KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hidvéghi: Gyöngyösi Márton „bődületesen nagyot hazudott”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese „bődületesen nagyot hazudott” egy pénteki sajtótájékoztatón, amikor azt állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök leült tárgyalni George Simionnal, a „hírhedten magyarellenes” román politikussal.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik politikusa, európai parlamenti képviselő a sajtótájékoztatón arról beszélt Orbán Viktor „azon dolgozik, hogy Európa szélsőséges, szélsőjobboldali erőivel új koalícióra lépjen”, és e politikai csoport legújabb találkozóján „a magyargyűlöletükről ismeretes” Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) párt képviselői is jelen voltak.

Hidvéghi Balázs erre reagálva a Facebook-oldalán azt közölte, a konzervatív pártok madridi találkozójára George Simiont és pártját a szervezők meg sem hívták, amikor pedig mégis elment, a biztonsági őrök egyszerűen kidobták. Orbán Viktornak pedig természetesen eszébe sem jutott egyeztetni vele – tette hozzá.

„Magyarán Gyöngyösi Márton egy bődületesen nagyot hazudott! Jó, hogy nem szakadt rá a plafon a Gyurcsány-Dobrev-villában!”

– fogalmazott a fideszes politikus.

Megjegyezte: Gyöngyösi Mártonnak „nem ez volt az első olyan mutatványa, ami után az ember a fejét fogja”. Korábban egy országgyűlési felszólalásában listázni akarta a zsidó származású magyar állampolgárokat, majd „vett egy nagy fordulatot, megvilágosult”, és „elkezdte a volt kommunisták, a Gyurcsány-párt szekerét tolni”.

MTI

Kiemelt kép: Gyöngyösi Márton / MTI/Kovács Tamás

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: