KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kijev elhurcolja a kárpátaljai férfiakat – Orbán hallgat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szóra sem méltatta a kárpátaljai magyarokkal szemben tanúsított agresszív kijevi magatartást Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke péntek reggeli élő rádiónyilatkozatában.

A Kossuth Rádió műsorvezetője fel sem tette neki a kérdést, mit kíván tenni a kárpátaljai magyar életek védelmében. Vélhetően fel sem tehette, hiszen a beszélgetés tárgyát – mint eddig is – a kormányfő kívánsága szabja meg.

Egyetlen szó sem esett arról, hogy Magyarország miért támogatja anyagilag azt a kijevi rendszert, amely a pénzt a magyarok ellen fordítja.

Százával küldik halálba a kárpátaljai fiatalokat az oroszok ellen, náci menetelőkkel terrorizálják határon túli magyar városaink lakóit, gyújtogatnak, letépik nemzeti lobogónkat, kirúgják állásukból, akik anyanyelvünkön tanítanak, embervadászatot folytatnak a kárpátaljai férfiak ellen, hogy kényszerítsék őket az oroszok elleni harcra, a kijevi hatalom védelmében.

Törőcsik Zsolt műsorvezető fel sem tette Orbánnak a kérdést: nem gondolja-e, hogy a kijevi provokáció célja Magyarország háborúba rántása?

A tények elhallgatásából arra lehet következtetni, hogy a kormányfő kitart az ukrajnai konfliktussal kapcsolatos eddigi álláspontja mellett, miszerint orosz agresszióról van szó, Kijevnek pedig joga van magyar életek feláldozásához.

A magyar kormány viselkedése is indokolja azt a tüntetést, amelyet a Magyar Békekör és a Fórum a Békéért mozgalom tart szombat délelőtt Ukrajna budapesti nagykövetségénél.

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt kép: Budapest, 2023. január 27.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 27-én. Jobbról Törőcsik Zsolt műsorvezetõ.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük