KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kötetlen beszélgetésre invitálták fideszes politikusok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei papokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kötetlen beszélgetésre hívták meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében induló fideszes politikusok a választókörzetükben szolgáló papokat – szúrta ki az Együtt nyíregyházi országgyűlésiképviselő-jelöltje. Az évindító találkozót néhány nappal azután tartották, hogy a hódmezővásárhelyi plébános beállt a helyi fideszes jelölt mögé.

Lövei Csaba azt mondta, a nyíregyházi városházán tartott eszmecseréről maguk a résztvevők – Vinnai Győző fideszes képviselő és Szabó Tünde sportállamtitkár, a térség fideszes képviselőjelöltje – számoltak be Facebook-oldalukon. A bejegyzésből kiderül, hogy az eseményen Soltész Miklós egyházügyi államtitkár is előadást tartott.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre!

Nem államtitkárként beszél Vinnai úr Szabó Tündéről, hanem úgy beszél róla, hogy az 1-es választókerület jelöltje, jelölttársam, illetve nem úgy beszél a meghívott egyházi személyekről, hogy nyíregyházi, megyei személyek, hanem kategorikusan állítva, hogy az 1-es és 2-es választókerület egyházi elöljárói, vezetői, ahogy szerepel a szövegben. Számomra ez teljesen egyértelmű egy választási időszakban. Ez különösen érzékeny téma, hiszen tudjuk a múlt heti hódmezővásárhelyi kampány előzményeit. Véleményem szerint itt is egyértelműen kampánycélról szólt a dolog” – nyilatkozta Lövei.

HírTv

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg is megszólalt Macron kijelentésére reagálva

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kötetlen beszélgetésre invitálták fideszes politikusok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei papokat

  1. Kiszivárgott már, hogy mennyit ígértek kötetlenül a hívek meggyőzéséért?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük