KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kinek tartozik Magyarország? Tárgyaljuk újra az adósságot? Tagadjuk meg a visszafizetést?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Tehát ki felé van adóssága az országnak? Az IMF és EU hitelek csak egy részét adják, kié a többi?

Hozzászólásokon keresztül jól lehet érzékeltetni a magyar nép tájékozottságát / tájékozatlanságát, vagy hamis képét, pontosan amiatt, hogy az információk titkosak és sok mende-monda kering az államadósság körül. A kormányok meg furcsa módon hazudoznak, ködösítenek, félretájékoztatnak és próbálják velünk elhitetni, hogy „dübörög a Pannon Puma!!”!


A hsz-k:

 1. A „tárgyaljuk újra az adósságot” nem hülyeség, ugyanis van kinél tárgyalni: IMF (itt összpontosul az államadósság zöme), illetve privát bankok.

2. Az államkötvények (diszkont kincstárjegyeket, egyebeket is értve) tulajdonosainak. Ha veszel államkötvényt, akkor neked is. Mivel szabadon adható-vehető, ezért nem is tartható nyilván, hogy kinél van.
Ezért hülyeség a „tárgyaljuk újra az adósságot” gondolat, mert nincs kivel tárgyalni.

3. Az államkötvényt meg vissza lehet vásárolni.

4. Ne felejtsük el a 89 előtti hitelek is itt vannak ezek a Szamuráj hitelek javarészt japán bankok finanszírozták (Bár ezt a rendszerváltáskor egy részét elengedték volna csak volt egy fasza pénzügyi gurunk és csapata Fekete János (NIF: izraeli-magyar kettős állampolgár, testvére már akkor ezredes volt az izraeli hadseregben) ők egy kellemetlen modorú levélben jelezték hogy mit képzel a nyugat vissza tudjuk fizetni, . . . ja ennek a f. . . köszönhetjük a IMF-t is.
Vaszleg ő is jókora jutalékot kapott ezért a munkásságáért amit a imf-nek tett.

5. Istvan_Budapest nevű felhasználó válasza:

Hogy kinek tartozik az Magyarország?

Való igaz, hogy a magyar államadósság nagy része állampapírok kibocsájtása révén jön létre. De nem mind! Gondoljunk csak az állami vállalatok (MÁV, BKV, stb.), vagy az önkormányzatok, vagy az állami szervezetek (pl. Magyar Nemzeti Galéria stb.) adósságaira amik működésük során felhalmoznak adósságokat, és ezek a kölségvetést terhelik.

A legnagyobb tétel mégis az állampapírokból származó adósságteher, ezek a költségvetést (minket) közvetlenül terhelnek.
Nyilván nem a Marika néni otthoni éjjeli szekrényben tartott állampapírja jelenti a nagy tételt. Ki veszi nagy tételben ezeket az állampapírokat:
Egyes államok vásárolhatják őket, így kölcsönöznek egymásnak, ezen kívül ott vannak kölcsönzőként a nyugdíjalapok, befektetési alapok, biztosítótársaságok és a magánkézben lévő pénzalapok.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Ha a legnagyobb szeletet vesszük az az USA, 15 ezer milliárd (15 x ezer x ezer x millió) dollár tartozással (és ebbe csak az állam tartozása van benne, az USA állampolgárok saját tartozása még nincs!). Ennek legnagyobb részét nyugdíj és biztosítási alapok adják, aztán persze ott van Kína is. A tartozás nagy része pedig a Szövetségi Jegybank felé áll fenn, ez néhány magánbankból áll, ami mögött a Rócsildok állnak.

Globális szinten a Rócsild család az emberiség egész vagyonának mintegy felét birtokolja, és rajta kívül még 300 dúsgazdag javarészt egymással szoros kapcsolatban álló bankárdinasztia osztozik a föld vagyonának döntő hányadán.

Az ő kezükben van a bankrendszer, a nemzetközi pénzügyek, multinacionális vállalatóriások, és ezen keresztül persze a média és politikai hatalom is. Hát nekik „tartozik” leginkább az egész világ és Magyarország. Ajánlom a Money Masters és a Pénz mint Adósság filmeket a youtube-on.

Még talán annyit, hogy a rendszer nem ma, hanem évszázadok alatt jött létre. A 19. századtól a Rócsild család tartja ellenőrzése alatt a nyugati világ pénzrendszerét, 1815-ben az angol gazdaság Nátán Rócsild kezébe került, az Egyesült Államok felett 1913-ban vették át az irányítást amikor megalakult a Rócsild magánbankok által működtetett Szövetségi Jegybankrendszer. Magyarország felett pedig az 1980-as években vették át az uralmat a Szovjetúniótól, a rendszerváltásnak nevezett hatalomváltással.

A Rócsild világuralom előtt pedig a 15. századig visszamenőleg a Mediciek illetve a Fuggerek bankárdinasztiáinak kezében volt Európa gazdasága.
Régen királyoknak kölcsönöztek, de ha a király meghalt nem volt ki visszafizesse a tartozást…

A nagy fordulat maga a Nagy Francia Forradalom volt 1789-ben, amikor elkezdték felszámolni a királyságokat, nemességet és így az adósságok örökölhetővé váltak a nemzetek (immár köztársaságok, parlamentáris királyságok) által.

Ma a legegyszerűbben a nemzeti bankok által fosztják ki az országokat. Hazánkat pl. a Magyar Nemzeti Bankon keresztül nullázták le, annak árfolyampolitikájával, gerjesztett inflációval, kamatpolitikával stb. Az MNB-t közvetlenül külföldi pénzügyi központokból (London, Bázel, Frankfurt) irányítják, hisz az MNB törvényileg független Magyarország demokratikusan megválasztott intézményeitől.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Figyelmen kívül hagyták az emberek akaratát Brüsszelben

A jelenlegi világgazdaságot irányító néhány száz bankárdinasztia már legalább a középkor óta építgeti birodalmát, de leginkább évezredekről beszélhetünk, a Római illetve Babiloni birodalom idejéről.

A világ különböző pontjain feltűnnek, és persze hatalmuknál fogva átírják még a történelmet is (lásd Josephus Flavius, Jordanes…). Főként a közös vallás, a judaizmus köti össze őket, és persze, mivel egymás között házasodnak, erős a vérségi kötelék is.

Pl. Drábik János könyvei sokat elmondanak a jelenlegi pénzhatalomról,  de a neten is sok információ hozzáférhető, ami talán az egyetlen média ami nincs a közvetlen ellenőrzésük alatt. Remélem segített az üzenetem a kérdés megválaszolásában!

6. Még kiegészítésként az előbbiekhez annyit, hogy Magyarország eladósodottsága szorosan összefügg Európa (és a világ) ÖSSZES országának az eladósodottságával. Még a leggazdagabb országok is el vannak adósítva, bele értve az Egyesült Államokat, amelynek a jelenlegi adósságállománya immáron eléri a 16 trillió ( 16 ezer milliárd, vagyis a16 x ezer x ezer millió dollárt! ). Mindez elsősorban az Amerika és a világ pénzrendszerét irányító bankárdinasztiáknak köszönhető.

Ezek a bankárdinasztiák jórészt Velencében (lásd Shakespeare: Velencei kalmár című műve és a gonosz uzsorás Shylock alakja a történetben) és Itália egyéb városaiban húzódtak meg és mentették át mesés pénzhatalmukat a középkor folyamán, innen ered a Velencei Fekete Nemesség. Ezek a szupergazdag familiák jelenleg a világgazdaságot irányítják, mind judaisták, de inkább kabbalista-sátánista jelző illik rájuk.

Illusztris példa a judaista (inkább kabbalista-sátánista) del Banco család. Anselmo del Banco (Asher Meshullam eredeti nevén) az 1500-as években még velencei uzsorás a gettóban. Kétszáz év múlva már Németországban lakik a család és felveszik a Warburg nevet. 1913-ban a család leszármazottja Paul Warburg bankár megalapítja a Fed-et, az Egyesült Államok szövetségi jegybankját. Max Warburg, szintén „családtag” ezalatt a Német császár tanácsadója és oroszlán része van az első világháború kirobbantásában. 1917-ben Paul Warburg már Trockijt pénzeli, aki New Yorkba utazik és nagy mennyiségű készpénzt visz Oroszországba a kommunista forradalom kirobbantásának céljából. Később Sigmund Warburg szintén a „családból” a náci pártot finanszírozza New Yorkból és Hitlert hatalomra segíti. A holokauszthoz használt cyklon b vegyianyag gyár IG Farben vezetőtestületében szintén ott ül egy Warburg. Nem nehéz kitalálni, hogy az emberiség kiknek „köszönheti” az első, a második világháborút, a holokausztot, a kommunizmust, és az összes többi tragédiát. A hadiipart mind ők irányítják, a gyógyszegyárakat is, a bankokat és a multikat is.

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

A jelenlegi „demokráciának” nevezett politikai színház is a bankár háttérhatalom műve, amit még a 17. Századi Angliában fejlesztettek ki, miután amszterdami pénzváltók megfinanszírozták az angol polgárháborút és fizetett ügynökükkel Cromwell-lel kivégeztették az uralkodót és Hollandiából saját bábkirályukat küldték Angliába uralkodni, Orániai Vilmost. Majd kialakították a parlamentáris rendszert ahol mindkét oldalra a saját embereiket ültették. Az angol politikai rendszert már a 17. Századra maguk alá gyűrték a sátánista bankárok. A gazdaság felett (a Brit birodalom ekkor a világ vezető hatalma) a Waterlooi ütközet után a részvények teljes felvásárlásával a Rócsild dinasztia (Nátán Rócsild) 1815-ben vette át az ellenőrzést.

Magyarországon a bankár háttérhatalom létrehozta a rendszerváltó pártokat a semmiből és az ország nyakára rakták a tolvaj élősködő bűnöző parazita politikus elitet. Az egyik, fiatalokból álló pártot például Soros (eredeti nevén Schwarz) György nemzetközi bankár finanszírozta, a fiatalok kiválasztott vezetőjét ő vitette ki Angliába, ösztöndíját fizette. Soros viszont közvetlenül a Rócsildok embere. Nem nehéz kibogozni, hogy az egész jelenlegi magyar politikai garnitúra mögött a kabbalista-sátánista bankárdinasztiák állnak, és céljuk a magyarság adósrabszolgává, agymosott biorobotokká, semmirekellő használhatatlan emberi hulladékká tétele, végső soron pedig kiirtása.

forrás: gyakorikerdesek.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Kinek tartozik Magyarország? Tárgyaljuk újra az adósságot? Tagadjuk meg a visszafizetést?

 1. Röviden: sokak szerint, ugyanazon penz-valtok-,hamisitok es egyeb fehergalleros bünözök csoportjahoz tartozo, „önjelölet kivalasztottaknak”, akiknek elödeit/öseit is mar, Jezus Krisztus Urunk is, korbaccsal kergette ki, a Jeruzsalem-i , nagy templombol!!

 2. Csak el ne vesszen a lényeg, hogy nem az számít, ki hitelezett Magyarországnak, hanem az hogy hitelezés ellentétes a nemzetközi joggal. Az egész adósságot visszamenőleg kel semmisnek nyilvánítani, és nem azt boncolgatni kinek tartozunk. Nyilván, senkinek.
  A több a jog szempontjából nem számít, mivel arról már előre gondoskodtak a hitelezők, hogy az adósság továbbgyűrűzzön az állampapírokba. Ezeknek semmi értelmül nincsen. Magyar állampapírokat miért vesznek pl. magyarok? Az, hogy magyar állampolgárok saját maguktól forrásokat vonnak meg, hogy állampapírt vásároljanak, semmit sem ér, mivel az államadósságot törlesztés útján nem lehet csökkenteni. Vannak persze görbék rövid idejű csökkenésekről, de ezeket hagyjuk. Az állampapírra fordított összegek kivonódnak a magyar gazdaság pénzkeringéséből és súlyosbítják a válságot.
  Lehet kérdezni, hogy ezt a Kormány nem tudja? Biztosan. A frank-hitelek következményeit is tudták, de ….

 3. Én úgy látom, hogy nálunk a mostani garnitúránál nagyobb gazemberek
  még nem voltak MAGYARORSZÁG élén. Talán még soha. Természetesen beleértve az álszent papokat is. Ezek a komcsikat
  hitványságban toronymagasan lekörözik.
  Abban viszont biztos vagyok, hogy ezek a lények nem fognak csak
  úgy kipusztúlni mint ahogy kádárék tették, hanem a megérdemelt
  helyükre fognak kerülni.
  Ferenc

 4. „illúzió nélkül.
  Mit gondolnak mire megy ki ez az összeurópai gyűlölet kampány cirkusz?
  Egész európára kiterjedő emberi és szabadság jogok eltiprása, rendkívüli állapot bevezetése,totális diktatúra irányába.
  Nem lesz itt hőzöngés,mert akinek nem tetszik,mehet. A lecsóba!
  A mostani hatalmon lévő bohócok, már „bizonyítottak gazdáiknak, jeles eredményre vizsgáztak. Így felesleges a választásokkal(?) bíbelődni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük