KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kósa Lajos: „Anyák napjára politikai demonstrációt nem szervezünk”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz alelnöke, Debrecen korábbi polgármestere szerint nincs jele annak, hogy a mostani választásokat elveszítené a Fidesz Debrecenben.

Nem sokkal azután, hogy az ő nevével fémjelzett, Magyar Péternek üzenő táblák jelentek meg a debreceni Tisza-nagygyűlés helyszínén, Kósa Lajos megszólalt az Indexnek, és azt mondta:

“anyák napjára politikai demonstrációt nem szervezünk.”

A korábbi debreceni polgármester szerint “különösen abszurd, ha egy olyan ember szervez erre a napra demonstrációt, aki közismerten bántalmazó.”

Magyarról azt mondta, “az, hogy korábban a Fideszhez dörgölőzött és a felesége révén próbált zsíros állásokhoz jutni, nem teszi számomra elfogadhatóbbá.”

Kósa szerint Magyar nem veszélyes a Fideszre és Debrecenben sem látja reálisnak, hogy a Fidesz kikapjon. Úgy fogalmazott:

1998 óta minden létező választást megnyertünk a városban, nem látom jelét annak, hogy ez most máshogy lenne, ráadásul Magyar Péter tovább osztja az ellenzéki tábort, ő egy baloldali fickó, így a támogatói is abban a baloldali kalapban vannak, mint amiben eddig az ellenzék.

Index

Kiemelt képen: Kósa Lajos / Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük