Jelkép-értékű baleset – Párhuzamok egy gázolás és a nemzetünk ellen elkövetett merénylet között

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csak egy igen rövid kis észrevételem szeretném megosztani az olvasóval, ami e szimbolikusnak is tekinthető nemesbikki autós gázolás kapcsán alakult ki bennem. E szörnyűség híven jelképezi népünk tragédiáját, a magyar nemzetét, melyen nap mint nap átgázolnak.

A megyét (Borsod), a kocka-Ladát és a tudatmódosító szer használatát tekintve a tetves-retkes tettes származása is valószínűsíthető volt, ami időközben be is igazolódott. (http://kuruc.info/r/2/69169)

Az embertelen mód, ahogy 3 nemzedéket (3 nőt) eltapostak, az „ugros eliminandos esse” (a magyarok megsemmisítendők) elrendelést juttatja eszembe, ahol a magyarságot írmagostól akarta kipusztítani a „művelt nyugat” egyesített, háromszoros túlerőben lévő hadereje. Isten segedelmével Árpádék akkor fényes győzelemmel mutatták meg az élni akarásu(n)kat a pozsonyi csatában.

A másik körülmény, hogy hátulról ütötték el őket, azt jelképezheti, hogy minket szemtől szemben nem olyan egyszerű legyőzni, legtöbbször aljas módon hátba szúrnak, vagy úgy pusztítanak el minket, hogy csak az utolsó pillanatban vesszük észre.

A bódulatban vezetés ténye arra emlékeztet, hogy kipusztítóink még csak tudatában sincsenek, hogy micsoda nagy múlttal, fényes kultúrával rendelkező, barátságos, jóravaló népet irtanak ki.

(A nagymamát az egész falu szerette: ő főzött nemzedékeken keresztül a helyi óvoda gyerekeinek.)

Az pedig, hogy az unoka, aki ráadásul tolószékes volt, még egy napig szenvedett súlyos gerinctöréssel, a megnyomorított ország, az árván maradt, megroppant gerincű nemzet utolsó haláltusáját is szimbolizálhatja. (Bár szeretném inkább e megfeneklett rendszer végvonaglását látni benne.)

Nem lehet nem észrevenni az ilyen „balesetek” (amik kellő szigor és rend esetén nem fordulhatnának elő – főleg nem egy csendes vasárnap délután), és az ország állapota közti hasonlóságokat, összefüggéseket.

Ami fent, az van lent.

Részvétem a hozzátartozóknak, és a község lakóinak.

Isten nyugosztalja az elhunytakat! Az elkövetőnek pedig példás büntetést! (A kiszabható 5-10 év nevetségesen szánalmas, és az áldozatok emlékét is sérti.)

Siklósi Gergely
Eredeti cikk: http://www.boon.hu/hirek/baleset-bunugy/cikk/valojaban-ki-vezette-a-gazolo-autot/cn/news-20101108-03210727
Képek a tragédia helyszínéről: http://www.boon.hu/kepek/1546731
A bíróságon: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/nemesbikki-halalos-baleset-elozetesben-a-gazolo-es-utasa/cn/news-20101110-02343754
Bírósági képek: http://www.boon.hu/kepek/1555222
Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük