Kereszthalál 2015 (szigorúan 18+) 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2015-ben nálunk Szent György napra virradt, amikor a hírhedt, „Azov” terrorkülönítmény elkövette egyik legszörnyűbb rémtettét.

Éjnek idején a Mariupol közelében lévő Sirokino település határában lévő, elhagyatott mezőre hurcolták a donyecki népi milícia egyik foglyul ejtett harcosat, hogy kivégezzek.

De nem is akárhogyan. A hóhérok tisztában voltak azzal, hogy milyen rettenetes kínhalált szánnak áldozatuknak. Hogy ne kelljen végighallgatniuk, és így saját idegeiket cincálniuk az áldozat ordítását, üvöltését, sikolyait, ezért előrelátóan betömték egy ronggyal áldozatuk száját. Szigetelőszalaggal rákötözték egy keresztfara, mindkét tenyerén keresztül kalapáltak egy-egy jókora ácsszöget Ezután a keresztfát beemelték egy, előzőleg a földbe beásott talpazatba. Mindezek után a fogoly lába alatt tüzet raktak.

Ellentétben nyugati pártfogóikkal, ezek a hóhérok tanultak biológiát, lélektant, ismerik valamennyire az anatómiát. Jól látszik ez már kínvallatásaik idején is: áldozataik mind testi, mind lelki gyötrését tökélyre fejlesztették – részben a CIA ezzel foglalkozó specialistáinak szakoktatása mellett.

Esetünkben a videót azzal a céllal forgatták, hogy – megküldve azt az érintetteknek – porig alázzak az áldozat amúgy is gyászba borult családját, megfélemlítsek bajtársait. A felvételt abban a pillanatban szakítottak meg, amikor a lángnyelvek elértek az áldozat bakancsát. Tudták ugyanis, hogy a videó addig rettenetet ébreszt a nézőben. Ám ez a rettenet a hóhérok iránti gyűlöletté, bosszúvággyá válik, amint meglátják fáklyaként égni az előbb még rettegő embert.

A szörnyű videó kétszer is körbejárta a világot. Másodszor még az amerikai Kongresszusban is szóba került. Ahol fölvetették: hogyhogy az „Azov” nincs a terrorszervezetek listáján. (Nem is lett, máig sem; kell a hely azoknak, akik ellenzik Jenkiland egyeduralmát a világban.)

Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük