KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jim Blount üzenetei Magyarország számára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jim Blount újra Magyarországon járt 2023. február 11-én és a Szent István Bazilikában előadást tartott. Az amerikai misszionárius és exorcista pap legutóbb augusztus 27-én járt nálunk a máriaremete-i kegytemplomban tartva előadását a Szeretetláng – mozgalom keretében. Prófétai előadásában Magyarország számára üzeneteket hozott akkor és most is.

Ő a Magyarországról kiinduló, azóta nemzetközivé vált Szeretetláng-mozgalom misszionáriusa. Valójában arra hívja fel a figyelmet, hogy az ország használja saját imáját, ami védelem a gonosz támadásai ellen. A Szeretetláng Kindelmann Károlyné Szántó Erzsébet egy egyszerű magyar szent életű asszony nevéhez fűződik, ő kapott egy erős imát 60 évvel ezelőtt mindannyiunk és Magyarország védelmére. Az előadásból megtudhattuk, hogy milyen gonosz erők fenyegetik az országot, és hogyan védekezhetünk ellene.

Az Új világrend, az elit, meg akarja ölni Magyarországot. Soros György el akarja pusztítani az országot-jelentette ki az exorcista pap előadó. De Isten meg fogja menteni az országot, Jézus és édesanyja a Szűzanya védelmünkre siet. A szellemi látással rendelkező pap látja, hogy a sátán Budapest fölött van. Ő Jézus Krisztus keresztjével megdorgálta a sátánt előadás közben. Egyébként rendelkezik egy olyan kis kereszttel, ami Jézus keresztfájából származik, ezzel mindenkit megáld előadásai végén. Elmondta, hogy Pió atya, aki életében sokat küzdött a sátán személyes támadásai ellen, és exorcista volt, évekig segített neki már a mennyből. Szeretett volna ő is Magyarországra jönni, de miután már személyesen nem tud, elhozta magával az atya szerzetesi köpenyét. Az előadás alatt végig ott volt mellette a jól ismert barna kapucnis köpeny.

Magyarországnak használnia kell saját imáját a kommunizmus démonai, az Új világrend, az erőszak, az EU démonai ellen. Ez az Urral való Egység imája, mely megvakítja a sátánt, amit a mostani időkre kaptunk. Ez Magyarországnak elhozza a győzelmet! A Szűzanyától származik, amit legalább 4-5-ör el kell mondani naponta. A protestánsok éppúgy elmondhatják, mint a katolikusok. Jim atya is el fogja vinni és átadja miniszterelnökünknek ezt az imát. Így hangzik:

Imádott Jézusom!

Lábunk együtt járjon.

Kezünk együtt gyűjtsön.

Szívünk együtt dobbanjon.

Bensőnk együtt érezzen.

Elménk gondolata egy legyen.

Fülünk együtt figyeljen a csöndességre.

Szemünk egymásba nézzen,

és tekintetünk összeforrjon.

Ajkunk együtt könyörögjön

az Örök Atyához irgalomért! 

Ámen.

Ha imádkozzuk, a legboldogabb nemzet leszünk. Volt egy látomása, még korábban Magyarországról, amit most is elmondott. Ez figyelmeztetés volt a mennyből. Hadsereget látott, ami le akarta rohanni Magyarországot. (Ezt lehet szellemi értelemben is értelmezni, lehet a gonosz hadserege, ami fenyegeti országunkat.) Ha imádkozzuk az imát, a legbiztonságosabb nemzet leszünk. Magyarországhoz a veszély nem közelít, olvassuk a 91. zsoltárt. „S ha ezren esnek is el oldaladon, a jobbod felől tízezren, téged nem találnak el.” (Zsolt91,7)

Az én hazámban – mondta az előadó- kislányokat operálnak át kisfiúkká, és kisfiúkat kislányokká. Nem tudja Magyarországon, hogy van, de náluk a gonosz már idáig jutott a támadásban. A gyerekek átoperálása a gonosz műve, össze akarja zavarni az embert. A legnagyobb veszélynek a serdülők vannak kitéve az átoperálások a drog és más függőségek miatt. A keresztény nemzet megvédi a fiatalokat. (Valószínű Jim atya nem tudja, hogy Magyarország mennyire küzd a gender ellen, ami elvezet az átoperálásokhoz, és ezért milyen zsarolásnak van kitéve az EU-ban). Amerikáról beszélt, ahol ez már mindennapos, aminek oka a gyenge kereszténység. Nézzétek meg Amerikát, nézzétek meg a Fehér Házat, nézzétek meg az elnököt, igen gyenge a kereszténysége!

Elmesélte még, hogy a serdülők megmentésére, milyen imát kapott egy afrikai serdülő, és ő hogyan mentett meg vele egy drogfüggő fiatalembert, akit fogvatartott, a drog démona. Ezzel sikerült kiűzni: „Jézus Krisztus drága szent vére ments meg minket és az egész világot!”Ez egy exorcista ima lett, amit mi is mondjunk.

Az Úrral való Egység imáját, azonban Magyarország kapta ajándékba, mert nagy támadás alatt állunk. Isten, Magyarországot a szentek nemzetévé akarja tenni. Csak a szentek boldogok. E nélkül mindenki szomorú és mogorva, melynek démonai is fenyegetik Magyarországot. Legyen Magyarország a világ legboldogabb nemzete! Nagy öröm, hogy Erdő Péter bíboros megadta engedélyét és áldását erre az imára. Imádkozza mindenki Magyarországon!

Imádott Jézusom!

Lábunk együtt járjon.

 

Pók Katalin – Hungary First

Kiemelt kép: Merényi Zita, Magyar Kurír.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: