2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Heteken belül félmillió afrikait deportálhat az Európai Unió

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Heteken belül több mint négyszázezer bevándorló deportálását tervezi az Európai Unió, egy a Times birtokába jutott, kiszivárogtatott dokumentum szerint.

A Times brit napilap egy egyelőre nyilvánosan nem hozzáférhető, de a birtokukba jutott dokumentumra hivatkozva azt írta, hogy heteken belül megkezdődik a migránsok deportálása azokba az országokba, ahonnan Európába érkeztek. A lap szerint még a tél kezdete előtt teljes lezárásra kerülhetnek az Európai Unió migráció által sújtott határvonalai, és erről a tagállamok közös erővel kell gondoskodjanak, az unió pedig nyomást fog gyakorolni és egyúttal további támogatásokat is biztosít a határok lezárásához. A Times szerint elsőként a Mali, Niger, Szomália, Etiópia, Eritrea területéről érkező afrikaiakat küldik vissza, és az Európai Unió fog gondoskodni a “célba juttatásról”.

A lap szerint nem egyértelmű, hogy a háború által sújtott országokból, Szíriából és Afganisztánból érkezőket is deportálják-e, ugyanakkor a dokumentumból az látható, hogy a program célja a migráció teljes leállítása, nem a kiváltó ok kezelése. Az anyagból az is kiderül, hogy a deportálást az Európai Unió elrettentő eszközként kívánja használni, ami nagy sajtóvisszhangot kap majd, és célja a migránsok meggyőzése arról, hogy már nem érdemes elindulniuk Európa felé.

A dokumentum hangsúlyozza, hogy a tagállamok szisztematikusan el kell utasítsanak minden menedékkérelmet, határozottabban kell fellépniük a migránsok deportálása terén, és egyúttal a regisztrálásuk is ellentmondást nem tűrő módon meg kell történjen, hiszen a nyilvántartásba vétellel a tagállam hozzájárul ahhoz, hogy az adott személy már más országon át se léphessen az Európai Unió területére. A Times szerint a következő hetek folyamán az Európai Bizottság jogi ellenlépéseket fog tenni azon országokkal szemben, melyek nem deportálják a területükre érkező migránsokat.

Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter augusztus 16-án követelte, hogy a hatóságok gyorsított eljárásban gondoskodjanak az országba érkező illegális bevándorlók deportálásáról. Akkortájt a liberális sajtó még intenzív bevándorlás-párti propagandát erőltetett, de a német politikusok is további ellentmondásos nyilatkozatokat tettek; egyes német vezetők továbbra is arra bíztatták a migránsokat, hogy Európába jöjjenek. A bevándorlás-politikában alakuló fordulat most kezd a nyilvánosság számára is láthatóvá válni Németországban, és Steinmeier nyilatkozatának megfelelően később a német határok lezárása is megkezdődött. A Times birtokába jutott dokumentum szerint azonban ennél jóval radikálisabb fellépés várható, és még a következő hetek folyamán közel félmillió migránst utasíthatnak ki Európából.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Magyarország az üzleti szolgáltatási szektor zászlóshajójává vált Közép-Európában

http://hidfo.ru

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Heteken belül félmillió afrikait deportálhat az Európai Unió

  1. Aki már átélt egy polgárháborút annak lehet fogalma arról, milyen az, ha nincs víz, nincs villany, minden ok nélkül két vagy több irányból lőnek rád, ha megsebesülsz, nincs orvos, kötszer…és nincs élelem. Ennek fényében a menekültek fogadása, szándékos szivatása…az N1 operatőrének viselkedése a magyarok jó hírét rongálja, nem keresztényi hozzáállás és szégyenletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük