KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Joe Biden sötét oldala Hunter Biden: az amerikai elnök belebukhat fia legújabb botrányába

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre nagyobb bajban van Joe Biden amerikai elnök sötét árnyéka, Hunter Biden, mivel napról napra egyre botrányosabb dolgok derülnek ki az elnök fiáról. A teljesen szerteágazó illegális ügyletek középpontja az a laptop, amelynek a javításáért nem fizetett, és az ott lévő botrányos dolgok nyilvánosságra kerültek még a 2020-as elnökválasztás előtt.

Mára kiderült, hogy a demokraták irányítása alatt álló szervek mindent elkövettek a botrány eltussolásáért. Az elmúlt hetekben az is kiderült, hogy az amerikai elnök fia azzal zsarolta az egyik korábbi női asszisztensét, hogy visszatartja a fizetését, ha nem küld magáról meztelen felvételeket. A szexuális zsarolás áldozata egy 29 éves nő volt, aki 2018 és 2019 között dolgozott Hunter Biden Owasco nevű ügyvédi irodájában.

Tovább gyűrűzik Joe Biden amerikai elnök sötét árnyékának, fiának, Hunter Bidennek a botránya. A szövetségi kormányzat felfegyverzésével foglalkozó első képviselőházi albizottság csütörtöki meghallgatásán Chuck Grassley republikánus szenátor többek között arról beszélt, hogy nem szakszerűen zárta le az FBI a Hunter Biden elleni vizsgálatokat 2020-ban – írta a Breibart.

Számomra egyértelmű, hogy az Igazságügyi Minisztérium és az FBI olyan politikai elfogultságtól szenved, amely azt fogja eredményezni, hogy az amerikai emberek többé nem bíznak ezekben a nagy múltú intézményekben

– mondta Grassley.

Elise Stefanik, republikánus képviselő szerint pedig az, hogy a Twitter 2020 októberében cenzúrázta a Hunter Biden laptopjáról szóló történetet, az FBI által a demokraták nevében végzett, az adófizetők által fizetett választási beavatkozás pontos leírása.

Stefanik a képviselőház fegyverkezési albizottságának csütörtöki első meghallgatásán a „Twitter-aktákra” mutatott rá – a közösségimédia-óriás tavaly év végén nyilvánosságra hozott belső feljegyzéseire, amelyekből kiderült, hogy a korábbi vezetőség hogyan tett lépéseket az elnök fia botrányának eltussolására.

Az ügy egyik fontos eleme, hogy egyes információk szerint a Twitter 3,5 millió dollárt kapott az FBI-tól. Bár a felek azt állítják, hogy ennek nincs köze az eltussolási botrányhoz, ezt egyébként egyre kevesebben hiszik el.

Szorul a hurok

Időközben a képviselőház felügyeleti bizottságának republikánus képviselői csütörtökön hivatalos kérelmet nyújtottak be Hunter Bidenhez, hogy adja át a külföldi üzleti ügyleteivel kapcsolatos információkat és feljegyzéseket – írta a Fox News.Az elnök, James Comer republikánus politikus szintén kéréseket küldött Biden elnök testvérének, James Bidennek és Hunter üzleti partnerének, Eric Schwerinnek is, mivel a republikánusok azt vizsgálják, hogy a Biden család tagjai kihasználták-e Joe Biden alelnöki pozícióját üzleti előnyszerzés céljából.

Az amerikai nép átláthatóságot és elszámoltathatóságot érdemel a Biden család befolyással való üzérkedésével kapcsolatban. A felügyeleti bizottság elkötelezett amellett, hogy feltárja a pazarlást, a csalást és a visszaéléseket, amelyek kormányunk legmagasabb szintjein történtek. Hunter Biden, James Biden és Eric Schwerin dokumentumai, feljegyzései és kommunikációja kritikus fontosságúak ebben a vizsgálatban

– tette hozzá James Comer.

Joe Biden fia is hozzájuthatott a titkos iratokhoz

Nemrég derült ki az is, hogy Hunter Biden is hozzáférhetett azokhoz a bizalmas kormányzati dokumentumokhoz, amelyeket az elmúlt hetekben találtak meg édesapja Delaware állambeli otthonában. Az iratok az Obama-kormányzat idejéből valók (2009–2017), amikor Joe Biden volt az ország alelnöke. Ezeket a dokumentumokat alelnöki mandátuma lejárta után a nemzeti levéltárhoz kellett volna eljuttatnia, ehhez képest otthonának garázsában, illetve a washingtoni Penn-Biden Center kutatóintézetben lévő irodájában is tárolt ilyen iratokat, amelyekre annak novemberi kiürítése során bukkantak rá a Fehér Ház jogi képviselői.

Az elnök számára rendkívül kínos ügyben vizsgálatot indított az amerikai igazságügyi minisztérium. Miközben Biden azzal védekezett, hogy az iratokat a garázsában elzárva tárolta, „nem az utcán hevertek”, a New York Post című bulvárlap szerint a botrányt súlyosbítja, hogy Biden fia éppen ezekben az években, 2017 és 2019 között tartózkodott gyakran a wilmingtoni házban, miután 2017-ben elvált feleségétől.

A teljes cikk az Origo oldalán olvasható.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: