TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Honnan tudja Farkas Flórián, hogy ki kire szavazott?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) közleménye szerint „a roma szavazók közel 90 százaléka, vagyis 260-270 ezer fő a Fidesz-KDNP kormány munkájának folytatására voksolt”. Jó lenne tudni, hogy honnan, milyen mérések és adatok birtokában jelenti ezt ki az ORÖ mindössze egy nappal a választások után, hiszen Magyarországon általános és titkos választójog van – hívta fel a figyelmet csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke.

Amennyiben erre a kérdésre nincs elfogadható magyarázat, akkor ez azokat a híreket támasztja alá, melyek szerint a Fidesz tömegesen, pénzért szállított cigány embereket szavazni, ami átlagosan körzetenként körülbelül 2500 szavazatot jelent. Nyilvánvalóan Borsodban és Miskolcon az arányok miatt ez a szám akár duplája is lehet – mutatott rá Pakusza.
Hozzátette, a miskolciaknak pedig így válhat nyilvánvalóvá, a Fidesz és az MSZP miért nem akarja 24 éve megoldani a cigány-magyar együttélés problémáit: a többek között Lyukóvölgyben, a számozott utcákban, vagy Alsózsolcán élő népesség könnyen és olcsón mozgósítható potenciális szavazóbázist biztosít számukra. Pakusza Zoltán szerint ilyen viszonyok között teljesíteniük sem kell a képviselőknek, hiszen pozíciójukat úgy is biztosítani tudják, ha érdemi munkavégzés helyett négyévente az adófizetők pénzéből száraztésztát osztogatnak.

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Honnan tudja Farkas Flórián, hogy ki kire szavazott?

 1. Nem mindegy? 2/3-ad van.
  Vagy valami hasonló demokratikus választ adnak. Ha adnak.

 2. Valószínüleg tudta. Talán nem volt szempont, hogy a gárda közeli, JOBBIK-ra szavazzon!
  Fispán Géza

 3. …”Kivittük az Üteget, most hordjuk a Motor utat” – A romák leszavaztak a Fideszre… Még azokban a választókerületekben is, ahol kicsi volt a különbség a Fidesz–KDNP és a helyben második legerősebb párt jelöltje között, a romatelepekhez tartozó szavazókörökben a kormánypárt hatalmas fölénnyel győzött…
  http://hvg.hu/itthon/20140411_Kivittuk_az_Uteget_most_hordjuk_a_Motor_u
  Vona miért kussol az ügyben??? Miért nem erről szól ma minden, hogy a magyar emberek akaratát Orbánék felülírták a buszoztatott, szállított cigányokkal??? Hol a jó büdös picsában vannak a „radikálisok”? Miért csak ilyen „névtelen senkik” nyilatkoznak az ügyben? Vagy talán Vona és az egész Jobbik elnökség csak Orbán pincsikutyája, gőzleeresztő szelepe, akiknek nincsen megengedve, hogy ilyen lényeges kérdésben is nyilatkozhasson? Leszóllt Viktor, Vonának, hogy „most a pofád lapos, kisköcsög!”?
  Ezért szavaztak rátok majd’ egymillióan, hogy titokban hülyének nézzétek őket, szarháziak!? Még arra is képtelenek voltak, hogy a cigánytelepeken levideózzák Orbán választási csalását, amint minden egyes cigányt az urnákhoz fuvaroztat (nyilván nem ingyen), hogy aztán ezt mindig a fejéhez vághassák neki, és a békemenetelő marháinak a következő négy évben!
  Nem tette meg, mert nem is akarta. Mert ez az egész Vona-féle nemzeti radikalizmus aljas hazugság, a jobb sorsra érdemes nemzeti szavazók félrevezetése.
  üdv. Aranyapa

  1. A gyűlölet viszont akkor is gyűlölet, ha ‘aranyapába’ van csomagolva! Így jár az, aki /gondolom?/ csak HVG-t olvas.
   TÉva

 4. Én meg úgy gondolom,hogy ez a flódni akkor is ezt szajkózná.hogyha történetesen egy zsigány se szavazott volna a fityeszre, hogy saját pozícióját,mézes bödönhöz való hozzáférhetését biztosítsa.
  Laci

  1. Rendkívül mélyenszántó fejtegetésedtől az oldal elájult…:)
   Amúgy te is szégyelled a nevedet?
   Káldi József

 5. Adjon az Isten!
  Hozzászokhattunk már, hogy egyes ostoros moszatok ekézik a Jobbikot, megspékelve obszcén kifejezésekkel és ezt (sajnos) a NIFADMIN szó nélkül hagyja?
  Tudjuk ki az a Farkas Flórián! Tudjuk, hogy kik gerjesztik a választás utáni gyűlölethangulatot!
  Fentiek tükrében Orbán Viktor „magasztos” kijelentése merő cinizmus, midőn azt hangoztatta, hogy Magyarországnál egységesebb nemzet nincs Európában.Pfuj!
  de Loviaguin Alexander

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük