KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Klaus Schwab: Isten meghalt, ma már a WEF az isteni erő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Világgazdasági Fórum szerint Isten halott, amely azt is kimondta, hogy „Jézus csupán álhír”, és hogy a WEF vezetői „isteni hatalmat szereztek” az emberiség irányítására.

A WEF szerint egy új egységes világvallás jött létre, amely az egész emberiséget egyesíti a klímatudomány, a technokommunizmus és az eugenika oltárának imádásában.

Ha Ön, kedves Olvasó nem hiszi el, hogy Klaus Schwab WEF-je (Világgazdasági Fórum) idáig jutott el az elmúlt években, akkor nyilvánvalóan nem kísérte figyelemmel a közelmúlt eseményeit.

Klaus Schwab jobbkeze, Yuval Noah Harari bejelentette, hogy a WEF-nek olyannyira sikerült a terve, hogy „isteni erőkre” tesz szert a „teremtés és pusztítás” területén. És az istenkáromlás ezzel nem ér véget. Harari azt is megígéri, hogy a WEF istenekké változtatja az embereket.

A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel és a történelmi vallásokkal szemben is. Ha egy kicsit olvasunk a sorok között, világossá válik, hogy a WEF szándékosan próbálja kiszorítani Jézust és a kereszténységet.

A WEF szerint Jézus álhír, Isten meghalt, neked pedig nincs lelked. Te egy „felhasználható állat” vagy, akinek nincs szabad akarata.

A Világgazdasági Fórum emberei évtizedeken keresztül, szép csenben beszivárogtak a demokratikusan megválasztott kormányokba, tagjai beültek a kabinetekbe, és óriási befolyást kezdtek gyakorolni ​​a világra Schwab davosi búvóhelyének folyosóiról.

Ezek a zsarnokok mára teljes magabiztossággal és arrogáns megnyilvánulásokkal bíznak saját sikerükben. Már nem húzódnak az árnyékba, hogy csupán onnan irányítsák bábjaikat.  Schwab szerint az ő szerepe az, hogy a jelenlegi időszakban a világ „átalakulását” irányítsa. Nem csoda az sem, hogy csodálattal tekint Kína tekintélyelvű állami ellenőrzési rendszerére.

Amikor a világ vezetői és kormányai Schwab és szervezetének szigorú és teljes  ellenőrzése alá kerülnek, a nyugati demokrácia megsemmisül. Trudeau Kanadája például már egyfajta tekintélyelvű sivataggá vált. Jacinta Ardern Új-Zélandját pedig teljes egészében a davosi technokraták irányítják. Miért tisztelnének minket,  emberi és alkotmányos jogainkat, ha szabad gondolkodásra képtelen „kihasználható állatoknak” tekintenek bennünket?

Ez is érdekelheti:  Botrányt okozott a Schadl–Völner tárgyaláson Szabó Bálint, a bíró végül kiüríttette a termet

Vessen egy pillantást Brazíliára, hogy bepillantást nyerjen a jövőbe. Bolsonaro elnök támogatói az általuk rendkívül tisztességtelen és korrupt választások ellen tiltakoznak. A WEF kedvence, Lula, aki még hivatalba sem lépett, már elkezdte játszani a Klaus Schwab-darabot, befagyasztotta a tiltakozók bankszámláit, és brutálisan lépett fel a szólásszabadság mellett fellépőkkel szemben.

 

Philippe Argilier francia milliárdos azt állítja, hogy olyan adatokkal rendelkezik, amelyek 38 embert fognak leleplezni, akik a világot irányítják és egy „árnyékkormányként”. Bill Gates egyike annak a 38, senki által meg nem választott személynek, akik 8 milliárd ember mindennapi életét befolyásolják. Arguillier azt mondja, bizonyítékai vannak arról, hogy a Biden-kormányzat közvetlen parancsokat kap ettől az árnyékkormánytól.

Ha bepillantást szeretne látni az árnyékkormány által vezetett jövőbe, tekintse meg Bill Gates legutóbbi nyilatkozatát. Gates már régóta Istent játszik. Robert F. Kennedy évekkel ezelőtt figyelmeztetett bennünket Gates pszichológiájának ezen aspektusára.

Kennedy Jr. szerint az Egészségügyi Világszervezet „globális társadalmi és orvosi kísérleteket végez” megadonorának, Bill Gatesnek a víziójával és „vallási meggyőződésével, miszerint a technológiát (vakcinákat és GMO-mezőgazdaságot) felhasználhatja ennek megvalósításához az egész emberiség megváltójaként.”

Gates stratégiája, miszerint megvásárolta a WHO-t [Egészségügyi Világszervezet], és irányítása alá vont olyan amerikai egészségügyi tisztviselőket, mint Tony Fauci és Deborah Birx, azt jelzi, hogy a Microsoft társalapítója immár „megszabhatja a 8 milliárd embert érintő globális egészségügyi politikát, és ellenőrizheti a legintimebb részleteket is.” – írta Kennedy Jr. Instagram-oldalán*.

A múlt héten Gates-t hamis megmentőként tetszelgett, aki azt mondta a világ vezetőinek, hogy itt az ideje, hogy egy „halálbizottság” létrehozásának, mely majd eldönti, kinek van joga élni és kinek kell meghalnia.

Természetesen Gates „halálbizottsága” része annak a globalista elit világnépesség csökkentő elképzelésének, mely  rögeszmélye ennek a sátáni társaságnak. Ez az a brutális, lélektelen világ, amelyet Gates és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya eltökélten végig akar vinni a Great Reset részeként.

Ez is érdekelheti:  Durva lehűlés jön, húsz fokot is visszaeshet a hőmérséklet

Azt azonban semmiképpen nem engedhetjük meg, hogy gonosz vallásuk új elfogadottá, egyfajta normalitássá váljon.

Eredeti cikk ITT

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai

Robert F. Kennedy: A félelmen keresztül lehet irányítani az embereket!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük