KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazudik és gyáva: Gyurcsány DK-s ifjúgárdisták mögé bújva rázza az öklét Kocsis Máténak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyönyörű történet ez is. Gyurcsány megkért néhány frissen behálózott fiatalt, minden bizonnyal zöldfülű DK-szektásokat, védjék már meg Kocsis Mátétól, aki bántotta őt. A fiatalok meg írtak valamit. Már ha ők írták egyáltalán – mert a pofátlan hazudozás és a tenyérbemászó stílus inkább Gyurcsányra és nejére vall. Micsoda hitványság már az ellenzék vezetőjének ifjak köténykéje mögé rejtőzni! Atyaég!

Az úgy volt, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden megemlékezett az őszödi böszméskedés tizennegyedik évfordulójáról. Fiataloknak címzett Facebook-bejegyzésében fölidézte az ifjaknak (akik akkor még csöppségek voltak) 2006 jeles eseményeit: őszödi beszéd, lovasroham, szemkilövetés. Mint fogalmazott:

Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket. Sok fiatalt is. Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott.

Egyúttal rámutatott: Gyurcsány mostanság ott pipiskedik-púposkodik a fiatalok körül (már aki a közelébe engedi őt), körüldongja őket, mint kakilégy az exkrementumot, játssza a trendit a röhejes tornacipőiben, ám csak a szavazatokra hajt, közben ugyanaz a simlis őszödi alak maradt, aki mindig is volt.

Nem kell bigott fideszesnek lenni hozzá, hogy lássuk: fenti sorok tűpontosak. Tény, hogy a Böszme bűntársaival együtt eltitkolta a valós költségvetési számokat az emberek elől a 2006-os kampányban, s nagy valószínűséggel csak emiatt tudott paraszthajszállal győzni. Ez bizony választási csalás. Hazudott az ország állapotáról, s hazudott arról, mire készül (megszorítások, vizitdíj, megszorítások, kórházi napidíj, megszorítások, ország eladósítása, állami vagyon kiárusítása, megszorítások satöbbi). Zárt körben mindezt bevallotta, ám az ország színe előtt tovább hazudozott. Miután beszéde kiszivárgott s tüntetések kezdődtek, a tiltakozókat szétverette, többek szemét kilövette. Több száz levadászott tüntetőt a komcsi bírák segítségével bebörtönzött. Ma meg ő pofázik a leghangosabban jogállamiságról, demokráciáról, szólásszabadságról. Teheti, hiszen a Nyugat erőteljes nyomására 2010 után nem zárhatták őt börtönbe, noha több gaztette miatt ott lenne a helye.

Ez is érdekelheti:  The Hill: Ukrajna már nem nyerhet

Gyurcsány tegnap világgá röpített egy válaszbejegyzést, amelyet állítása szerint nem ő, hanem „a fiatalok” fogalmaztak meg Kocsis Máténak. Ezt írta, becsszó: „a fiatalok”. Noha a mellékelt képen szám szerint tizenketten vannak. Ők lennének az ország fiatalsága… Vagy csak ülésezett a DK ifjúsági kommandója… (A „függetlenobjektív” sajtó természetesen úgy tálalta a hírt, hogy az „ország fiatalsága” helyretette Kocsis Mátét. Nem propaganda, mi?) Az ifjúgárdisták előtt tartott táblácskákon az áll: „Pont te beszélsz demokráciáról, Kocsis?” A mellékelt kísérőszöveg sem túl eredeti, gyakorlatilag egy „napi Feri” szókészlete randomizálva: Orbán tönkretette az országot, megszűnt a demokrácia, az „európai értékek”, ám ők biza’ átlátnak a szitán, mert okos, felelős gyurcsányista ifjak, akik nem a propagandának hisznek, hanem a „saját szemüknek”.

Elkezdhetnénk hosszasan magyarázni szegény ifjú DK-soknak, mennyi volt 2002-ben, 2010-ben az államadósság, és mennyi most. Hogy miként csökkent a járvány előttig 800 ezerrel a munkanélküliek száma, hány százmilliárd forinttal gyarapította az állami vagyont az Orbán-kormány, mi minden épült, mennyivel nőtt a minimálbér, az egészségügyi dolgozók, a tanárok fizetése. Fölidézhetnénk nekik, hogy a 2010 előtti balliberális kormányok vezetői állandóan megszorításról, még egy utolsó nadrágszíj-meghúzásról papoltak, miközben luxusprofittal bélelték ki a multikat, most viszont folyton azon megy az ellenzéki hőbörgés, miért épül ez meg az, az ellenzéki városvezetők legfőbb gondja az, miként fúrjanak meg kormányzati beruházásokat.

Megszorítások, eladósodás kontra építkezés, gyarapodás: tessék választani!

De nincs kedvem ezerszer is leírni mindezt részleteiben, mert szegényeknek, akik ott pózolnak a címlapfotónkon, az Indexen és 444-en túli világ nem létezik. Ők most még nem a Központi Statisztikai Hivatal számainak, hanem a Böszmének hisznek. Persze, eljöhet az idő, hogy fölébrednek az éberkómából, de nem most. Kétlem, hogy az érveim, írásom egyáltalán eljutna az ő kis világukba.

Ez is érdekelheti:  Még el sem kezdődött, de már el is vesztette a világháborút Európa

Ami még egy gondolatfoszlányt megér, az a Böszme. Az ellenzék pirospozsgás vezetője a DK ifitagozatosainak köténykéje mögött keres menedéket Kocsis Máté elől – azért ez oltári! Megfigyeltem, ez a jóember mindig hiperérzékeny lesz, mikor előkerül a szemkilövetések témaköre. (Kocsis Máté eredeti bejegyzésében többször is szóba hozza.) Gyurcsány ilyenkor úgy tesz, mintha ő lenne az áldozat, mintha az ő szemét lőtték volna ki. Például ez történt 2011-ben, mikor a Hír TV a szemkilövetésekről kérdezte. Ezt bírta rá válaszolni:

Emberek szemét? Hány ilyen emberről tud ön? Beszélgessünk tisztességesen.

Hát beszélgessünk! A tények makacs dolgok. A 2006. október 23-ai gumilövedékes rendőrterrornak legkevesebb tizennégy szemsérültje volt a kórházaktól származó adatok szerint. A Civil Jogász Bizottság jelentése szerint, közülük négyen maradandó fogyatékosságot szenvedtek. A ténylegesen szemkilőttek közül három ember: Nagy László, Csorba Attila és Kenéz Károly neve közismert. Csorba Attilának például a jobb szemét lőtték ki, így gyakorlatilag megvakult, munkát többé nem kapott, és annyira tönkrement az élete, hogy néhány évvel ezelőtt öngyilkos lett.

A Böszmének olyan a szemkilövetés témaköre, mint Kádárnak ötvenhat:

ha szóba kerül, viszketése támad, rángatózni kezd tőle, kiveri a víz. Ez az ő neuralgikus pontja, Achilles-pontja – ezért itt kell őt fogni, mindvégig. Szembesíteni kell vele folyton-folyvást, amíg el nem takarodik a közéletből az Apró-klánnal együtt. A sorsa előbb-utóbb mindenkit utolér. Ám ebből a kelepcéből számára még a börtön sem lenne menekvés. A végső, nagy elszámoltatásnál szembe kell majd néznie Csorba Attilával és a többiekkel. Ott már nem segít a Nyugat meg Gyuri bácsi. Sem a fedezékként használt tizenkét fiatal DK-s.

Forrás: Pilhál Tamás – Pestisracok.hu

Vadhajtások

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük