BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ismeretlenek szétverték Magyarország legszebb betlehemét

Óriási a felháborodás Makón, miután valaki – minden bizonnyal az éj leple alatt – hétfőre virradóra megrongálta a város főterén, a szökőkút közelében felállított, 2020-ban az ország legszebbjének választott betlehemet, derül ki a Délmagyar cikkéből.

A nyilvánosságra hozott fényképeken látszik, hogy nem egyszerű rongálásról van szó: a kis Jézust darabokra törték, az egyik király fejét leszakították, és az állatokat sem kímélték.

Az önkormányzat feljelentést tett az ügyben. A területet több kamera is figyeli, elképzelhető, hogy ezek felvételei segítenek megtalálni az elkövető(ke)t.

„Amint a nyomozás lezárul, megpróbálják helyreállítani, megragasztani a szétvert alakokat. Azt egyelőre nem tudni, ez egyáltalán lehetséges-e, illetve hogy az esetleges reparálás után hogy fognak kinézni” – mondta a regionális lapnak Csermák Szilvia önkormányzati képviselő.

Mandiner

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük