KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kicenzúrázta a Bankcsapda Egyesület közleményét az MTI – úgy tűnik, a UniCredit érinthetetlen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Rendkívüli Tájékoztatás!

unicredit-bank-magyar-nemzet-2016-10-08

A Bankcsapda Egyesület elnöksége úgy döntött, mivel hazai pénzügyi fogyasztók jogait is érintő súlyos jogsérelem a korábbi peres- és végrehajtási eljárás tárgya, ezért közérdekből nyilvánosságra hozza, hogy 2016. október 19. napján 15.00-kor az UniCredit Bank Hungary Zrt. Budapest, V. Szabadság tér 5-6. alatti székházában a bankkal szembeni végrehajtási eljárás keretében Falus Zsolt Ferenc végrehajtást kérő kérelmére és személyes részvétele mellett, dr. Schmidt Zoltán önálló bírósági végrehajtó helyszíni eljárást foganatosít. A végrehajtási eljárás kezdeményezésének a célja a bank által a kölcsönszerződéshez kapcsolódó kockázatkezelés érdekében alkalmazott ügyletek és üzleti partnerek adatainak a megismerése. Az Egyesület elnöksége szerint a végrehajtási eljárás egyik következménye a kölcsönszerződések teljes érvénytelensége lehet.”

Eddig a tájékoztatás (a kicenzúrázott közlemény), amelyet szerkesztőségünkhöz is eljuttatott a Bankcsapda Egyesület. 

Ugyanebben a levélben  Falus Zsolt Ferenc a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke arról is tájékoztat minket, hogy az igazságszolgáltatás pártatlansága és elfogulatlansága továbbra sem teljesül. Történt ugyanis, hogy a végrehajtó Dr. Schmidt Zoltán arról értesítette Falus Zsolt Ferencet, hogy a holnapi végrehajtás az UniCredit Banknál, megbetegedése miatt elmarad. A végrehajtó helyettesítése nem lehetséges. A Bankcsapda Egyesület elnöke szerint az uzsorások nem fogják megengedni azt, hogy a kisemberek a nagy bankokkal szemben pert nyerjenek. Éppen ezért várja az érintett magánszemélyek és civil szervezetek javaslatait arról, hogy a jegybanki és állami szerepvállalással támogatott uzsorázással szemben milyen további eszközökkel lépjenek fel!

unicredit-bank-elleni-vegrehajtas-vegrehajto-levele

Info: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük