KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

"Hetero" felvonulás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Honfitársaim!

Tisztelettel meghívunk mindenkit a

2011. július 02-ai (szombati)

Tiltakozás a Meleg Méltóság Menete ellen, avagy mutassuk meg, hogy

A HETEROKÉ A JÖVŐ!

elnevezésű Budapesti felvonulásra.

A rendezvény helyszíne: Budapest Hősök tere – gyülekező 14:00 h

-15:00 – a rendezvény kezdete
-15:30 h-kor a menet elindul az Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky – Alkotmány utca útvonalon.

-az Oktogonnál, az utolsó utcánál a menet megáll, ott elhangzik egy beszéd, majd várhatóan 17:00 h-kor érkezik meg a menet a

Kossuth térre, ahol további beszédek hangzanak el 18:00-ig.

A rendezvényre elvárunk minden családját szerető, normális szexuális kapcsolatban élő és gondolkodó magyar embert, jegyeseket, házaspárokat, fiatalokat, időseket, valamint várjuk a csatlakozni kívánó szervezeteket is, mint magánember.

A rendezvényre lehet hozni a vonulással kapcsolatos transzparenseket, feliratokat.

Továbbá – keresünk 3,5 t alatti platós kisteherautót sofőrrel együtt, mozgószínpad céljából, ami a kihangosításra és a beszédek megtartására lehetőséget biztosít.

Kapcsolattartó személy: – Horváth Angéla, telefonszám: 06-70-383-91-69

További infó:

http://www.vedero.hu/cikkek/—felhivasok/hetero-felvonulas-.html

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “"Hetero" felvonulás

 1. A homoszekszualitás nem természetes jelenség. Az ilyen jelenség nyilvános prezentációja káros hatással van az ifjúságra. Hasonlóan mint a pornorgráfiát törvénnyel kell rendezni. A természet szelekciója. Egy egészséges társadalomban az egészséges része a társadalomnak nem felvonulásokkal, hanem törvényekkel rendezi az egészséges feljlődés biztosítását.
  A homoszexuálisak , ha szükségét érzik annak, gyülekezhetnek. De, csak zártkörű rendezvényeken. Annak biztosítása, hogy a rendezvény jellege nem szivárog ki a szervezőt terheli.
  A tizenévesek – mint olyanok, kiváncsiak és gyorsan képesek tanulni – bármit. A homoszexuálisok felvonulása teljes mértékben megfelel a következő idézet céljával:
  „Elméleti és gyakorlati nevelési módszerekkel, amelyeket mi nyilvánosan hamisnak tartunk, amelyeket azonban mi inspirálunk, a háziak ifjuságát félrevezetjük, elbutítjuk és megrontjuk”
  Tehát felvonulást…! Azért, hogy – egyenlőre addig – amíg társadalmunk demográfiai alakulása nem mutat 5 százalékos növekedést – mindennemű elhajlás nyilvános prezentációja szigorúan tilos – elrettentő szankciókkal.

 2. Vajon van erre szükség?
  Véleményem szerint inkább a buzisokat kéne letiltani!!!

 3. A homoszexualisok beteg emberek! Beteg vagy akkor, ha vmelyik szerved nem rendeltetesszeruen mukodik! Marpedig a buzik a nemiszervuket nem rendeltetesszeruen hasznaljak! Arrol ne is beszeljunk, hogy a szex-szel jaro oromok szarszaggal parosulnak. Igy aztan nem ritka buzi korokben az aberraciok tarsulasa, ill. Halmozasa:
  1. Fekaliaval kenik be egymast.
  2. Vegbeluk sem hasznaljak megrendeltetes szeruen.
  3. Vegbeluk kitagul, a korkoros izom benne kilazul, igy aztan „kocsogge” valnak es allandoan kell vigyazzanak, hogy elegseges pelenka legyen a vegbelukre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük