KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Korrupt lehet az egész brüsszeli eu-s bagázs – robbantott a baloldali Libération 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jelentős korrupciós botrányt robbantott a közelmúltban a Libération című lap. A francia újság arról írt, hogy Karel Pinxten, az Európai Számvevőszék korábbi tagja rendszeresen szervezett találkozókat uniós csúcspolitikusok és a gazdasági élet szereplői között – számol be közösségi oldalán Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP képviselője.

Érintett az ügyben a Számvevőszék az Európai Bíróság az Európai Bizottság, de az Európai Néppárt is. Egyelőre azonban eddig csupán jelentéktelen bizottsági meghallgatások voltak. Természetesen minden rendben, hiszen ezt az ügyet részükről azzal el lehet intézni, hogy a Számvevőszék elnöke tesz egy nyilatkozatot, amelyben kifejti, hogy ez egy lezárt ügy, mert a Parlament és a Számvevőszék egy oldalon állnak. Ezzel elintézik. Bezzeg, ha minket kell ellehetetleníteni, megbélyegezni általuk koholt vádak alapján, na az nagyon megy nekik. Márpedig, ahogyan az ügyről Hidvéghi Balázs nyilatkozott, meg kell állapítanunk, hogy nem egy kispályás történettel állunk szemben.

Úgy tűnik, hogy amikor nem a baloldal valamely tagállam ellen kitalált koholt vádairól, hanem valós korrupció-gyanúról van szó, ráaadásul a saját berkeikben, akkor hirtelen mégsem olyan fontos Brüsszelben a jogállamiság – írja Hidvéghi Balázs.

Erről a témáról beszélt Hidvéghi Balázs a TVP Info lengyel hírtelevízióban:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyarország ukrán megszállását javasolja egy neonáci ukrán tiszt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük