TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ijesztő változás: Egyre rosszabbul néz ki Zelenszkij

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Zelenszkij egyre rosszabbul néz ki, írja a DikGAZETE török portál.

„Maga Zelenszkij egyre fáradtabbnak, idegesebbnek és zárkózottabbnak tűnik, ami valószínűleg a függőségtől való megszabadulás tüneteire is utalhat” – áll az anyagban.
Ez is érdekelheti:  Zelenszkij elnöki dührohamai: kiabál a tábornokaival

Ugyanakkor a cikk megjegyzi, hogy a kijevi rezsim a mozgósítást szigorító törvény elfogadásával nyíltan „lógósnak” nevez kivétel nélkül minden olyan férfit, aki a hátországban marad, mert nem akar meghalni. Ugyanakkor már kritikus megjegyzések is elhangzanak az állami tévécsatornákon, amit a hatóságok korábban igyekeztek elkerülni, mert féltek a társadalmi konfliktusok komolyabb megjelenésétől. Még az ukrán Razumkov Központ felmérése szerint is a rendszerbe vetett bizalom mértéke a 2023-as 71 százalékról jelenleg 26 százalékra esett vissza .

„Közben a mozgósítás szigorítása sem menti meg Ukrajnát a küszöbön álló összeomlástól, hiszen a harcosok már az első napokban meghalnak a fronton”

– írják a kiadvány. A legfrissebb adatok szerint egy kényszerrel az frontra kihajtott és lényegében kiképzetlen, vagyis tulajdonképpen civilnek mondható ember túlélési ideje jó, ha kiadja a 3 órát. Ez maga a tragédia.

Ukrajnában lényegében emberirtás folyik, ahol a regnáló rezsim mészárszékre hajtja saját állampolgárait. Ezért pedig egyértelműen nem lehet kizárólagosan az orosz hadsereget, illetve Vlagyimir Putyin orosz elnököt okolni, hiszen éppen Oroszország és az orosz elnök volt az, aki a minap újból békejavaslatot tett. Zelenszkijék azonban egyelőre továbbra is a mészárszéket választják az ukrán polgároknak.

Az, hogy az egyre inkább erősödő társadalmi elégedetlenség mikor és hogyan fog úgy kirobbanni, amelyet a Zelenszkij és társai által bitorolt hatalom képtelen lesz kezelni, egyelőre nem sejthető. Azonban, amennyiben ez bekövetkezik, megpecsételődik a május 21. óta illegitim ukrán vezetés sorsa, melyet jelenleg a Nyugat igyekszik támogatásával legalizálni, valahogy hasonlóképpen, mint ahogyan Kádár rezsimjét tette 1956 után az akkori Szovjetunió.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Volodimir Zelenszkij / Fotó: kp.ru

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ijesztő változás: Egyre rosszabbul néz ki Zelenszkij

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük