A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov: véget ért a McDonald’s moslékának uralma, a hazai termelők fellélegezhetnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A McDonald’s, a Coca-Cola, a Pepsi-Cola bejelentette, hogy az Oroszország elleni szankciók részeként kivonulnak hazánkból – írja Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram csatornáján.

Nézd, a hírek napról napra jobbak és pozitívabbak! Végül a hazai termelők fellélegezhetnek. Olyan régóta várták már ezt a napot. Véget ért az amerikai testromboló italok és a McDonald’s moslékának uralma a piacon azok számára, akik elhízni akarnak – írja.

Mindig is arra szólítottam fel az embereket, hogy fogyasszák a bioélelmiszereinket és táplálkozzanak helyesen. Ezek nélkül az üdítők és gyorsételek nélkül sokkal jobb lesz, és ami a legfontosabb, egészségesebb. Mostantól több lesz a polcokon a saját áruinkból, több lehetőség lesz az orosz vállalkozások számára, és a nyereség az országban marad – folytatta Kadirov.

Ha a nyugati országok azt gondolják, hogy a szankciók le fogják dönteni a gazdaságot és éheztetni fognak egy olyan hatalmas országot, mint Oroszország, amely a világ szárazföldi területének 1/8-át foglalja el, akkor nagyot tévednek.

Nemcsak magunkat tudjuk táplálni, hanem az egész világot, ha kell -írta a csecsen vezető.

Oroszhírek

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: