KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazafiak a Budapest “Pride”-ról: megálljt kell parancsolni az abnormalitásnak! STOP SOROS & STOP Pride! 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2018. július 3-án a Polgári Mulatóban sajtónyilvános kerekasztal beszélgetés tartottak a szexuális deviancákat éltető propaganda-rendezvénysorozatot (“pride”) ellenző hazafias mozgalmak képviselői. Budaházy Edda, Budaházy György, dr. Jancsó Gábor, dr. Téglásy Imre, dr. Gaudi-Nagy Tamás és Barcsa-Turner Gábor a július 7-ei aberrált vonaglás kapcsán körbejárták a témát orvosi, jogi, eszmei, vallási, gyakorlati témafelvetések alapján, igy nemcsak maga a felvonulás került górcső alá, hanem az egész kártékony jelenség. 

“A magyar ellenállás történetében azért tekinthető ez a beszélgetés mérföldkőnek, mert intelligensen, komoly megalapozottsággal foglalkoztak egy témával, megalapozva a fizikai kiállásoknak” – írja a Szent Korona Rádió.

A július 7-i budapesti, közrendet és közerkölcsöt sértő szexuális deviancia-menet kapcsán hazafias szervezetek ütős akciókkal (https://goo.gl/D2wNs6) készülnek a normalitás melletti kiállás jegyében. A tiltakozó hazafias szervezetek jogvédelmét a Nemzeti Jogvédő Szolgálat biztosítja.

Várunk szeretettel minden normalitáspárti hazafit !
Mutassuk meg nekik, hogy vannak még normális leányok és legények a gáton ! STOP SOROS & STOP Pride !

A beszélgetésből készült 17 perces összeállítás mellett az egész beszélgetést is ajánlom minden érdeklődő hazafi figyelmébe.

https://www.youtube.com/watch?v=j2YGgzh6seo

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd – Európa jogi szakjogász
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Levadászlak titeket! – baloldali aktivista fenyegette meg a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Hazafiak a Budapest “Pride”-ról: megálljt kell parancsolni az abnormalitásnak! STOP SOROS & STOP Pride! 📺

 1. AMI EBEN A LEGSZOMORÚBB A JÖVŐ MAGYAR NEMZETI ÜNNEPÉN TARTJA A HATALOM BITORLÓ!
  A KIZSÁKMÁNYOLÓ
  DE KI Ő?
  „…Neve ma is ijedelemmel és rettegéssel tölti el a rendszerváltás óta az országot szétdúló, kifosztó, a magyar népet gyarmati sorba és kilátástalanságba taszító bűnözőket….”
  Bővebben itt: http://balrad.ru/2018/07/06/ott-voltam-ahol-lennem-kellett-azt-tettem-amit-tennem-kellett-2/#respond
  lent a végén kifejtem álláspontomat!
  A KÁPÓ!
  https://www.facebook.com/laczi.caffe/posts/2152367505035720?comment_id=2154092844863186&notif_id=1530811427745595&notif_t=feed_comment_reply
  Tamara Pozsa Szerintem nagyszerű olvasni. Ékes bizonyítéka,hogy a lázító ember nem talál fogást az igazság pajzsán. Ennél nagyobb előnyt nem is adhatott a kormány… az igazság és a valóban érvényben lévő jogaink és állampolgári kötelezettségünk az igazság mellett kiállni,tehát bizonyítani létezése lehetetlenségét… hivatalosan,jogilag…. És nem piti érdekeink vannak,nekünk nem több pénz kell,hanem egy élhetőbb,igazságosabb és gazdagabb országra van szükségünk. Ez közös érdeke mindegykikőnknek,hogy tudjuk az igazságot. Aki egy 20 percre úgy dönt,nem a tévét bámulja,hanem utánanéz a fentebb leírtak igazságtartalmának,láthatja mennyire hihetetlen ami történt és ami azóta még súlyosabb mértékeig fajul. Rajtunk áll meddig engedjük a kapzsi kizsákmányolást.
  Tamara Pozsa Nem véletlen,hogy a Népet akarják most betiltani. Nem fog sikerülni. 🙂 Gyülekezési törvény?? nem lehet tüntetni,füttyögni,két ember nem folytathat politikai párveszédet az utcán… ez a demokrácia? 1-2 év szabadságvesztés… Szép.
  Labdaházi eskü
  A labdaházi eskü (franciául serment du Jeu de paume, tkp. „teniszpályai eskü”) a francia forradalom kezdetének egyik jelentős epizódja, melynek során Versailles-ban a Nemzetgyűléssé átalakult Rendi Gyűlés képviselői 1789. június 20-án esküt tettek arra, hogy „soha el nem válnak egymástól, és mindenütt összegyűlnek, ahol a körülmények azt megkívánják, mindaddig, amíg a királyság alkotmányát meg nem alkotják és szilárd alapokra nem fektetik.”[1]
  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Labdah%C3%A1zi_esk%C3%BC
  Esküszünk, hogy sohasem válunk meg a Nemzetgyűléstől, s bárhol összegyűlünk, ahol a körülmények megkövetelik, amíg létre nem hoztuk és szilárd alapokra nem fektettük a királyság alkotmányát.”[3]
  „….A király és környezete közben ellencsapásra készült: csapatokat vezényelt Párizs köré, július 11-én pedig menesztette Neckert. A felkelés július 12-én kitört….”
  „…JŐVŐRE LESZ 230 ÉVE, HOGY : 230 éve kezdődött a nagy francia forradalom. Párizs népe 1789 július 14 –én ostromolta meg a Bastille –t, a hírhedt párizsi börtönt, …
  HOLNAP LESZ 1111 ÉVE. HOGY LEGYŐZTÜK A NYUGATI ÖSSZESÍTETT HADSEREGET AKIK RÁNK TÁMADTAK –
  TEHÁT HOLNAP ÜNNEPELEK!
  MA EMLÉKEZEK! 2018. július 6.
  Tamara Pozsa Az alkotmányozó nemzetgyűlésnek tehát közjogi szempontból két nagyon fontos jellemzője van: egyrészt egy single issue szerv, egyetlen feladata az alkotmány megalkotása, valamint egy szituatív szerv is, hiszen az alaptörvény elfogadása után feloszlatja önmagát.
  László Kiss Tamara Pozsa VALÓSÁGOT ÍRTÁL! EZ ÚGY MŰKÖDIK MINDEN KÜLSŐ-BELSŐ JOG SZERINT IS —“…alaptörvény elfogadása után feloszlatja önmagát….” BIZONY EGY NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! DE A MARADÉK MAGYARORSZÁGON AMI MÁR CSAK NEVÉBEN LÉTEZIK ÉS NEM IS GYARMAT, HA NEM ÓRIÁSI KONCENTRÁCIÓS TÁBOR – MELYEN BELÜL A JOG ELHALVÁNYUL ÉS MEGSZŰNIK – BENNE A KÁPÓK URALKODNAK! AMIT TESZEL NAGYSZERŰ DOLOG – HATÁSA MA MÉG GYENGE MERT A KONCENTRÁCIÓS TÁBOR AMELY CSAK EGY FOKKAL ENYHÉBB PALESZTINÁNÁL KÖRÜLVEVŐ VIRTUÁLIS SZÖGES KERÍTÉSEN EGY KICSI RÉS VAN AHHOZ, HOGY A NAGY NYILVÁNOSSÁG TUDJON RÓLA – EZ A NYÍLÁS AZ INTERNET – AMIT SZINTÉN CENZÚRÁZNI AKARJÁK – MIND EZEK TUDATÁBAN A “TÁBOR” LAKOKNAK EGY SAJÁTOS HARCI MODORT KELL FELVENNI – HOGY E KÜZDELMÜK EREDMÉNYES LEGYEN! ÉN EZT LE ÍRTAM ÍRÁSAIMBA ELREJTVE AKI MAGYAR ÉS ELOLVASSA – AZ TUDJA!

  SZÓVAL MA EMLÉKEZEK – AZON TÖRÖM A FEJEMET, HOGY MELYIK VOLT TISZTESSÉGESEBB A MAI UN. MERT ÉN IS ANNAK NEVEZEM SZERINTEM HELYESEN A KOMMIUNIZMUS GYERMEKEI SZOCIALIZMUSBA BURKOLT IFJUSÁGA ÁLTAL URALT RENDSZER – VAGY AZ UN. ÁTKOS A KÁDÁR RENDSZER – SEMMIFÉLE MÁSOK ÁLLÁSFOGLALÁSÁT ELNEM FOGADVA TAPASZTALATOM OKÁN HAGYOM – EZEN ÜZENETEM A JÖVŐNEK, MERT HITELES VAGYOK – MERT A RENDŐRE VOLTAM!
  Nekem jó volt – mert élveztem – hacsak minimálisan is a jobbat az átlagtól – mint a mai KISZ-ísta rendszerben nem! Össze se lehet hasonlítani vele – pont az ellenkezője! Ha ez így van, mert ez a valóság akkor nem csak hasonló életet élők, mint én sínyli az orbáni rémuralmat, ha nem sokan azok akik pl. 800000 –es tagsággal erősítette akkor régen a kádári rendszert!
  Most éltetem a kádári múltat? Nem. Határozottan kijelentem, hogy nem, ha nem üzenem a jövő generációjának – hogy hasonló csapdába ne essen! Miért? Azért, hogy azt a kálváriát ne kelljen neki végig járnia a felismerésig mint nekem! Mit ismertem fel? Felismertem – hogy a pártos hatalom kizárólagos előnyt és lehetőséget ad tagjainak, azon belül is um. akik közel állnak a kondérhoz” mondással illusztrálva, elsőbbséget élvezve— – ez nem nemzet nem hazafi gondolkodás – de ő ezt nem titkolta se ideológiájába se címerében – mint az orbáni rémuralom aki hamis ruhában mázzal és hamis kisajátított valódi magyar címerrel teszi!
  Holnap ünneplem – ünneplem a Pozsonyi diadalunk 1111 évfordulóját — amelynek köszönhetem, hogy ma itt és most magyarul írhatok és üzenhetek nektek! A JÖVŐBEN NEMZETI ÜNNEPÜNK LESZ – EZ BIZTOS!

 2. Nem értem mi a a bajuk ezekkel a szerencsétlen magamutogatókkal,hiszen a Gárda,a nemzeti szervezetek szinte hetente tartanak Pesten rendezvényeket,és a médiát is uralják a nemzeti hírek pl.a élő közvetítések a Kurultájról,a Magyarok Országos Gyűléséről,a rádiókból ömlenek a népdalok,alig van idegennyelvű szám,nem szólva a magyarságkutatók szinte kikapcsolhatatlan előadássorozatairól.A Kormány megalapította a Szkíta-Hun Intézet után a Turul Intézetet,aminek egy osztálya lett a volt Habsburg intézet,és tervezi egy közös Őstörténeti Intézet keretében való még teljesebb finanszírozásukat.

 3. Az nagy baj ha nem érti dr.!
  Ami a kormányt és intézkedéseit illeti: “soha ne azt nézd,hogy milyen pártnak,vagy csoportnak a tagjai,hanem azt ,hogy kiket szolgálnak. Az Üdvözítő óvott azoktól a hamis prófétáktól ,akik szelíd bárányok ruhájában jönnek hozzánk,holott belül ragadozó farkasok . A kísértés órája az, ha a farkasok kosztümöt cserélnek: ők ,akik tegnap ették,rágták a gonosz bárányt,ma pedig a maguk jóságát bizonygatják a felhúzott irhával. Nem kell nekünk a farkas ruhája,de a bárányé se,ha farkasok járogatnak benne.
  Tipikus kommunista viselkedési minta,amitől SOHA nem tudnak,és nem is akarnak megszabadulni. Mert tőlük csak ennyire futja!

 4. Ami tudósításokból lehetett látni a buzi tüntetésről,az szomorú,és közben szánalmas! Hogy ennyi beteg van ebben az országban! De,hogy még büszkék is rá, és ahogy érvelnek mellette!
  Ha ez a magyar ifjúság, a magyar ember(?) ,akkor itt tényleg nagy a baj!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük