A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Harcra szólít Morvai Krisztina

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina EP képviselő harcos szellemű előadása termőföldünk s így hazánk védelméről, Palesztinává válásunk megakadályozásának feladatáról, a Jobbik kiskunfélkegyházi földvédelmi fórumán, 2014. februárjában.

[youtube=http://youtu.be/MPULDeNCYaE]

Nemzeti InternetFigyelő

4 thoughts on “Harcra szólít Morvai Krisztina

 1. Sajnos nekem nincsenek ábrándjaim. A többség ostobán mered rám ha mondom, hogy pontosan úgy fogunk járni, mint Palesztina. Ezzel együtt végtelenül magabiztosak. Igaz, tévedni csak magabiztosan lehet igazán nagyot.
  eSzeL

 2. Így kampányban főleg, és általában véve is igazak alábbiak.

  Igaza van, megcáfolni nem tudják, ezért személyeskednek a jobbikos képviselőkkel a liberálisok általában. Fidesz női politikusaval is. Személyeskedés enyhe kifejezés is erre, jellemző rájuk a korlátlan trágárság, na meg a hamisítások. Olyankor nem érvényes az, hogy „a jobboldal nőellenes”, meg hogy mit nem illik, kinek a méltóságát mi sérti. Csak a jellegzetes lipótvárosi libernyák hücpe marad, a folyamatos gerilla kampányban, különféle fórumokon, híroldalakon és blogokon…

  Scall Fast – Lucy Hay

 3. Sajnos, Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás tök egyedül vívják a harcot értünk magyarokért. Magyarország megszállását azonban megakadályozni nem tudják.
  Vae victis!
  Loviaguin Alexander
  BMW Berlin Messedamm

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: