Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jót akar kacagni? Akkor ezt nézze meg: inkább szánalmas, mint nevetséges – szénné égették magukat a német rendőrök (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról már a NIF is beszámolt korábban rohamrendőrök bevetésével kezdtek meg múlt héten, szerda reggel Németországban kiüríteni egy bánya bővítése miatt lebontásra váró települést, amelyet klímaaktivisták szálltak meg. A svéd “klímaaktivista” Greta Thunberg és társai egy tüntetést is szerveztek, amelyet a rendőrség igyekezett feloszlatni.

A szombaton, január 14-én megtartott klímatüntetésen Greta Thunberget a hírek szerint letartóztatták, majd a rendőri erők teljes bedobással nekiestek a tömegnek, csakhogy nem számoltak a jelentős eső miatt megváltozott terepviszonnyal, ami azt a kérdést veti fel, hogy vajon mennyire képzettek jelenleg a német rendőri vezetők.

A jelenet az első pillanatban talán nevetségesnek tűnhet, de inkább szánalmas, hiszen jól látható, hogy a tüntetők egy dagovánnyá változott földsáv mögé húzódva hergelték a német rendőröket, akik rájuk rohanva beleragadtak a sárba.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: