KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai lap az LMBTQ-ideológiáról: Magyarország „normális” hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írja Rod Dreher.

Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy az LMBTQ és woke propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége. Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség.

A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország, és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézenfogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó. Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is volt, mielőtt elveszítette az eszét.

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában. Viszont a közép-európaiak, akik a kommunizmus ideje alatt felnéztek az Egyesült Államokra, ma már kulturális gyarmatosító „Babilonként” tekintenek a tengerentúlra.

Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij kiakadt az amerikaiak kérése miatt: az egyetlen érdemi háborús eredményétől akarták megfosztani

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük