KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiakadtak a szlovákok Fico miatt, Szijjártó Pétert emlegetik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szlovákiában állítólag nagy port kavart, hogy Robert Fico ideiglenesen átveszi a külügyi tárca irányítását, mert nem talált megfelelő politikust a pozícióra – egyes vélemények szerint a helyi Szijjártó Péterre lenne szüksége az új kormányfőnek.

A szlovák diplomáciai közösséget feldúlta a hír, hogy a külügyi tárcát ideiglenesen Robert Fico vezeti, mert az új miniszterelnök nem talált olyan tapasztalt diplomatát, aki az ő hazafisággal fűszerezett szlovák külpolitikáról alkotott elképzelését vinné keresztül – áll az SME oldalán megjelent véleménycikkben.

Beata Balogová főszerkesztő írása alapján Fico olyan „propagandistát” keresett, mint amilyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarországon Orbán Viktor mellett, ám ilyen politikust egyelőre nem talált.

Szerinte az új szlovák kormányfő kétségkívül vágyik ugyanarra a nemzetközi érdeklődésre, amit Orbán Viktor élvez, mert annak ellenére, hogy rengeteg kritika éri, mindig figyelmesen hallgatják őt.

A főszerkesztő állítja, Fico soha nem lesz hiteles a nemzetközi diplomáciában, mert csak Orbán Viktort akarja másolni.

Mandiner

Kiemelt képen: Robert Ficó / Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek

Ez is érdekelheti:  Hallgat a MÚOSZ és a DK is Rónai botrányos viselkedése után

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük