KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kentuckyi kormányzójelölt: Biden háborús bűnös, bíróság elé kell állítani

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Biden: Valamit elrontottam?

Az amerikai Kentucky állam kormányzói posztjára pályázó Geoffrey Young háborús bűnök elkövetésével vádolta meg Joe Bident az Ukrajnában és más országokban folytatott illegális háborús cselekményekért.

„Szerintem Joe Bident (D-háborús bűnös) azonnal felelősségre kell vonni Ukrajnában, Jemenben, Szíriában, Irakban stb. elkövetett háborús bűnök miatt” és az Oroszország elleni illegális proxy háború folytatásáért is Ukrajnában.

írta Young Twitter-bejegyzésében .

Majd hozzátette:

1945 óta minden amerikai elnök = háborús bűnös (beleértve Trumpot is)”

Young közgazdász, aki környezetvédelmi mérnökként dolgozott az állami kormányzatban, tavaly azzal okozott meglepetést, hogy megnyerte a Demokrata Párt jelölését a Kentucky-i 6. kerületi kongresszusi képviseletére. A kampánya során kijelentette, hogy Moszkvával „ésszerű” béketerv megvalósításával segít megelőzni az Oroszországgal vívott nukleáris háborút. A kijevi rezsimet „náci bábkormánynak” is nevezte, és kijelentette, hogy a CIA-t meg kell szüntetni , mert az „ma a világ legveszélyesebb terrorszervezete”.

Nem meglepő módon a kentuckyi Demokrata Párt szervezete azt állítja, hogy nem támogatja Youngot az általános választásokon a republikánus ellenfelével szemben.

A megrögzött pártvezetéssel ellentétben azonban úgy tűnik, hogy a pártválasztóknak nagyon tetszik, amit Geoff Young csinál és mond, hiszen őt jelölték pártjuk színeiben.

Kiemelt képen: Geoff Young [Forrás: wkms.org ] 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajnában már lőnek a "toborzók" az ellenálló mozgósítottakra

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük