KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt a nagykoalíció: az MSZP visszalép, ha Orbán bizonyít (a Jobbik válaszával + NIF kommentár)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha a Fidesz bizonyítja, hogy demokratikus párt, akkor az MSZP esetleg visszalép a javára, így meg tudja akadályozni a Jobbik győzelmét egy választókerületben – mondta Mesterházy Attila.

Egy eseteleges visszalépéshez ugyanis, mondta Mesterházy a Baloldali Tömörülés ülésén, a Fidesznek előbb be kell bizonyítania, hogy demokratikus párt, és látni kellene a programjukat is. Egyelőre annyi biztos a miniszterelnök-jelölt szerint, hogy az MSZP most elsősorban szakmapolitikai vitákat akar a Fidesszel, és kormányfő-jelölti vitára is szükség van.

atv.hu – barikad.hu

A Jobbik válasza:

Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterházy Attila ma kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre,jelöltjeik visszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák a Jobbik parlamentbe kerülését. Felháborító a Fidesz cinkos némasága is, Orbán Viktor 2006-ban még három napot adott a szocialistáknak, hogy „eltakarodjanak”, ma meg már velük összeborulva akarják kiszorítani a nemzeti erőt az országgyűlésből.

Bajnai Gordon életében először és utoljára mondott igazat, amikor múlt héten, az országgyűlés utolsó ülésén azt mondta: hasonló a hasonlónak örül…

Önkéntelenül is eszünkbe jutnak Márai Sándor szavai: A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!”

Király András
Jobbik szóvivő

NIF kommentár: Azt szokták mondani: Elválik az iszap – nem, nem iszapot mondanak ilyenkor – a víztől. Most éppen az ellenkezőjéről győződhetünk meg, vagyis összetapad iszap az iszappal az ár meg sodorja tovább a parttalan semmibe egészen addig, míg a feneketlen mélység el nem nyeli.

Vajon min morfondírozhatnak most a Fidesz vezetői? Mi legyen a stratégia? A szavazatok jók lennének, hiszen ők demokraták, a szocik is azok (gordonka megmondta), csak hát azok a fránya ingadozó fideszes szavazók…  akikől ma már egyre többen a Jobbikot erősítik, lehet, hogy így még többen lesznek. Na akkor lesz csak baj. Ébredjetek végre fideszesek, az orrotoknál fogva vezetnek benneteket!

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Durván nekiment Gyurcsánynak a DK volt alelnöke is

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Itt a nagykoalíció: az MSZP visszalép, ha Orbán bizonyít (a Jobbik válaszával + NIF kommentár)

  1. „Hasonló a hasonlónak örül.” – latinul: Similis simili gaudet. Az elsikkasztott rendszerváltás szótára szerint: SIMLIS A SIMLISNEK ÖRÜL.

  2. Ehh…
    Álmodik a nyomor. Azt hiszi Atis, hogy a szoci szavazók az ő kedvéért átszavaznak Viktorra. Ez hülye. Nagyon jól tudhatná, hogy az átlag MSZP szavazó szívből gyűlöli Orbán Viktort. Előbb húznak a Jobbikhoz, mint Viktorhoz.

  3. Mindezt arra alapozom, hogy jómagam sokáig MSZP szavazó voltam, és közölük sokat ismerek. Egy részük (velem egyetemben) átállt a Jobbikhoz, de ez nem jelenti azt, hogy ettől jobboldaliak lettek (lettünk) volna hirtelen. Nem fogunk a Fideszre szavazni, mégha letörik a kezünk akkor sem.
    Az MSZP -szavazók jelentősnek mondható rész amúgy nem igazán kedveli Mesterházy -t, (Bajnaival ellentétben).

  4. KAMUZIK Mesterházy hiszen a kapányban Orbánt hibásztatja egyfolytában.A Z MTV-BEN AZZAL RIOGATNAK,HOGY 2,5MILLIÓ BALOLDALI SZAVAZOT AKAR ORBÁN LIKVIDÁLNI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük