KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hibridháború vagy hibridválasztás?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sajnos, ami a világban folyik, akár a hazai népszavazást nézem, akár az USA szereplését a közel-keleti harcok polgárháborúk megindítása, felügyelete és bonyolítása ügyén: az hibridháború. Talán túlzónak tűnik ez a megállapítás, de gondoljuk át: a világ uralmát magának vindikálók csoportjai a bankárkaszt berkeiből kerülnek ki. Vagy pénzvagyon tulajdonosaként, vagy szellemi vagyont birtoklóként, akit az előzőek alaposan megfizetnek azért, hogy az aranyborjú uralmát szolgálva éleményformáló tudósként, médiamunkásként vagy menedzserként, vagy politikusként, esetleg katonai vezetőként azt tegyék, ami a pénzvilág érdeke. Ezt a konglomerátumot hívom én monetáris diktatúrának, amelynek igazgatótanácsa a Bilderberg csoport, s világcsendőre az USA.

Van egy másik pólus is, amely a BRICS (Brazília-Oroszország-Kína-India-Délafrika, stb) Ám ezek együtt, sajnos éppen úgy működnek, mint a pártok világa. Vagyis egy teljesen hamis és világméretű, politikai-pénzszínházat láthatunk.

Az elnökválasztásnál azonban kiderült, hogy az amerikai nép változást akar. Elege lett az eddigi politikai palettából, mert nem a biztos befutónak hirdetett nőnek látszó egyedet, hanem egy nem párttag fenegyereket, egy a monetáris diktatúrának is beszólogató, de veszíteni nem tudó milliárdost választott. Ezzel az amerikai fehér középosztály felemelte a fejét, s fityiszt mutatott a pénzvilág fejeseinek. Az más kérdés, hogy Tramp mit tud majd kezdeni az USA elnöki hatalmával, mikor a valódi világhatalom egy önmagát is eltagadó pénzkartellnél, pontosabban annak intézményeinél van. Vizsgáljuk meg ezt a teljesen hamis politikai-pénzszínházat!

A Bilderberg csoport részére a népek nem mások, mint egyszerű emberanyag, fogyasztók, sőt feláldozható „golyófogó-tételek”. E „rendben” mind az államok és pártok, mind a megtévesztett népek egymás ellen fenekedve uszítanak. Az egyik drasztikus, aljas, világcsendőri szerepben, a másik csak árnyaltan, keresztényi módon hivatkozik az ellenpólus erőszakosságára. E közben a saját hatalmi pozícióit akarja erősíteni minden szereplő, legfeljebb a nép nem veszi észre, hogy nincs neki rá lehetősége addig, amíg nem szervezi újra önmagát.

Mi magyarok – szinte már megszokván a két pogány közötti lét szűk lehetőségeit – megpróbáljuk a túlélés módját megtalálni, de e-közben a magyar nép is bámul, mert naiv és vakon hisz a politikusoknak és a pártjaiknak. Hol egyiknek, hol a másiknak.

E jól megszervezett parasztvakításnak és hiszékenységünknek is ki vagyunk szolgáltatva már több ezer éve. Valljuk be, hogy ennek a jól kitalált világméretű hamisságnak és állami közigazgatásnak hazudott, totális pénz és magánhatalomnak mi, szimplán az áldozatai vagyunk. Trianontól az EU-ba való belépésig. Azonban nem elég felismerni ezt, hanem tenni is kell ellene.

Bizony léteznek ilyenek. A világban a Kulturális kreatívok, s itt hazánkban a nemzeti önszerveződő kiscsoportok. Ha felismerjük, hogy csak az eddig letompított népek tudják az őrület folytatását megakadályozni, akkor, de csak akkor lesz kibontakozás. Mégpedig nemzetté önszerveződve lesz, amely népi erő a bankárkaszti diktatúra által magánosított KÖZHATALMAT visszaveszi majd a hamis, pénzpórázon lévő pártokráciától.

Sajnos az még Tramptól sem várható el, hogy az USA elnökeként felforgassa ezt az egész világot, hiszen maga is tagja a politikai osztálynak és a milliárdos pénz-oligarchiának. Ám az ígéretekből valamennyit kénytelen lesz beváltani, s ezzel a fehér középosztály megmenekül a teljes beolvasztás és folyamatos liberalizmus, vagy az önzés szabadságának a megaláztatásai alól. Szinte látom, ahogy Clintonné hergeli majd a feketéket és spanyolajkúakat az elnöki hatalom ellen. Nem lesz egyszerű a dolga Trampnak. Ám ha az országot valóban újjá akarja építeni, akkor ki kellene majd egyeznie a monetáris diktatúra láthatatlan uraival és a Bilderberg csoport prominenseinek véleményét is meg kell hallgassa. (Ha nem akar Kennedy sorsára jutni.) Ám ezt nem fogja túl béketűrően nézni az a mozgalom, amely Tramp mögé sorakozott fel, s komoly belpolitikai nyomás alá fog kerülni az új elnök a hívei részéről is. Igaz a konzervatívok pártvezetése fogja irányítani a szenátust és a kongresszust is, ami nagy mozgást tesz lehetővé az elnöknek, de csak úgy, ha elfogadja a pártvezetés instrukcióit is. Ez pedig egy ilyen sikeres vállalkozónak, s hiú embernek szerintem sok lesz, s nem fog mindenkit kielégíteni tudni. Mindenesetre most nekünk, magyaroknak, nagy szerencsénk van. Mert Clintonné annyira liberális, hogy csak gyűlölni képes. Főleg minket.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük