KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így döntött a bíróság a magyarverő antifák ügyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Még hosszú ideig rács mögött maradnak a budapesti Antifa-támadások gyanúsítottjai, miután a bíróság három hónappal meghosszabbította a támadássorozat két résztvevőjének letartóztatását – tudta meg a Magyar Nemzet.

A jórészt külföldi antifasiszták még februárban rendeztek embervadászatot a magyar fővárosban, közülük hat német állampolgárt jelenleg is keresnek a hatóságok.

November 14-ig meghosszabbította a februárban történt antifasiszta támadások két gyanúsítottjának letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) – erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya. A végzés egyelőre nem végleges. Ahogy azt már sokszor megírtuk, a történet előzménye, hogy február 10-én egy símaszkos, felfegyverzett banda hátulról megtámadott és véresre vert egy negyven év körüli férfit Budapesten. A munkába igyekvő áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. Nem sokkal később kiderült, hogy ez a brutális, leszámolásszerű akció része volt egy komolyabb támadássorozatnak, amit az antifasiszta mozgalom, az Antifa tagjai követtek el több napon keresztül Budapest utcáin. A legalább tizenöt, zömmel külföldi – német, olasz és görög – szélsőbaloldali radikális nyolc járókelőt támadott meg február közepén Budapest négy pontján, brutálisan összeverve őket néhányukat súlyosan megsebesítve. Többeket kórházba is kellett vinni.

Külön nyomozócsoport alakult a támadók felkutatására 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt rendelt el büntetőeljárást. A BRFK már az első támadás után külön nyomozócsoportot állított össze. A nyomozók szerint a sértetteket kizárólag a ruházatuk köti össze, olyan ruhadarabokat viseltek, amiket bárki hordhat, fekete bakancsot vagy katonai, terepmintájú ruhát, amelyek azt sugallhatták a támadóknak, hogy esetleg szélsőjobboldali emberek, akik a kitörés napjára érkeztek Budapestre.

A rendőrök a támadók közül többeket követni kezdtek, és végül a belvárosban fogták el őket: egy német férfit, egy német és egy olasz nőt. Műanyag borítású kalapács, ólommal bélelt gumikesztyű, vipera, gázspray volt náluk. Az embervadászat a hírhedt német szélsőbaloldali bűnszervezet, a Hammerbande módszereivel történt. Ezt igazolja, hogy az elfogottak közül a német férfi kapcsolatba hozható a vörös bűnbandával.

Bűnszervezetben vadásztak áldozataikra az antifák 

A német nő bűnügyi felügyeletbe került, míg férfi honfitársát és az olasz nőt letartóztatta a nyomozási bíró. Pár napja a bíróság nem végleges végzéssel november közepéig meghosszabbította utóbbi két gyanúsított letartóztatását. A német nő ügyében pedig már korábban döntöttek, ő október közepéig bűnügyi felügyeletben marad. Hat német állampolgárt továbbra is köröznek. A közelmúltban annyi fejlemény történt a nyomozásban, hogy a rendőrség már bűnszervezetben való részvétellel is gyanúsítja a támadások feltételezett elkövetőit.

MN

Kiemelt kép: : Német antifák támadásra indulnak a berlini utcán (Forrás: Dokumentation Linksextremismus)

One thought on “Így döntött a bíróság a magyarverő antifák ügyében

 1. MAGYAROK! A NATO NEM VÉDELMI SZÖVETSÉG!
  (Érdemes lenne felfüggeszteni a tagságunkat addig, amíg nem kezdeményezi a béketárgyalást, s nem mond le arról, hogy Ukrajnát felvegye a tagjai közé!)
  Szerintem azért is ki kellene lépni mielőbb az EU-ból is, mert az a gyarmatosításnak egy újabb formája, részben a bankárkaszt és kisebb részben a centrum államok javára. Az utóbbiakat viszont az adósságcsapda várja, mert mára már „pénzdiktatúra” lett a jóléti államokból is. Főként a covid-terror, majd azt felváltó háború-támogatás és a folyamatos média diktatúra segítségével Nem veszitek észre, hogy milyen ügyesen fordít ma szembe mindannyiunkat a bankárkaszt? NEEM? Nézzetek utána és gondoljátok át, hogy mit lehetne tennünk! Széchenyi világosan fogalmazott: „Ne várjunk a kormányra, magunk lássunk a dologhoz!”

  Az alábbi anyagot Svájcból küldte egy kiváló magyar, s érdemes rajta elmélázni!

  A szorgalom fontosabb, mint az intelligencia?

  Íme Kurt von Hammerstein tábornok (1878-1943) válasza arra a kérdésre, hogy milyen szempontok alapján választja ki tisztjeit:

  Négy típust különböztetek meg. Vannak okosak, szorgalmasak, buták és lusták.

  Általában két tulajdonság jön össze egy személynél.

  1. Vannak, akik okosak és szorgalmasak, ezeknek be kell csatlakozniuk a vezérkarba.

  2. Bárki, aki egyszerre okos és lusta, megfelel a legmagasabb vezetői posztokra, mert megvan a mentális tisztasága és az acélidegei, hogy nehéz döntéseket hozzon.

  3. A következőek hülyék és lusták. Ezek 90 százalékot tesznek ki, és alkalmasak rutinfeladatokra.

  4. Óvakodni kell a hülyéktől és a szorgalmasoktól.

  Semmilyen felelősséget nem szabad kiróni rájuk, mert csak rosszat fognak okozni.

  Tehát az intelligencia fontosabb, mint a szorgalom.

  Én a következő könyveimből tudok még biztosítani pár példányt, ha valaki felhív ezen a számon és

  egyeztetjük, hogy miként veszi át!

  +36703603595

  1/ Erős várunk az alkotmányunk
  2/ Tradíció és innováció – nemzetegyesítő jogkönyv
  3/ Zsidókérdés magyar szemmel 1-2 kötet
  4/ Zsidókérdés a patológiás ná(r)cizmusról – 3-ik kötet
  A könyveim nyomdaköltsége az elmúlt csupán 2 év során több mint 126%-kal növekedett, de én továbbra sem akarok árat meghatározni értük, mert nem tartozom az áras népek tagjai közé!

  A MOGY-on is kitettem becsületkasszára a könyveimet és kiderült, hogy sokkal tisztességesebbek a kispénzű magyarok, mint a nyugat gazdagjai, mert ugyanezt kipróbálták Franciaországban és magát az adományos dobozt is elvitte valaki!

  Apponyi Albert meg is mondta nekik 1920-ban, hogy ott leszünk a temetésükön!

  Már nem kell sokáig várnunk!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: