KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Emlékeztető! Holnap meleg-felvonulás – és rendhagyó istentisztelet!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szeretnénk emlékeztetni kedves olvasóinkat, hogy holnap újra szégyenletes esemény lesz a fővárosban! Az aberrált szexuális magatartású emberek vonaglása! Szégyen, hogy egyáltalán engedélyezik ezt a közfelháborodást kiváltó rendezvényt! De ha így is lesz, ugyanakkor – éppen a témakörrel kapcsolatban – a keresztyén magyar emberek is megjelennek, éspedig egy rendhagyó, felekezetközi istentisztelettel a hagyományos értékrendet és családmodellt hirdetve, amelyen Isten kegyelmét és segítségét hirdetik és kérik az eltévedt emberekre, hogy lássák be, milyen szörnyű úton járnak, és a kárhozat felé rohannak.

Ez az istentisztelet nem ellentüntetés, hanem annak hirdetése, hogy mi Isten terve a hagyományos családdal, mik az értékei, mit jelent a felnövekvő generációnak, és nagyon fontos része, hogy imádkozzunk az eltévedtek megtéréséért, helyreállásáért. Mert a Biblia világosan megmutatja, hogy van lehetőség gyógyulásra ebből a lelki betegségből, aminek fizikai (testi) tünetei és következményei is vannak.

Az istentisztelet szervezői szeretnék elkerülni a két rendezvény résztvevői közötti összetűzéseket, ezért kérjük, hogy akik az istentiszteletre elmennek, viselkedjenek ahhoz méltóan, nem provokálva, nem sértegetve a lényegében beteg, megtévedt embereket, akik a Sátán csapdájába estek, és elhomályosult a látásuk. Ezeket az embereket, ha lehet, vissza kell vezetni a helyes útra, a normális életbe. NEM ERŐVEL, NEM HATALOMMAL, hanem ISTEN IGÉJÉVEL!

(Híradmin)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Emlékeztető! Holnap meleg-felvonulás – és rendhagyó istentisztelet!

 1. Imák Bobbyért. Melegen ajánlom ezt a filmet minden „mintapolgárnak”!!!!!! 😡😡😡😡😡

 2. „Aki eddig Isten trónjától függetlenül akart magának emberi méltóságot és hatalmat,az mindig lebukott a rabszolgaság színvonalára.
  A múltnak tanulságai útmutatói a jövendőnek. Egyént ,családot, nemzetet nem engedünk testünktől,lelkünktől idegen gondolatokba beöltöztetni.Ragaszkodunk tépett hazánknak a múltból örökölt,a jövőben hűen őrzendő ,kipróbált nagy történelmi alapjaihoz s akár titokban,akár nyíltan ,ápolni fogjuk fenntartó erőinket.
  Szép ,ha az ifjúság imádkozik,szép ha a jámbor nő imádkozik, de legszebb látvány az ,amikor magyar apák imádkoznak és tesznek vallomást az igaz hit mellett,melyet nekünk harminc nemzedék példája hirdet. Ebben a hitben kell erősnek lenniök a magyar férfiaknak,eszerint kell élniök és ebben a meggyőződésben kell nevelniök gyermekeiket. ” (Mindszenty Bíboros Úr)

 3. „kezünk benne van a törvényhozásban,a választások lebonyolításában,a sajtóban ,az egyén szabadságában,mindenekfelett azonban a nevelésben és a közoktatásban,mivel ezek az igazi szabadság sarokpillérei.
  Félrevezettük,elszédítettük és elrontottuk a nem zsidó fiatalságot azáltal,hogy olyan elvek és elméletek alapján neveltük,amelyekről tudjuk,hogy helytelenek,de amelyeket mégis a lelkére kötöttünk.
  Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét,egész politikai alkata megváltozott. Az államok halálos betegséget kaptak – vérmérgezést. Már csak az van hátra,hogy megvárjuk a haláltusájuk végét. A liberalizmus alkotmányos államokat eredményezett,amelyek a korábbi kényuralom,a gólyok egyetlen oltalma helyébe léptek:, az alkotmány pedig,amint önök jól tudják,semmi egyéb,mint magasiskolája a egyenetlenkedésnek,félreértéseknek,viszályoknak,párt-szeszélyeknek ,egyszóval mindannak ,ami arra szolgál,hogy személytelenné tegye az állami életet.
  Mint minden megtévesztő gondolat ,a haladás is az igazság elhomályosítására szolgál,hogy azt ne ismerje senki,kivéve minket Isten kiválasztottait ,az igazság őrzőit.
  Hála önkéntelen,fogadatlan ügynökeiknek , a „szabadság,egyenlőség,testvériség” szavak a világ minden részén egész légiókat állítottak a mi sorainkba ,akik lelkesedéssel hordták zászlóinkat. Pedig ezek a szavak mindenkor féregként működtek ,kikezdték a gólyok jólétét ,aláásták mindenütt a békét,nyugalmat,egységet és elpusztították a gólyok álmainak összes alapját.
  ( cion bölcseinek jegyzőkönyvei alapján, (Magyar Megmaradásért )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük