TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kire cserélné le az Orbán rendszert?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: A Romek Károly által emlegetett C) cikk 2. pontjával van a baj, amit meg kellene változtatni.

A 2.-es cikk így szól:

„(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.”

Javasolt változtatás:

(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom demokráciaellenes megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

Véleményünk szerint Orbán Viktor demokráciaellenesen, a nemzetközi zsidóság támogatásával, tehát külső befolyással, demokráciaellenesen szerezte meg a hatalmat. Beismerjük, habár felszínesen, de nagyon igyekezett, a demokrácia látszatát kelteni. Mindenki tudja, hogy OV nem a mi kutyánk kölyke, hanem az ö kutyájuk kölyke! Azt is tudjuk, hogy Antallll József, egy jelentéktelen múzeum igazgatója, megbízható tagjaként a magyarországi PT-nak,  miként válhatott miniszterelnökké. Mivel feltételek nélkül vállalta a Soros és bandája feltételeit, az ország teljes kiárusítását, a Sorosék ajánlatai szerint!

A C) cikk 2.-es pontja szerint kötelességünk fellázadni hazánk 26 éve folyó kisajátítása ellen!!!

Mi lesz magyarok??? Mi lesz!!! Mit teszünk, hogy véget vessünk ennek az alig álcázott kizsákmányolásunk ellen???


In reply to Kovács Imre-nek válasz .

Színessel fentebb a link az első cikkhez, amire Kovács Imre válaszolt. Válaszának kivonata alább olvasható:


Kovács Imre rövidített válasza Romek Károlynak, 2 pontban:

„1, Kire cserélné le az Orbán rendszert?
2, Hol van azoknak a tömegbázisa, akikre lecserélné?
Én már ebbe a kettőbe belegabalyodom, ha eszembe jut a téma.”


Romek Károly második válasza:

Tisztelt Kovács úr!

Megértem, hogy így látja és az érzés is ismerős nekem valahonnan. De arra már <van> tapasztalatom, hogy mivel jár bő lére <eresztett> magyarázkodás.

Orbán nem önerőből, vagyis nem a saját tehetsége folytán lett helytartó (mert miniszterelnöknek nem nevezhető a jog szerint). Orbánból vezetőt csináltak, mert ő vállalta (persze nem papíron) júdáspénzért az ország elárulását. Ám nem azért csináltak vezetőt belőle, hogy neki jó legyen, hanem azért, hogy eljátssza a szerepet, amit kiosztottak neki. Ahogyan minden más diktátort, őt is csak addig fogják fenntartani, amíg szükség van rá.

De azokat, akik ilyen szerepeket osztogatnak, nem olyan célok vezérlik, amivel az összeesküvés-elméletek tömik a nyilvánosságot. Erről ennyit. Viszont Orbánnak és más vezetőknek is megásták már az elején a csapdát, amibe ha el jön az idő, bele fognak esni.

Feltételezem, hogy Orbánnal és a többi vezetővel elhitették azt, hogy az alaptörvényben azért maradjon benne az előző alkotmányból a C), cikk, mivel azt a nép ,,lelkülete” igényli, de nem kell komolyan venniük. Ez a csapda, mert ezt nagyon is komolyan kell venni. A korunk demokráciái ugyanis a demokrácia deklarálására épülnek és a demokrácia illúziójának fenntartásával tudták csak azokat a népeknek eladni. Furcsán hangzik, de a nyugati demokráciák ilyen ,,sziklaszilárd” illúziókon alapszanak. Mindent elkövetnek tehát ezen illúziók fenntartásáért, mert ha népek számára világossá válik, hogy a demokráciák valójában diktatúrák, akkor a jelenlegi világrendet a népek ellenállása felőrölheti. Ezt tehát nyugat mindenképpen elakarja kerülni. De nagy politikai játszmák irányítása nem a nyugati vezetők kezében van, hanem mögöttük álló és valóban titkos háttérhatalomnak, amely a bankároknak tulajdonított rabszolga-világrend megvalósításához semmilyen érdekük nem fűződik. Arra számítok, hogy a háttérhatalom kiakarja és ki is fogja provokálni a népek szembe fordulását a nyugati gazdaság-politikai rendszerrel.
Magyar vonatkozásban arról van szó, hogyha tömegek kifejezésre juttatják az igényüket a hatalomban való valamilyen módon történő részvételhez – amit az alaptörvényünk is deklarál – akkor a demokrácia látszatának fenntartása érdekében a jelenlegi hatalom meghátrálhat, hogy mentse a menthetőt.

Orbán rendszerét természetesen nem lehet leváltani, mivel az nem Orbán rendszere, hanem egy világrend magyarországi ,,betagozódása”. A rendszeren kell változtatni olyan formában, hogy a nép bevonása a hatalomba a rendszert jobb működésre kényszerítse.
A demokratikus jogrendszer alapja a választási törvény, és nem az alaptörvény. Ha választási törvény függővé teszi a választottakat a választóktól, akkor demokrácia van, ha nem, akkor nincsen, függetlenül attól, hogy az alaptörvényben mi van írva. Az Orbántól és az ő rendszerének nevezett, de nem csak az ő demokráciájától meg lehet szabadulni, ha választónak leesik, hogy nem kell olyan feltételek mellett szavazni, ahogyan számára valakik megírták. Kösse a választó feltételekhez az X-et, mert az sokat adott a megválasztottaknak és semmit a választóknak.

Orbánéknak ásott csapda, amit C) cikknek nevezünk:

C) cikk
(1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.
(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
(3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állam jogosult.

Romek Károly
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “Kire cserélné le az Orbán rendszert?

 1. Annyit fűzök még ezekhez hozzá, hogy a döntő kérdés nem az, ki cserélné le Orbán rendszerét, hanem az, hogyan.
  A megoldás: nem szabad elfogadni a jelenlegi választási törvényt, és annak bevezetését a választónak a szavazásra való részvétel feltétléhez kell kötnie azzal, hogy távol marad a szavazásoktól, még önkormányzati szinten is.
  Kötelezővé tehetik elvben a választásokon való részvételt, aminek semmi más értelme és célja nem lenne, mint a demokrácia látszatának erőszakos úton történő fenntartása. Ez pedig egy öngól lenne a ,,demokrácia” részéről.

 2. Én, személy szerint, Romek Károly úr, több javaslatával is egyetértek! Ezeket azonban sajnos, mindaddig, a gyakorlatba átültetni lehetetlen, ameddig a magyar belügyet/ket, a vörös emlőkön felcsepe-redett „pintérsándorok”, írányítják, a „brüsszeli al-páholy” , és a Magyar Nemzet egyre hangosabb, INTERNÁCIONALISTA csürhéből összetevődő belső ellenségeinek támogatásával!
  Ezért azt javaslom, hogy elsősórban, a szóban forgó belső/külső ellenségeink, eltávolításának – mikéntjéröl- , kellene beszélgetni és vitatkozni! Nem de?
  Javasólni merészeli, az 56-os veterán és Koppányivadék, Dr. E. Sz. L. Bécsből

 3. T. Lajos Szabó Úr!
  Egyetértek Önnel. Enélkül bármibe is fogni,felesleges.

 4. 1991. legelején, amikor a rádióban meghallottam, hogy 10 ezer forintot kap az a gazda, aki a tehenét levágja (kivágja) és emellett még a levágott állat húsát is megtarthatja, akkor már tudtam, hogy antall józsef egy ganédombra való szarkupac. Hosszú évekig, egészen a 2006-ot követő néhány évig még bíztam abban, hogy egy össznépi elégedetlenség el fogja zavarni a hazánk testén élősködő férgeket. Ennek érdekében én is megtettem minden tőlem telhetőt, ám a sok utcai demonstráció eredménytelensége szép lassan meggyőzött arról, hogy az utcán nem fog eldőlni semmi. Ha kell, izraelből hoznak vérszomjas gazembereket szétlőni a tüntető tömegeket, ha kell, ránk hozzák az EU csendőrséget, mely erőszakszervezet örök időkre itt marad, és átveszi a tényleges hatalmat, és még rosszabb lesz a sorunk, mint előtte. Bárki mondhat bármit rám, nekem a több száz utcai demonstráción való részvételem tapasztalatai meggyőztek arról, hogy világviszonylatban kell egy cunami szerű elégedetlenségi hullámnak elindulnia ahhoz, hogy a gyökeres változások bekövetkezzenek. Egy kis nép, mint a magyar jó példával tud csak élen járni, de fizikailag semmilyen erőt nem tud felmutatni. Mivel semmi se tart örökké (a fák se nőnek az égig) előbb-utóbb, akár egyik pillanatról a másikra, elkezdődhet a villámcsapásszerű fordulat. Az emberiségnek (bármennyire le is van butítva) elege van már a rabláncból. Azok fognak elsőként belerúgni háládatlan gazdáikba, akik egész nap a szaros ülepeiket nyalogatják, és köszönet helyett durva hátrarúgásokat kapnak, sorozatos megaláztatásban részesülnek! Itt egy ragyogó példa arra, hogy mire is gondolok: https://youtu.be/og-Eu0Vn7BM https://www.youtube.com/watch?v=og-Eu0Vn7BM El tudja valaki képzelni, hogy az első rúgást ne ezektől a seggnyaló tetvektől kapnák gyarmatosítóink, amikor hatalmuk már végleg meginog? Tehát van remény! — de az utcát egyelőre el kell felejteni. Persze lehet fejjel nekimenni a falnak, hiszen ezt csak a józan ész tiltja! A magyar virtushoz már nagyon, nagyon kevesen vagyunk: így nem szabad felesleges áldozatokat hoznunk, vétek mindent kockára tennünk! Vattay Szabolcs

 5. Kedves Transyadmin!
  Ehhez a cikkhez küldtem az imént egy hozzászólást, de nem jelent meg, nyomtalanul eltűnt!
  Üdv.: Vattay Szabolcs

  1. Többször írtam: azokat a hozzaszólásokat, melyekben több (vagy csak egy?) link van, azok admin- jóváhagyásra várnak.
   Mostanában napközben el vagyok házon kívül foglalva.

 6. Aki rendszert akar cserélni, az gyurcsányit, bajnait, judeo-bálintot, végül is biszku bélát hozza vissza, ugyanis nincs olyan magyar személyiség, aki visszavezetné a magyar útra azt a megmaradt kevés magyart. A mostani időszak, a megőrzés, az erőgyűjtés, az értékrend helyreállításának és a a célok tisztázásának időszaka. Megosztottságban világelsők vagyunk. Jó lenne a csehek tisztánlátást és bátorságát, a lengyelek érdekérvényesítő képességét elérni. Addig is, aki ma tüntet, lázít, az a csicskák csicskája.

  1. Tisztelt Varga László!
   ,,Addig is, aki ma tüntet, lázít, az a csicskák csicskája.”
   Ez túlzás azért, de nem alaptalan kijelentés. Aki ma tüntet, az nem lát jobb megoldást, Viszont rosszabb sincs. Abban is igaza van, hogy a jelenlegi rendszer leváltása irreális célkitűzés lenne. A választási törvény módosításáról írtaknál ezt is figyelembe vettem, sőt egyrészt ez vezetett a választási rendszer módosításának ötletéhez. A működő dolgokat nem kell leváltani, ami pedig nem működik, azt vagy ki kell venni a rendszerből, vagy működőképessé tenni.

 7. lászló varga!
  „nyugodtan alhatsz nyitott ablaknál,mert nem kell félned,hogy az eszedért ellopnak!

 8. Varga lászlónak is!
  „az a nép.aki korrupt,semmirekellő,tolvaj árulót szavaz meg,az nem áldozat,hanem BŰNTÁRS !! (G.Orwel)

 9. Hogy mindenki lássa, mivel is állunk szemben.
  Olvassatok vissza egy régebbi írást a kommentekkel együtt.
  https://internetfigyelo.wordpress.com/2012/09/06/orban-viktor-sulyosan-skizofren-beteg/
  Ezen kívül gondoljátok végig a Haider ügyet Ausztriában, micsoda retorzióknak voltak kitéve. Van itt ellenség kívül-belül, nem kevés.
  Szóval, nagy fába vágnánk bele fejsze nélkül, sok kis bicskával.
  Mikor indul a faragó szakkör? Csatlakozom.

 10. Becsületes magyarokra cserélném le a jelenlegi kormány-tagokat.
  Az eleje nagyon nyögvenyelős lenne tudás és gyakorlat hiányában,de a jó-szándék kompenzálná a hiányosságokat.
  H.B.
  „A magyar jellem, karakter soha sem akart uralkodni, parancsolgatni és a hatalmát fitogtatni, erre csak a korcsjellemű aberrált senkik vágyakoznak, hogy ezen keresztül érezzék magukat valakiknek…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük