KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Járványveszély

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

AFP04

Szegeden élek, s vannak információim a magyar egészségügyi dolgozók mozgósításáról és a menekültek eü. ellátásának elképzeléseiről. Mindez persze úgy, hogy közben a hazai lakosságnak felállított várólisták egyre nagyobbak, a várakozási idő egyre hosszabb. Ugye mindannyian tudjuk, hogy az államot azért hozták létre az őseink, hogy minden belső és külső veszélytől megóvjon minket? Most pedig az EU-ra hivatkozva megy a magyar lakosság hátrányos megkülönböztetése?

Milyen államférfiak azok, akik ezt eltűrik és csak pofáznak a megoldásról, vagy ami még rosszabb: pótcselekvésként és az adófizetők milliárdjainak eltékozlásával, kizárólag a kerítést eröltetik? Miért nem állítják vissza végre a sorkatonaságot? Ja mert az esetleg a nép mellé állhatna egy adott pillanatban? Esetleg megismétlődhetne 1956, s egységessé válhatna ismét a magyar nemzet? Ez a hatalmat (és a közvagyont) hamissággal és médiamanipulációval megkaparintó egygyökerű politikai osztály számára olyan nagy rizikóval járna, hogy inkább a gyarmatosító EU-hoz dörgölődznek és elárulják a magyarságot! Aki nem hiszi, járjon utána!

Bene Gábor

JÁRVÁNYVESZÉLY!

Forrás: FB

A magyarországi liberális sajtó kretén cikkecskéket eregetett el délután arról, hogy a hasmenéses, kórházba szállított menekültek nem adnak okot pánikra. Igaz, nem tudni mi bajuk, de legalább azokat, akik a szopornyicásokkal együtt voltak, azokat visszaengedték a jó magyar pályaudvarokra. Nos, mivel úgy látom ezen az égövön nem sokat tud a közvélemény a trópusi nyavalyákról, az erre vonatkozó karantén-intézkedésekről és ezek elmulasztásának súlyosságáról, röviden pár szóban.

Ha ma, egy magyar ember Afrikába akar utazni, az utazás előtt minimum 4 védőoltást kell kapjon. Pedig általában nem azokba a gettókba megy, ahonnan a menekültek jöttek. Kérdés, ha a magyar egészsége érdekében az oltás kötelező, vajon az ideutazott négereket
BEOLTOTTA VALAKI, MIELŐTT IDEUTAZTAK VOLNA?
A VÁLASZT MIND TUDJUK: NEM, NEM OLTOTTÁK BE ŐKET. Betartották a kötelező karantén előírásokat? NEM, nem tartották be. Fokozottan fertőzésveszélyes helyzetből landoltak az afrikai menekültek a budapesti pályaudvarra? IGEN, bizonyítottan abból. Tehát ha én most elutaznék Afrikába, vagy bárhova trópusra, akkor az alábbi védőoltásokat kellene megkapjam, 21 illetve 12 nappal utazás előtt:
Sárgaláz
Hepatitis A
Hastífusz
Diftéria
Hepatitis B
Kolera
Járványos agyhártyagyulladás
Himlő
És persze ami ellen nincs oltás az AIDS, az igazi kongói vérzéses láz (ebola) és a nemrég kitenyésztett mű-ebola (made in USA), ami ellen biztos van, de ez senkit nem érint. Ja és ne feledjük a bőrbetegségeket, amit egy afrikai kültelki néger lazán hordoz, de fehér vagy sárga bőrű ember, ha elkapja jól megszívja. A gyarmati időkben (most nem a jelenlegi cionista-gyarmatra célzok), szóval anno akinek ezek nem voltak meg, s egy olyan országból jött ahol a pár hónappal ezelőtti ebola-járványbuli dúlt, akkor 40 !!! napig karanténba volt. Addig nem érintkezhetett a lakossággal semmilyen módon. Egyáltalán bármilyen egészségügyi intézkedés van az EU-ba erre vonatkozólag? Az érvényben levő járványügyi törvények szerint a partra sodródott embercsempészhajókat azonnal karantén alá kéne venni és akik rajta voltak vesztegzár alá, se ki se be 40 napig, magát a hajót megsemmisíteni. Valami nagyon nem kóser itt. Pár hete Afrika több államában az ebolajárvány miatt még nemzetközi zárlat volt, elfelejtettük járványügyi uraságok? Vagy azt a forgatókönyvet készen kapta az EU? Az egész EU elfelejtette a törvényeket? Annyi sztárriporter lebzsel a magyar sajtóban jobbról-balról, tessenek már bemenni a kurva tisztiorvosi főmuftihoz és a fentieket megkérdezni tőle? Itt ugyanis súlyos járványügyi mulasztások történtek, történnek. A kedd este kórházba vitt , majd „egészségesnek” !? minősített menekülteket, ugyan minek alapján minősítették egészségesnek, ha azt sem tudják, benn tartott társaiknak mi a baja, hiszen a trópusi bajok lappangási ideje 2-3 órától 3 hét is lehet, s a karantén törvények szerint nem lett volna szabad őket elengedni. Megfigyelés alatt kellett volna tartani mind az 56 személyt! Kinek a felelősségére engedték ki őket? De ha elengedték, beadták nekik a szükséges antibiotikumos kezelést, a kolerára például Doxicillint szokás adni, preventiv módon is, na ezeket tessenek megkérdezni! És tessenek megkérdezni a tisztiorvosi illetékest, látott már például kolerás betegeket testközelből? Nem szép látvány az kérem, véreset fosnak és olyat hánynak mint a dögszagú tejbegríz és fertőznek! Én ugyanis már láttam ilyet. És nem szeretném, ha a nemzetközi vonattal behurcolnának ide nekünk is valami kolerát, vérhast, akármit.

Ez is érdekelheti:  Keresztényüldözés - Sok keresztény titkolja hitét

Megáll az ész és egy helyben topog…

Egy megdöbbentő képsorozat a hazánk felé tartó menekültáradatról, a liberálisok a saját udvarukon vagy a nyaralóikban, lakásaikban készíthetik a szállást, az Együtt 2014-el az élen!
Az angol Daily Mail fotóriportere csütörtökön a macedón Gevgelijaban készített egy aggasztó, egyben felkavaró fotósorozatot a vonatra várakozó menekültekről.

(Migránsok tömege várakozik Macedóniában – megdöbbentő képek a Daily Mail. com oldalán)

Miközben a görög-macedón határon várakozó, illetve onnan elinduló embertömeget megörökítő képeket nézegeti, ne felejtse el, hogy a képen látható nők, férfiak és gyermekek, egy héten belül átlépik már a magyar határt is…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Járványveszély

  1. Tessék mondani,nem arra megy ki a „játék,hogy tömeges fertőzés legyen? Rendkívüli állapot, meg ami ezzel jár? Oszt nem kell a 2018-as választásokon gondolkodni. Nem kellene feloszlatni az országgyűlést, és egy szakértői kormányt felállítani? Vagy már elfogyott a TISZTESSÉGES EMBER ebben az országban? Vagy jobb résen lenni, hátha jut egy kis konc,vagy zsíros állás, meg szolgálati akármi?
    Kár elveszni a részletekben, ennek írok,meg annak szólok, ezt a társaságot megrenoválni már nem lehet. Akinek még van egy kis bőr az arcán, kimenekül ebből a „bűnbandából, s talán még sikerülhet lemosni a gyalázatot, amit magára kent a „júdás pénzért, a Magyar Nép eladásáért cserébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük