KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: 27 százalékkal fogyott a magyar az előző év adott időszakához képest

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aktuálpolitikai Kerekasztal (2017. május 3.)

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Dr. Horkovics János, Balatoni István, Győrey Attila, Boda Róbert

· Megvizsgáltuk a Nemzeti Konzultáció 2017. – című kormánykiadványt, amelyet gondosan kipostázott a hatalom minden választópolgárhoz. Szeretnénk a nézőket bevonni, egy olyan kísérletbe, hogy próbáljuk meg egészen más, valódi kérdésekkel ellátottan visszaküldeni ezeket a kérdőíveket, a területi képviselőinknek, és a kormányirodának. – (itt megtekinthető https://www.youtube.com/watch?v=h47xDSYCQmA) –  Meglátjuk, hogy milyen reakciót váltana ki, ha nem a bugyuta ál-kérdések, és körmönfont tudat-manipulatív sugalmazások helyett valódi, a többséget már régóta égetően feszítő problémákra világítanánk rá?

Másik témánk, hogy „Elfogy a Magyar”! – A KSH-statisztikai adatai alapján, a természetes fogyása a Nemzetnek az előző év adott időszakához képest, 27%! De a csökkenő szaporulatot figyelembe véve, és a növekvő halálozási rátával is összevetve, 68% a tavalyi év első két hónapához viszonyítva! Ennek a döbbenetes genocídiumnak az okait feltétlenül elemeznünk kell, azért is, mert kormányoldalról semmiféle magyarázatot nem kapunk ezekkel a megrendítő adatokkal kapcsolatban. Viszont értesülhetünk arról, hogy ki tudja milyen csillagászati összegekből, négy un. „SZUPERKÓRHÁZAT” hoznak létre Budapest északi és déli területein, a lehető legújabb,legdrágább diagnosztikai eszközökkel és műszerezettséggel. Felmerülhet a jogos kérdés, hogy a zuhanórepülésben lévő, és láthatóan tudatosan lepusztulni hagyott egészségüggyel éles kontrasztot mutató új (az adófizető polgárok adóforintjaiból) épülő beruházások, vajon ki(k)nek az érdekeit is szolgálhatják?

· Az UNIO betelepülés politikájának egyre veszélyesebb új elképzeléseit vagyunk kénytelenek megismerni, hiszen már arról tárgyalnak, hogy eltörlik a kötelező betelepítési limitet, azaz korlátok nélkülivé akarják tenni a befogadási kényszert, ahogy Soros is nyomatékosan propagálta, még kölcsönt is felajánlva, erre a célra!

· Bevallottan az EU- szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket! A Die Zeit német napilap még „hatalmas sikernek” állítja be, hogy sikeres külföldi beavatkozást un. „puha erő” alkalmazását láthattuk a magyar fővárosban is. A cím is árulkodó; „Ahol a kék zászlók lengenek”!

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Több magyar állampolgár jelentkezett az izraeli nagykövetségen az éjszaka folyamán

· Az elmúlt hónapok folyamán a délkelet európai országokban sorozatban jöttek létre kormányellenes tüntetések – (tökéletesen azonos forgatókönyv alapján)  februárban Romániában, áprilisban a frissen megválasztott Szerb hatalom ellen, manapság Macedóniában, és mindez idő alatt folyamatosan a Lengyel nemzeti kormány ellen folyik a mindenütt tipikus jegyeket viselő, főleg az egyetemistákat,és elsősorban a tapasztalatlanabb, a liberális eszmékkel könnyen megvezethető befolyásolható  fiatalabb korosztályt tudják bevonni ezekbe a megmozdulásokba. Mivel ezeket az EU – (megvásárolt)  központján keresztül maga Soros szervezi a már jól ismert hálózatain és civil szervezetein keresztül, nehéz meglátni hogy a következmények mennyire lehetnek súlyosak? Az is kiderült, hogy még 2014-ben NGO- dokumentumokból, hogy Soros rengeteg médiát és programot támogatott, és magas színvonalú, szándékainak megfelelő célzattal készült publicisztikákat rendelt meg, mintegy 128 cikket amelyeket egész Európában terjesztettek, főleg az EU-Observer segítségével, és alkalmasak voltak az újságírók mintegy 90%-nak a befolyásolására.

· Elmondható, hogy teljes gőzzel dübörög Soros „káoszgépezete”!   Vajon ez itt már maga a Hibrid Háború?

· Sorost „fejedelmi” külsőségek között fogadták az UNIO  farizeus kitartottjai, Junckerrel az élen.

· Orbán mégiscsak kénytelen volt meghátrálni?  Érdekes fejleménynek tűnik, a kormányzat stabil, „kőbe vésett” állásfoglalásának „felpuhulása” a migráns ügyben. Kíváncsian várjuk, hogy milyen magyarázatokat fogunk hallani az un. „kiskorú migránsok „ befogadásával kapcsolatban? Vajon milyen kapcsolati lánc  fűzi össze A Bilderberg csoportot, Sorost, Bajnait, Simicskát és Vonát?

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Hun Tv: 27 százalékkal fogyott a magyar az előző év adott időszakához képest

 1. Amit elmondtatok, minden igaz! De az egyik, (talán?) legfontosabb lényeges kérdést, nem érintettétek, ill. nem adtatok választ!
  Hogy Soros György, mindezeket a saját zsebjéből fizeti, vagy Ő is valakiknek a megbízottja???
  Vagy talán, a globalis „plutokrata” háttérhatalom, „több-száz-éves” terveinek fanatikus végrehajtó ügynöke???
  Ugyanis, ezt is szeretné tudni, a még gondolkozni tudó/merészelő magyarság, az 56-os Veteránnal és Koppányivadékkal, Dr.Endrédi Szabó Lajos együt, Bécsből.

 2. Kedves Szabó Lajos úr, Soros egy multimilliárdos spekuláns, aki zseniálisan tud pénzt csinálni mások nyomorát előidézve. Szerintem az a felfordulás, amit ő szervez egyfelől saját pénz, mint befektetési tőke, másfelöl a NIF számos cikkéből megismert NWO által pénzelt akció. Nem tudom elolvasta e az itt idézett „Káoszgépezetet”?
  Csak kicsit lapozzon bele a NIF-be és ott találja. Soros egy intézmény, ha Duterte felakasztaná, akkor is továbbdübörögne a káoszgépezete

  Ami az adást illeti, a népességfogyás ellen szerintem sokat tett a kormány, és nem lehet az egyes pénzügyi tasakokat összekeverni. A kommunisták és a Simicskaféle szdsz és társai ásták meg a sírt, nem a FIDESZ, akkor is így van szerintem, ha sok területen nem vagyok elégedett a kormánnyal.

  A migráció pedig egy hatalmas és gonosz akció és Orbán nem mehet fejjel a falnak. Az a terv, hogy európai hadsereget állítanak fel, arra is jó lesz, most, hogy a Macron győzött, hogy akár háborút is indítsanak ellenünk. Az USA ezt most nem tenné meg, pedig vannak itt katonái szép számmal, de az EU igen. Kíváncsi lennék, hány okoskodó orbánozó ragadna fegyvert a függetlenségért, amikor az EU parlamentben hazánk ellen szóltak fel olyanok is, akik re azt kell mondja, hogy „te is fiam Brutus?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük