KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kikapott a Fradi, menesztették Csercseszovot, Kubatov a szurkolóknak üzent

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Rögvest a feröeri Klaksvík elleni 3-0-s vereség, a mérkőzés lefújása után Kubatov Gábor a szurkolókhoz szólt. Ebből kiderül, azon melegében megfogalmazódott benne Sztanyiszlav Csercseszov menesztése. Az FTC elnökének szavaiból az is kiderül, a játékosoknak is van okuk az aggodalomra a jövőjük miatt a Ferencvárosnál.

– Annyira fáj ez a vereség, ami most történt velünk. Bizzatok bennem, le fogjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat minden szinten. Stáb szinten is, játékos szinten is, higgyetek nekem. Reggelig meg fogjuk hozni a megfelelő döntéseket – szólt Kubatov Gábor a szurkolókhoz a feröeri Klaksvík elleni vereség után. Aztán a felháborodott drukkerek kurjongatása elnyomta az FTC elnökének szavát.

A felvételből mindenesetre kiderül, Kubatov Gábor azon nyomban döntött Sztanyiszlav Csercseszov sorsáról, s a játékosok sorsa is bizonytalan a klubnál.

Azt is leszűrhetjük a rövid videóból, hogy Kubatov Gábor élvezi a szurkolók bizalmát, ellene senki sem acsarkodott, a drukkerek elsősorban néhány futballistára mérgesek.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Kubatov Gábor nyugalomra int és határozottan dönt (Fotó: Kurucz Árpád)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: