KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiderülhetett mi okozta Elvis Presley lányának halálát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elvis Presley egyetlen lánya, Lisa Marie Presley amerikai énekesnő hónapokkal halála előtt extrém diétába kezdett. Erről számolt be a TMZ című internetes oldal a művész családjából származó forrásokra hivatkozva.

A TMZ forrásai szerint két hónappal a Golden Globe-díj gála előtt – ahol az Elvis című filmben Lisa Marie híres apját alakító színész, Austin Butler kapta meg a férfi főszerepért járó díjat -, az énekesnő plasztikai műtéten esett át, és súlycsökkentő gyógyszert is szedett, aminek következtében hat héttel a ceremónia előtt 40-50 fontot (18-22 kilogrammot) fogyott.

Ezenkívül a Presley családból származó információk szerint újra kábítószerekhez nyúlt. Lisa Marie évekig küzdött kábítószerproblémákkal.

A Golden Globe ceremónia alatt Elvis Presley lánya két olyan interjút is adott, amelyek a nézőkben döbbenetet váltottak ki, mivel elgyötörtnek, elmosódottnak tűnt, és egy barátjába kellett belekapaszkodnia, hogy tartani tudja magát.

Lisa Marie Presleynek január elején, 54 éves korában otthonában állt meg a szíve, majd a kórházba szállítást követően meghalt.

A részletes toxikológiai vizsgálatok még hónapokig eltarthatnak, így csak annak ismeretében tudják majd teljes bizonyossággal megállapítani a halál okát.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A románok nyakunkra hozzák a háborút, könnyen orosz célponttá válhatnak

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük