KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban – Béketüntetést tart március 15-én a Mi Hazánk, a NATO-bővítés vétóját is követelve

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Béketüntetéssel egybekötött megemlékezést tart a Mi Hazánk március 15-én 15 órától a budapesti Pilvax közben, demonstrálva a NATO Oroszországgal szomszédos területeken való bővítésének tervezett magyar megszavazása, külföldi csapatok Magyarországra telepítése, az Orbán Viktor által is megszavazott szankciók és Ukrajna közvetett támogatásai ellen.

„Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” – ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak 12 pontjának e követelését, a fiatalok körében már legnépszerűbb pártként ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában. Az Afganisztánban megbukott, illetve a most még Irakban és Maliban folytatott megszállásokra költött forintmilliárdokból inkább a honvédségi létszámhiányt orvosló, vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést biztosítanánk, a nemzetbiztonságunkat kockáztató, külföldi beavatkozások helyett hazánk biztonságát szavatolva.

Beláthatatlan következményekkel jár az idegen haderők magyarországi állomásoztatása. Az amerikai-orosz háborúban Magyarország függetlenségének feladása, hazánk katonai felvonulási területté tétele elfogadhatatlan. Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké!

Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna mindenféle támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Ez nem a mi háborúnk! Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első! Ne vegyünk részt a gazdasági háborúban sem!

Az új világrend kiszolgálása helyett a függetlenségünk, a semlegességünk, ezáltal a béke előmozdítására van szükség. A világháború felé tett újabb lépés, provokáció volna a katonai szövetség bővítése Oroszország határán, míg a semleges zóna nemzetközi érdek, ezért a NATO-bővítés magyar vétóját követeljük a március második felében várható szavazáson.

Ez is érdekelheti:  Amerikai Abrams tankokat észleltek az ukrán-orosz fronton

Március 15-i megemlékezésünkön a Pilvax közben hagyományőrző ágyúlövések is lesznek a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének közreműködésével, fellép Vári-Kovács Péter is.

Novák Előd
a Mi Hazánk alelnöke

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük