra, felekezetre nézve. A keresztény-keresztyén egyházak és felekezetek azonban ma nem hallgathatnak!

Ma egy olyan választás előtt áll az ország, amely nem csupán politikai elköteleződések választását jelentik; azt, hogy milyen politikai szemlélet vezeti majd Magyarországot, hanem ideológiai, erkölcsi választást is jelent ez az április 3-iki társadalmi aktus. Látjuk, tudjuk, hogy a politikai pártok milyen irányba haladnak, azt is tudjuk, hogy egy-egy párt erkölcsi hovatartozása milyen károkat, végzetes szellemiségeket hordoz, így nem csak „fontos volna”, de kötelező is a Krisztust követő felekezetek vezetői számára az, hogy a Biblia tanítása alapján, egységes és közös memorandumban irányt mutassanak a szerteágazó hazug ígéretek, és szellemi torzulásokban gazdag kampány idején.

Ismerjük és tudjuk, hogy az ellenzéki pártok teljes mellszélességgel támogatják a Szentírással szöges ellentétben álló, és a Teremtés isteni logikáját minden ízében megsemmisíteni akaró erkölcsi normákat. Ismerjük és tudjuk, a gyermeki tisztaság és ártatlanság elleni nemzetközi összefogást, a körmönfont és az emberi szabadságjogokat kiforgató, azzal visszaélő szemléletet. Ismerjük és tudjuk, hogy a keresztény-keresztyénellenesség a mai ellenzéknek kiemelt feladata, nemzetközi támogatással. Ismerjük és tudjuk, hogy Magyarországon, mint az már megtörtént az utóbbi száz évben, ismét szűkíteni akarja az ellenzék, esetleges győzelme esetén, a keresztény-keresztyén intézmények, iskolák lehetőségeit. Sorolhatnánk az ismert és tudott terveket, az isteni törvények és Krisztus parancsai ellen kigondolt súlyos erkölcsi támadásokat.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Azonban a gyűlölet és a hazudozás, a politikai rágalmak és a magyarellenesség, a keresztényellenesség és a lelki torzulások odavezettek, hogy számos keresztény-keresztyén, sok eseten valóban elkötelezett hívő és pap is a politikai sátánistákhoz csatlakozik. Nem politikai alapon, hanem félrevezetettségük és a gyűlöletkeltésnek, a rágalmaknak vakon hitelt adva, ahhoz a politikainak álcázott erkölcstelen, és nemzeti identitás nélküli párttömörüléshez csapódnak, amely Magyarország és a keresztény magyar nemzet teljes megsemmisítését, a nemzetközi magyargyűlöletet és annak céljait szolgálja.

Ennek láttán kisebb csoportok – szellemi és lelki irányítás nélkül, nevetségessé téve sok esetben ennek a harcnak a lényegét és értelmét –, a maguk jó szándékú, de elégtelen eszközeivel igyekeznek felvenni a harcot, hirdetni valamit, aminek az alapja ugyan jó, de a kivitelezés rettenetesen sokat árt, a nem vitatott jó szándék ellenére!

Óriási és végzetes mulasztás tehát, ha a magyar keresztény-keresztyén egyházak és felekezetek nem állnak most Krisztust követő híveik élére! Égbekiáltó bűn, ha látva a mai világpolitikai helyzetet, és ebben e kis nemzet küzdelmét itt, a Kárpát-medencében, nem emelik fel a szavukat és nem adnak érthető és világos tanácsot. Nem csupán azt kell ma mondani, ami a megszokott langyos és semmit nem jelentő megszólalás volt eddig: „mindenkinek el kell mennie szavazni, és mindenki a saját  lelkiismerete szerint adja le a voksát…” – mert ez ma, amikor a „Krisztus ellenes, gyermekbántalmazó világ – vagy kereszténység?” a kérdés,  akkor ki kell állni és világosan megfogalmazni a krisztusi parancsok alapján azt, hogy mi a keresztény-keresztyén emberrel szembeni elvárása Jézusnak! Meg kell fogalmazni félelem és kétségek nélkül, hogy ki a keresztény, és ki tagadja meg kereszténységét, ha erre vagy arra a bűnös eszmét képviselő pártra szavaz.

Ma nem csupán a megszokott négyévenkénti választás lesz április 3-án, hanem egy olyan választás is, amely a pokolba vagy az Üdvösség lehetőségéhez vezeti a magyar keresztény ország, Mária országának népét a Kárpát-medencében. Ha hallgatnak a keresztény egyházak és felekezetek, akkor hozzájárulnak ahhoz, hogy emberek százezrei adják lelküket a Sátánnak.

Ez is érdekelheti:  A nemzeti civilek így látják: Stoltenberg eljött megzsarolni minket - titkos egyezség a főhadvezérrel?

És legyen mindegy, hogy kik és hogyan reagálnak az egyházi vezetők nemzethez intézett szózataira, mert most nem politikai szózatokra, hanem lelki, hitbéli és a nemzet megmaradásához szükséges tudnivalókra van szükség, és e felvilágosító egyházfői, felekezet-vezetői szózatok emberek százezreinek lelkét menthetik meg. Ha hallgatnak a keresztény-keresztyén vezetők, akkor maguk is a Sátán szolgálatába állnak, mert nem hirdetik akkor Isten igéjét, amikor a legnagyobb szükség volna arra!

Lássuk be és értsük meg végre: Prohászka Ottokár, Zadravecz István, Mindszenty József és Márton Áron példái annak a hősiességnek és következetes felelősségtudatnak, amelyek hatására időben, és a lelkeket, a magyarságot mentve szóltak, akkor, amikor kellett! Ma itt az ideje annak, hogy egyházi és felekezeti vezetőink e hősies és félelem nélküli elődeik példáját követve szózatot intézzenek a keresztény-keresztyén magyar közösségekhez! Megmentve a nép lelkét és saját lelküket! Mert ma, egyetlen kérdés van csupán: élet vagy halál… testileg és lelkileg egyaránt!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük