Óh, csodálatos Új Világrend!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha kissé szemügyre vesszük az elmúlt néhány év alatt történt világeseményeket, akkor akaratlanul észrevehetjük, hogy minden új esemény és változás egy irányba mutat: az Új Világrend kiagyalói egyre bátrabban és szemtelenebbül merészkednek a porondra, hogy megvalósíthassák régi álmukat, a világuralmat.

Az USA megfélemlítő katonai erejével hol itt, hol ott pöffeszkedik. Békefenntartó akciójuk a legnagyobb álcázott hazugság, mert e manőverek ködfüggönye mögött – bizonyos világhódító kisebbség – a saját világuralmi törekvéseit váltja valóra.

Az ENSZ óvatos becslése szerint Irakban közel egymillió gyermek halt meg Amerika embargója következtében, és másfélmillió azoknak a száma, akikre a lassú halál vagy megnyomorodott testi-lelki élet vár a hátralévő életükben. Ez biológiai hadviselés, mert a mesterségesen előidézett gyógyszer- élelmiszerhiánnyal nemzeteket lehet kiirtani.

A bűnözéssel foglalkozó tapasztalt kriminológusok gyakran a bűntény jellegéről következtetnek az elkövető személyére. A mai égbekiáltó gaztetteknek ugyanazok az elkövetői, akik kiagyalták a kommunizmus ördögi tervét, majd summás összegekkel segítették elterjeszteni és győzni. Akik színarannyal pénzelték az emberiség legnagyobb ellenségét.

Mivel nehezen ment a világhódítás, a kommunizmusukat új ruhába öltöztették, a vörös pestis bűnözőit pedig megmentették minden számonkéréstől. Hja, holló a hollónak nem vájja ki a szemét!

Megint ők vannak a színpadon,, azaz le se léptek onnan, mert itt csak a szín változik, de a szereplők nem. Forgószínpad ez a javából! Hetven évig emberek millióit meggyilkolva és becsapva játszották a Kommunizmus című halálos komédiát, most pedig új bohózat következik: az Új Európa. Mindez az Új Világrend főcím alatt illeszkedik be a kiválasztottak elképzeléseibe. A főrendezők ugyanazok, akik Trianont rendezték nekünk és a világháborúkat. Erkölcsükről annyit, hogy nekik nem bűn pl. ledobni atombombákat védtelen városokra, vagy foszforral elégetni Európa legszebb városát, Drezdát a benne lakó fegyvertelen menekültekkel, mert minden kulturális emlék dühíti őket, amelyek nem az ő alkotásaik és nem hajlandók behódolni nekik.

Aki esetleg megkérdezné, hogy mégis milyen erkölcsi alapon pusztítják a világot, annak javasolnám, hogy lapozza fel Mózes öt könyvét, a Tórát és Talmudot, amelyekben megtalálja a szent nép élettörvényeinek legfontosabb elemeit, amelyek őt felmentik a minden más népek ellen elkövetett gaztettek alól.

A kezdőknek elmondom, hogy a Tóra nagyjából megegyezik a judeo-kereszténység – többször is átírt! – „Szent Bibliájának” ószövetségi részeivel. Segíthetnének ebben az egyházak papjai, de ők nem teszik, mert akkor vétkeznének Jahve kötelező parancsolata, a képmutatás ellen.

„Rabba ben Sila találkozott Illés prófétával és megkérdezte őt: Mit csinál most a Szent (az Isten)? Az pedig felelé: A rabbik szájából tanulja a magyarázatokat.” (Luzsénszky: Talmud magyarul) (Tehát nem kétséges: a rabbik tanítják az Istent!…)

Még mindig a mi Egyházunk lenne? A közelmúltban képkiállítást hordoztak körbe Svédország templomaiban. A bemutatott fotómontázsok Jézust ábrázolták homoszexuálisok társaságában, mint aktív résztvevőt. Istentisztelet alatt az oldalcsarnokban gyermekek és felnőttek csodálták az „alkotásokat”.

A televízió kerekasztal-vitát rendezett különböző vallású résztvevőkkel. Több protestáns papnő helyeselte a kiállítást! Egyik katolikus pap ernyedten tiltakozott, mondván, hogy az úgynevezett újfasiszta még a száját sem nyithatja ki, ugyanakkor szabad a világ legnagyobb vallásának, a kereszténységnek az alapítóját kigúnyolni. Többé nem is jutott szóhoz az egyórás műsor alatt!

A keresztény Egyház ma már ott tart, hogy alig-alig merészel tiltakozni. Köszönheti ezt Saul rabbi judeo-kereszténységének és szemforgató békepapjainak, akik saját magukat rántják a pokol fenekére.

Az új nemzedék azt hiszi, hogy ez, amiben felnőttek, a normális! Erkölcsi tanítómester nincs a láthatáron. Az Egyház a legkevésbé sem tudja a példamutató szerepét ellátni. A Vatikán az összes intézményével együtt Jahve lakájává vált. Megújulásához itt teljes összeomlás szükséges, mert a züllés már elképesztő méreteket öltött.

A pokol fenekéről pedig nincs visszaút…

Tímár Imre – Jövőnk.info

(Megjelent a Tárogató 2004. május-júniusi számában.)

0 thoughts on “Óh, csodálatos Új Világrend!

 1. Tessenek csak visszaemlékezni pufajkás gyula kormányzása idejére,amikor úgymond külső szakértőket hivatott az ország
  területére,hogy mi a búbánatot kellene tenni ezzel az országgal,
  hogy a gazdasága helyreálljon.
  Derék jó szakértők megállapították,hogy ebbe az országba 6-7-
  millió ember elegendő.
  Ha jól emlékszem annak idején Dr Gidai Erzsébet hozta nyilvánosságra ezt az aljas népirtásra uszító tanulmányt.
  ( Ha tévedek elnézést kérek.)
  Megérné újságírói szinten utána nézni,és egy terjedelmes
  cikket írni róla.
  Csak azért,hogy ne felejtsünk.
  Sebb Jövöt!

 2. Tehát egyesül a szegfű és a narancs? Hé, MSZP-s, Fidesz-es szavazók, most már csókolhatjátok egymást, és nyalhatjátok egymás valagát, hisz kiderült, mind folytatni akarják a húsz éves száguldást a lejtőn, még nagyobb nyomorba taszítva a nemzetet. Térjetek már észhez, ezek nem a nemzethez, nem a demokráciához, hanem a húsz év alatt együtt összeharácsolt vagyonukhoz hűségesek, de kibaszottul. És félnek az elszámoltatástól, félnek a börtöntől, pedig több ezer oda fog menni, ha nem százezer. Egy programjuk van ezeknek a bűnöző, harácsoló, hazaáruló gyilkos komcsiknak, Fidesznek, MSZP-nek, meg a többinek egyaránt, hogy a bőrüket mentsék, meg a vagyonukat, amit összeharácsoltak a húsz év alatt, és ezért sok kispuskát egy ágyúcsővé egyesítve fordulnak a Jobbik ellen. Ez kovácsolja össze ezeket a férgeket. Ezek a nem demokraták, és nem magyarok, lássátok már be, hogy az őszödi beszéd azóta is tart, hogy hazudnak nektek, és végre olvassátok már el felelősen az ország sorsa iránt, a Jobbik programját, előítéletektől mentesen, és közben kérdezzétek meg magatoktól, hogy vajon ti is ugyanazt akarjátok-e, mint ami abban le van írva. A ti pártjaitoknak, Fidesznek, MSZP-nek nincs programja csak egy, a nemzeti párt mocskolása, aljas média eszközökkel való félreállítása, elhallgatása mind létének, erősödésének, mind pedig programjának.
  Hogy mire képesek a kommunisták, a hatalmuk érdekében?
  A holodomor 1932–1933 között az ukrán nép történetének egyik legnagyobb katasztrófája: közvetlen halálos áldozatainak számát 6.5-7 millió és 10 millió közé teszik, amiből csak a gyermek áldozatok száma 3 millió volt. A holodomor nevet kimondottan az ukránok által lakott területeket sújtó éhhalálra használják.
  Milliók éhhalálát nem természeti katasztrófa, hanem a kommunista diktátor Sztálin vezette szovjet kormányzat népirtó politikája okozta. Emiatt a holodomort ukrán holokauszt néven is emlegetik, arra is utalva, hogy a szovjetek (illetve az orosz vezetés) azért idézte elő az eseményeket, hogy leszámoljon az ukrán néppel, illetve azt elpusztítsa. A mesterségesen előidézett éhínség az ukrán nép ellen elkövetett népirtás volt. Valóságos blokádot vontak az ukrán falvak köré, hogy azt el se tudják hagyni, hogy pusztuljanak napról napra, és nehogy hírét vigyék a világban az aljasságuknak, embertelenségüknek.
  Az oroszok falvakat zártak körül, nem kaphattak ellátást sem élelemből, sem egyéb árukból, a helyszínen talált élelmet és gabonát elrekvirálták elvitték, betiltották a kereskedelmet, majd mindezek után a pénzt is elvették. Büntetőintézkedéseket foganatosítottak a gabona rejtegetése vagy eladása ellen. (tízezreket mészároltak le ezért) A rendszabályok végrehajtásában gyakran rohambrigádokat használtak, amelyek gabona után kutatva lerohanták a parasztházakat. Nem törődtek azzal sem, a parasztoknak maradt-e élelmük a saját ellátásukra és magjuk a következő vetéshez.
  10 millió embert lassú éhhalállal sújtottak a kommunisták, és ebből 3 millió gyermek volt. És ez csak egy kis epizód a rühes kommunista vörös horda, és vezetőik számláján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük