A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közös EU külügy? Nem! Huxit!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Felhívással kell fordulnunk a magyar kormányhoz, hogy Magyarország azonnal és feltétel nélkül lépjen ki az Európai Uniónak hazudott kondából! Még mit nem!? Még hogy közös külügy az EU-ban?

A péntek reggeli beszélgetés vége felé a Kossuth Rádióban Orbán Viktor egy olyan hírt közölt, amibe jobb nem is belegondolni. A hír a következő volt:

Az EU a mai nap folyamán terjeszt a ET elé egy olyan törvénytervezetet, hogy egyszerű többségi szavazás után az EP fogadjon el egy törvényt, mely szerint ezután az EU-ban közös külügy legyen.

WHAT? Hogy mi? Hogy kerül a csizma az asztalra? Persze megint a németek adják az écát! Egy nagyon fontos dologra érdemes odafigyelni!

Az I. Világháború előtt az Osztrák-Magyar Monarchiában az 1867-es kiegyezést követően nem létezett önálló magyar hadügy, pénzügy és külügyminisztérium. Így aztán az osztrákok bele is rángattak minket a háborúba.

EZT AZ ALJASSÁGOT MINDEN ÁRON, MINDEN ESZKÖZZEL MEG KELL AKADÁLYOZNI, HOGY A MAGYAR TÖRTÉNELEMBEN EZ MEGISMÉTLŐDHESSEN.

Így is az EU-tól nekünk járó pénzek kifizetését mindenféle mocskos hazugsággal, meg soros-bérenc idegenszívűek aktivizálásával igyekeznek gátolni, blokkolni. Tehát egy indok már van a félelmekre.

A hadügy tekintetében szintén ott a másik ostobaság, amit május 4-én Ursula van de Lejjebb terjesztett be törvényjavaslatként. Eszerint az EU egyszerű többségi szavazat alapján elfogadtatna egy olyan törvényjavaslatot, hogy a tagországok kötelezően leosztva lőszergyártásba kezdjenek, természetesen az ukrán náci vezetés javára.

Vagyis lopakodó libsi módon tagállami hatáskörben tartott nemzeti jogot tipornának meg ismét.

Ez a második indok a félelemre.

Most pedig előjöttek azzal a farbával, hogy közös külügy legyen az EU-ban. Mi ez, ha nem a nemzeti jogok páros lábbal tiprása? Persze szintén az eu-csatlakozási szerződésben, a nemzetközi jog alapján rögzített nemzeti hatáskör semmibevételét jelenti az akció.

Ez a három törekvési cél egyenes út az Egyesül Európai Unió felé.

Másrészt pedig egyértelműen az a nemzetközi helyzet sejlik fel, hogy Magyarországot ismét a német nyelvterület tenné tönkre a nagyhatalmi törekvései oltárán.

VIGYÁZAT! Ez a kialakulóban lévő nemzetközi helyzet Magyarország számára a végleges feldarabolást vetíti előre. A pozsonyi csata kapcsán tudjuk, és nem felejtünk rá emlékezni, hogy milyen paranccsal érkeztek ide nehéz vasban a német hadak.

A MAGYAROK KIIRTASSANAK! – szólt a német parancs.

Ha az ország vezetése ezt a nyilvánvaló végveszélyt nem ismeri fel és nem cselekszik a magyarok érdeke és akarata szerint ellene, akkor alkalmatlan a megbízatására. Gyorsan tegyük hozzá, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki összefogásnak mára semmi helye az ország vezetésében! Azt sem felejtjük el soha, hogy mit tettek ezek a gazemberek 2006. október 23-án! És nem is szabad engedni, hogy a nemzet ezt egy pillanatra is elfelejtse!

Mindezekért felhívással fordulok az összes jóérzésű magyarhoz, jogászokhoz, hogy kezdjenek tárgyalásokat Magyarország Kormányával az Európai Unió elhagyásának előkészítése céljából.

A magyaroknak joguk van népszavazással dönteni egy olyan szervezet elhagyásáról, ami mára minden vélt társadalmi, erkölcsi, politikai és gazdasági célkitűzését elhagyta, és amely nemzetek még ragaszkodnak jogaikhoz, azokat minden eszközzel megtiporják.

Kérek minden magyart arra, hogy a felsorolt érvek támogatására gyakoroljon nyomást a választókörzete országgyűlési képviselőjére, települése polgármesterére.

Ne a pökhendi kormányzati politikai akarat érvényesülhessen a törvényes nemzeti jogaink felett átlépő EU kapcsán a mi akaratunk ellen.

Ismétlés a tudás anyja!

TÖRVÉNYTELENSÉGBŐL JOG NEM ERED!!!

Az EU törvényben akar rendelkezni arról, hogy a tagállamoknak ne legyen önálló hadügy, pénzügy és külügyi politikája. Mi több, ezt

egyszerű többségi, 50 %+1 szavazattal kívánják érvényre juttatni.

A háromlábú szék nem billeg alapon, most már felállhatnak a WEF-hívő globalista csoportok a sámli tetejére és kihirdethetnék az EEU-t, ami lassan elveszti nemzeteinek önazonosságát a német migráns csalogatás miatt, és végül akár az USA egy újabb tagállamává avanzsálódhat a jó öreg kontinens.

Ezzel az aljas támadással az EU háborúba rángatná Magyarországot! Ebből mi nem kérünk!

ITT AZ IDEJE A VÁLTOZÁSNAK, AMIT ÚGY HÍVNAK, HOGY HUXIT!

Ezt a magyarok nem engedhetik meg az idegeneknek!

Az EU érdeke nem Magyarország érdeke! MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

Szőlősnyaraló, 2023. május 5.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Közös EU külügy? Nem! Huxit!!!

  1. Azt nem tudom, hogy fognak itt működni a német autógyárak, ha létrejön a HUXIT. Ez nem aggasztja a német politikusokat?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: