KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez maradt a “szegény menekültek” után – a röszkei tranzitzónában művelt pusztításról!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Néhány felvétel arról, mit hagytak maguk után a tranzitzónából elszállítottak. Ha bárki is azt gondolja, hogy ezek a “népek” bármikor is integrálhatóak az európai, ráadásul keresztény kultúrkörbe, vagy csak egyáltalán általános emberi normalitások közé, annak az értékítéletével, de bizonyára más tulajdonságaival is gondok vannak. Nos, ilyenek ülnek többen is az országgyűlésben.

A megdöbbentő képek kapcsán pedig érdemes megemlíteni, hogy azok a szétdobált, szétvert tárgyak mind a magyar állam, illetve a különböző segélyszervezetek révén jutottak oda.

Facebook – Fidesz-KDNP 2020 nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A nap, amikor felrobbantották a Nemzeti Színházat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ez maradt a “szegény menekültek” után – a röszkei tranzitzónában művelt pusztításról!

  1. Kedves Barátaim!!!
    Nem szép látvány, na de ez van, a honpolgárainknak lassan meg kell érteniük ezen bevándorlókra nincs szükségünk, elég ami van! Hasonlóakat fogadtunk be ca. hatszáz éve és őket sem sikerült a közösségünkbe integrálni! Az írásokhoz még annyit, hogy ez nem csak adományokból rendezték be, ez a te pénzed is, mert végül az értéktermelők adójából fizette ki a kormány !!!
    Ajánlatom a kormánynak, nem kell a bevándorlást támogatókkal, se a parlamentben vagy azon kívül vitázni, hozni kell egy olyan törvényt, hogy akik a bevándorlók befogadását erőltetik, azok mind kötelesek egy 50 négyzet méter fölötti lakásába vagy házába a bevándorlót az integrálásukig befogadni és ellátásukért gondoskodni! Ennek megtárgyalását kérjük a következő parlamenti ülés napirendi pontjaiba fel venni! Orbán Viktor és kormányának a felelősége , hogy a lakosság megtermelt értékéből és a kormány által adóként elvont értékekkel megfelelően gazdálkodjon , ezt várja el a tisztességes adó fizető polgár !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük