KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kinek halmozza fel a történelmi vagyont a miskolci önkormányzat?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lassan két hónapja várják a miskolci tömegközlekedési dolgozók, hogy a fideszes önkormányzat bértárgyalásokat kezdjen velük azok után, hogy a folyamatos létszámhiány miatti törvénytelen túlóráztatásért a közlekedési céget már a kormányhivatal is elmarasztalta.

A türelemmel várakozó munkavállalók eddig mindössze annyi választ kaptak, hogy jelöljék meg, miből adjon az önkormányzat több fizetést.

Ezúton arra kérem a tanácstalannak tűnő városvezetést, forduljanak bizalommal a saját alpolgármesterükhöz, aki egy hete azt nyilatkozta, hogy a Miskolc Holding vagyona történelmi csúcson van. Ezek után vitassák meg, kinek halmozzák fel ezt a vagyont. Ha arra a megállapításra jutnak, hogy nem saját maguknak, és tisztázták azt is, hogy alpolgármesterük nem hazudott, akkor találják meg a béremeléséhez szükséges forrást. A dolgozók két évvel ezelőtt már elkezdték keresni, akkor egy sztrájk kellett ahhoz, hogy meg is találják.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Lánchíd botrány - Budai Gyula: Karácsonynak reagálnia kellene a felújítási ügyre

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Kinek halmozza fel a történelmi vagyont a miskolci önkormányzat?

 1. Például aki kiskorú és terhes majd megszül ne adjanak családi pótlékot !Viszont a szülei fizessék ki a terhesség és szülés orvosi költségeit 100 %-n.Valamint akinek nincs munkahelye ,azt nem kell semmiylen cimen segélyezni hanem holland módszer külföldön kell munkát mutatni neki .Aki börtönbe kerül az fizesse ki az ellátás költségeit és a fegyőrők fizetését is.Viszont ha szabadul és nem talál munkát ki kell tiltani onnét.

 2. “például”
  “egy fiatalnak tudást kell szereznie, az idősebbnek meg alkalmazni kell azt.”
  De ha egy gyerek buta és megöregszik,akkor abból csak egy buta öregember lesz.”

  A bűn nem mást jelent,mint “letévedt a helyes útról”. De miért? Hol voltak e közben a szülők, rokonok,tanárok, az “állam? ” ne szavakkal,saját példával nevelj”
  Bűnözőnek senki nem születik,azzá lesz. De a felelősséget senki nem akarja vállalni. Egyszerűbb kirekeszteni,belerúgni, ahogy mindig a mindenben mindenkori elsőkbe. Először keresztre feszítik,aztán imádják majd. Akár pozitív a példa,akár negatív. De kilóg a “sorból, veszni kell. A nevelés,tanítás, a segítség szóba sem jön. Ítélni,kirekeszteni,megbélyegezni egy életen át,s közben mosolyogni,hogy lám, mi mennyivel különbek vagyunk. Hogy “ne ítélj,hogy ne ítéltess” csak vasárnaponként és karácsonykor jut a többség eszébe,vagy ha saját magáról van szó. De mindig a könnyebbik része jut mindenkinek az eszébe. Elítélni, megbüntetni. De kinek van joga(?) büntetni? Az állam az csak átvállalja a büntetést ,bosszút áll. Egy bűntettből,kettőt csinál. De ezzel meg nem történté, az esetet visszacsinálni,már nem lehet. A büntetés mértéke az elkövetés súlyától többnyire távol esik,hogy az elvárásoknak(?) megfeleljen a bűn ismétlés és az elrettentés céljának. Ezzel megpecsételődött a bűnös(?) sorsa.
  Sajnos ma, akiknek tanítani kellene,pont azoktól nem lehet,vagy éppen ők terelik,vagy mutatják meg a bűn felé vezető utat,miközben a próféta(?) képében tetszelegnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük