KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki a fene hívta meg őket? – kérdezik azok, akiknek még érték a nemzet és az ennek javát szolgáló szellemi-erkölcsi honvédelem

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

De ugyanezt kérdezik azok az európai polgárok is, akik úgy látják, Magyarország a brüsszeli birodalomépítő liberalizmus elleni, kontinentális méretű küzdelem erődítménye. Ennek jegyében a kormány legmagasabb szintű képviselői a hagyományos értékek rendíthetetlen híveként szólalnak fel a Brüsszel által erőszakolt, tömeges bevándorlás ellen, melynek nem titkolt célja, hogy távolról jött idegenekre cseréljen minket, őslakos európaiakat.

Éppen a fentiek miatt okoz tehát zűrzavart az, hogy a Brüsszel-ellenes V4-ek soros elnökként éppen Magyaroszág jegyzi azt a meghívót, amellyel bizonyos előadókat invitált egy Budapesten, január 23-án a Várkert Bazárban kezdődő és 25-én záruló nemzetközi konferenciára.  

Az Európa jövője című konferencia hivatalos, a szervezők által összeállított ismertetőjében olvasható: a rendezvény „különleges alkalom, hogy teljes körűen elemezzen politikai és kulturális folyamatokat, vizsgálja az azonosságképző kulturális értékeket, amelyek hozzájárulnak Európának, ennek a számunkra oly izgalmas és oly kedves földrésznek a jelenlegi és jövőbeni arculati alakulását, és mindazt, ami meghatározza az Európai Közösségen belül és azon kívül helyet foglaló Közép-Európa országainak mozgásterét.” 

A rendezvényen vezető politikusok, jeles professzorok és közismert közéleti szereplők osztják meg nézeteiket egymással és a látogató közönséggel.

 Az öt panelbeszélgetés lesz ezekről az alapvető témákról: kultúrharc, kultúrák európai összecsapása, bevándorlás, Európa és a betelepítés jövője, geopolitikai kihívások, az Európai Hadsereg, a NATO és Európa határai, a mesterséges intelligencia jövője, a Visegrádi Négyek mint az európai gazdaság motorja

Mindez jól hangzik és tökéletes összehangban is van azokkal az erőfeszítésekkel, amelyekre méltán lehet büszke az az Orbán-kormány, amely a fentieket védelmezve már régóta várt ellensúlyt igyekszik képezni Brüsszel öngyilkosságba rohanó és dekadens liberalizmusával szemben.

Csakhogy a konferencia előadóit feltüntető névsor közzététele után joggal tört ki vihar:  több, magát kereszténynek valló törvényhozó fejezte ki súlyos aggodalmát  Milo Yiannopoulos politikai elemző és provokátor tervbe vett megjelenésével szemben. (A fenti fényképen „Milo” látható női parókában, kezében az általa gúny tárgyává tett Biblia.)

Amint megkaptuk a hírt, hogy ez a kétes alak is fellép a konferencián, azonnal megosztottuk a vele kapcsolatos visszataszító információkat. Közöltük például azt a fényképet is, amelyen „Milo” a Melegek Trumpért mozgalom szereplőjeként félmeztelen, tizenéves fiúk beteges plakátjai előtt tetszeleg.

Aztán ahogy közismertté váltak Yiannopoulos elképesztő, sorozatosan blaszfémiát jelentő és a homoszexuális magatartást propagáló, harcias megnyilvánulásai, köztük a gyermekmolesztálást gyomorforgató módon reklámozó fellépései is, az emberek töprengeni, majd kérdezősködni kezdtek: vajon mi késztethette a tanácskozás szervezőit ennek az alaknak a meghívására…

A kormány néhány nap alatt közbelépett és ennek nyomán eltűntették az előadók névsorát. A magyar emberek pedig az eseményről értesült összes magyarországi kereszténnyel együtt a lista felülvizsgálatát remélve most izgatottan várják, hogy vajon a szervezők visszamondják-e ‘Milo’ meghívását…

Sokan vannak olyanok, akik őszintének gondolják a magyar politikai elitnek azt a törekvését, hogy e kártékony figurával szemben a hagyományos családi értékrend kap majd elsőbbséget, tehát nem fordulhat elő, hogy fellépést biztosítanak egy javíthatatlan homoszexuális agitátornak, akinek szerepeltetése – enyhén szólva is – igen vegyes érzelmeket váltana ki.

Tárgyi bizonyítékokkal alátámasztott jelzésünket már eddig is sok magyar ember fogadta köszönettel. E visszajelzésekre való tekintettel gondoljuk, hogy ideje azzal az előadóval is megismerkedniük, akit így hívnak: Frank Furedi. (Egyik művét január 25-én, csütörtökön 17 órai kezdettel mutatja be a könyvet magyarra fordító és kiadó Terror Háza.)

Magyarországi születése miatt és mert legújabban valamiféle szkeptikus álláspontot hangoztat a politikai korrektség napjainkban bevett gyakorlatával szemben, sok olyan magyar van, aki – míg ellenzi Yianopolous meghívását ­- azt gondolja, hogy vele szemben Furedi szalonképes, mert őt teljesen más fából faragták. Tévesen azt hiszik, hogy – csak mert a fősodratú áramlattól eltérően EU-ellenes – ő is azt a hagyományos, konzervatív értékrendet képviseli, mint a magyar kormány.

Csakhogy SZÖRNYEN félreértik ezt a „szociológus professzort”! Furedi ugyanis a 68-as balosok radikális, alapító tagja. Korántsem valami gyermeteg szélsőséges, akit e mozgalom gyorstalpalóként fölnevelt magának, hanem olyan, meggyőződéses, trockista ősbolsevik, aki immár évtizedek óta vezeti új, választott, brit országában a Forradalmi Kommunista Pártot. Annak oka pedig, hogy – úgymond – „EU-ellenes”, nem más, mint hogy Brüsszel politikája szerinte nem elég internacionalista!

Pártfőtitkári minőségében Furedi „elvtárs” (a fenti képen a Forradalmi Kommunista Párt konferenciájának Lenint ábrázoló óriásplakátja előtt eszmélkedik) vitathatatlanul központi szerepet töltött be a szélsőbalos mozgalomban, amely „Hosszú Menetelésével” napjainkra immár birtokba vette a brit társadalom teljes intézményrendszerét. Mozgalmának sikerét jelzi, hogy híveinek azonos ideológiai és személyes elköteleződésével mára szinte kikezdhetetlen ballibes hegemóniát teremtett Brüsszelben is. E hódítás jegyében folytatnak globális háborút a nemzeti szuverenitás és a keresztény erkölcs ellen, amelynek védőbástyáját (propugnaculum christianitatis) éppen Magyarország építette és védelmezi.

Tömeges méretű bevándorlás a harmadik világ országaiból, gender-politika, támadás a keresztény értékek ellen – elég, ha csak néhány olyan programot említünk, amelyeket a vezető magyar gondolkodók és döntéshozók egyaránt megkérdőjeleznek és elutasítanak.  De közben látni kell azt is, hogy maga Furedi kulcszerepet töltött be mindezeknek a brit társadalomra való ráerőltetésében, és abban, hogy ezek az elvek Nyugat-Európában és lehetőleg mindenfelé máshol is követendők legyenek. Ezek után kérdezzük: ki és miért gondolta, hogy jó húzás lesz ennek a természetéből eredően Sorosra hajazó globalistának a konferenciára történő meghívása?!

Furedi Ann nevű felsége még ennél is rosszabb. De mivel a férjével együtt ő is afféle őstrockista, összeillik a két alak. Ez a gonosz boszorkány igencsak jövedelmező üzletággá fejlesztette azt a belső, polgárháborút, amelyet személyesen folytat magával az európai önazonossággal, az európai népek túlélést biztosító termékenységével szemben. Ő a Brit Terhességi Tanácsadó Szolgálat (British Pregnancy Advisory Service) vezetője, e minőségében pedig haszonélvezőként közvetlenül is érdekelt abban a legnagyobb, magzatgyermekek lemészárlásával foglalkozó vállalkozásban, amely az Egyesült Királyság legjövedelmezőbb haláltáborát üzemelteti.

A magzatgyermekek kivégzéséért kapott vérdíj tette neki lehetővé, hogy Kent megye kivételes szépségű helyén történelmi értékű, műemlékként számon tartott palotát vásároljon magának. (Ann boszorkány abortuszüzletének virágzásához magyar abortuszturisták is hozzájárulnak…)

A Furedi házaspár viselt dolgait azért ajánljuk minden magyar ember, de főként a magyar kormány illetékeseinek figyelmébe, mert talán csöndes, de határozott óhajjal megsúghatják a konferencia szervezőinek, hogy se a Furedi- , se a Yiannopolous-féle alakok meghívása nem kívánatos.

Mi magunk azt gondoljuk, hogy se perverz liberálisokra, se trockista abortőrökre, se sorosista migránsszolgálatokra nincs szükségük a V4-ek nemzeteinek ahhoz, hogy tovább építsék, védelmezzék egész Európa védőbástyáit. A trójai faló példájából is okulva jobban teszik tehát, ha az ilyenek előtt becsukják a kaput!               

N.G., egy aggódó welszi bárd

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ki a fene hívta meg őket? – kérdezik azok, akiknek még érték a nemzet és az ennek javát szolgáló szellemi-erkölcsi honvédelem

  1. Nagyon helyes, ezek ma az aktuális gondok , és megoldást kell rájuk találni , ha ez egy lehetőség akkor nincsen ebben semmi kivetnivaló , Tárgyalni és tárgyalni pozitív hozzáállással —

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük