Harapós női nemi szerv az erőszak ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy kis visszatekintés néha nem árt. Ezért néha felelevenítünk egy-egy régi hírt, írást, cikket, főleg, ha mai aktualitása vagy tanulsága van.


Jó, ha nem feledjük (1): Harapós női nemi szerv az erőszak ellen

Egy Dél-Afrikában élő fehér hölgy új fegyvert szabadalmaztatott az erőszakos nemi közösülők ellen. A harapós női nemi szervnek is hívott találmány remélhetőleg gondolkodásra készteti az engedély nélküli betolakodókat. Független dél-afrikai és angol nővédő szervezetek szerint a 44 millió lakosú országban évente tizenötmillió háromszázezer (!) nemi erőszak történik.

A Dél-Afrikai Köztársaságban Rapex néven szeptember elején forgalomba hozott, és máris óriási népszerűségnek örvendő találmány gyakorlatilag egy még használatra váró óvszerhez hasonló kis tekercs, amit az előrelátó hölgyeknek a tamponhoz hasonlóan kell felhelyezni. Támadás esetén a hívatlan vendég ágaskodó gyökérhajtására a robbanó légzsák gyorsaságával rátekeredő gumicső azonnal fogságba ejti a meghívó nélkül érkező hímtagot…, és a menetiránnyal szemben elhelyezett mikroszkopikus horgok miatt a gumicsapda eltávolíthatatlanul ott is marad.

A kellemetlen élmény miatt gyors zsugorodásnak induló harci szerkezetet nem is lehet kihúzni a számtalan kis horog fogságából, mert a latex alapanyagú gumi az elkedvetlenedett szervvel együtt szűkül össze. A kéjsóvár egyént csak a kórházban lehet egy gyors és fájdalommentes műtéttel megszabadítani az árulkodó gumidarabtól. Ez egyaránt lehetővé teszi az áldozatoknak és az orvosoknak, hogy bejelentsék a történteket a hatóságoknak.

A feltaláló 57 éves Sonette Ehlers hazája három dologgal büszkélkedhet a világ országai sorában:

– a Dél-Afrikai Köztársaságban az apartheidet 1994-ben felváltó új néger politikai elit a modernkori történelemben páratlan és valószínűleg megismételhetetlen gyorsasággal vitte csődbe és tette tönkre az igazságtalan erkölcsi és politikai alapokon álló, de addig jól működő, a fehérek által megteremtett és vezetett gazdasági rendszert és a virágzó mezőgazdaságot,

–  a felméréseket végző cégektől függően az ország tartósan az első három hely valamelyikén szerepel a világ AIDS-es és a HIV fertőzött betegeket összegző listákon. A Dél-Afrikai Köztársaságban minden kilencedik felnőtt, a tizenévesek között minden negyedik AIDS/HIV fertőzött, ( 2002-es adat – Jack Corn)

– az ország bűnügyi statisztikái magasan vezetik a világranglistákat, különösen a feketék által okkal vagy ok nélkül gyűlölt fehérbőrű lakosság és turisták elleni bűncselekmények területén.

De nemcsak a Dél-Afrikai Köztársaságban, hanem a szomszédos Zimbabwéban is kiváló eredményeket értek el a fehér farmerek megölésében és erőszakos elűzésében, valamint az egykor nyugat-európai mértékkel is fejlettnek tekintett mezőgazdaság és ipar megsemmisítésében. A Szaharától délre fekvő országokat még a 70-es években is élelmiszerrel ellátó dél-afrikai és zimbabwei mezőgazdaság mostanra szinte mindenből a fehér országok által ingyen vagy kedvezményesen adott „humanitárius” segélyre szorul.

A dél-afrikai kormány South African Law Commission bizottsága által nyilvánosságra hozott, és a megjelenésének pillanatától kezdve erős kétségekkel fogadott jelentése szerint az országban évente egymillió hétszázezer erőszakos nemi közösülés vagy arra irányuló kísérlet történik, amiből kevesebb mint ötvenezret jelentenek a hatóságoknak.

Független dél-afrikai és angol nővédő szervezetek szerint azonban a valóságban a 44 millió lakosú országban évente tizenötmillió háromszázezer (!) nemi erőszak történik, minden 26. másodpercben megerőszakolnak valakit, és az évente kivizsgált és jogerős ítélettel végződött esetek száma nem éri el a húszezret sem.

Jellemző a dél-afrikai állapotokra, hogy 2001 novemberében három nap alatt két, a közvéleményt alaposan felkavaró nemi erőszak is történt. Mind a kétszer szinte csecsemőkorú kislányokat erőszakoltak meg, az egyik esetben egy hattagú banda minden tagja megerőszakolta a 16 éves anyát a nyolc hónapos (!) kislányával együtt. Az esetet csak a Western Cape tartománynak egyik kis példányszámban megjelenő helyi lapocskája írta meg, a nemzetközi hírügynökségek és a világlapok – mint általában minden, Afrika déli részéről érkező, és az egyre szorultabb helyzetbe kényszerített fehérekkel kapcsolatos, tehát „kellemetlenül hangzó” eseményről – mélyen hallgattak róla.

Az említett bizottsági jelentés szerint 2002-ban az 1,7 millió erőszakos nemi közösülésnek minősülő esetnek több mint 40 százaléka 10 éven aluli kislányok ellen történt, és 65 százalékban csoportosan elkövetett bűncselekményről volt szó. A nemzetközi emberjogi szervezetek ezeket az adatokat manipuláltnak és nevetségesen alacsonynak tartják. (MNO)

Aktuális információ: Sonette Ehlers és cége 30 ezer darab Rapex harapós óvszert osztott szét ingyen a Dél-Afrikai Köztársaságban folyó labdarúgó VB-re érkezett női szurkolók között.

Jack Corn

(A cikk eredetileg 2005. szeptember 20-án a Magyar Nemzet Online hírportálon jelent meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük