KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

KÉPVISELŐ VÁGTA – “Hazudtak, lebuktak!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A rendkívüli parlamenti ülésnap előtt arra voltunk kíváncsiak, a kormánypárti képviselők miért nem vesznek részt az ülésen, valamint, hogy mit szólnak ahhoz a Tállai Andrásról kiszivárgott hangfelvételről, amelyen elismeri, hogy a Jobbiktól vesznek át ötleteket? Nem minden napi válaszokat kaptunk.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Visszalép Vitézy Dávid javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “KÉPVISELŐ VÁGTA – “Hazudtak, lebuktak!”

  1. Már arról kellene komolyan beszélni, mikor mondtak valójában igazat, vagy azt már ők törölték a hazug felvállalásaikkal.

  2. Egyáltalán miért is van szükség választásokra , meg képviselőkre , ha előre tudja egy bizonyos rétege a társadalomnak , hogy mindenki hazudik – tudva azt hogy a hazug nem becsületes polgár –csak azért mert máshol is van képviselő testület ?, Így az a bizonyos réteg álljon ki és irányítsa az országot a szakadékba —

  3. Nem gondolom, hogy a Fidesz a Jobbik ötleteire szorulna. Fidesznél egy nagyon komoly stáb foglalkozik azzal, hogy felmérjék, mi foglalkoztatja leginkább és többségben az embereket. Lakosság javaslatai között, nyilván akadnak olyanok is, amikről netán a Jobbik is beszél. Fidesz erejének egy részét pont az adja, hogy az emberekkel és nem a viccpártokkal kommunikál, tehát fordítva csinálja, mint a többi párt, azaz, alulról informálódik. A többi párt kiagyal valamit és azt felülről erőlteti/sulykolja hallgatóságára/szimpatizánsaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük