KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hamis kompromisszumok „reálpolitikája” (Mit is választottunk?)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Orbán Viktor által „magyar világsikernek” nevezett választási győzelem hamar pirrhuszi győzelemnek bizonyulhat. A karizmatikusnak hitt vezér már a „rendszerváltás értékeit” akarja átmenteni, ami erősen a „szocializmus vívmányainak” megvédésére emlékeztet. A hamis kompromisszumok „reálpolitikája” tiszavirág-életűnek ígérkezik.

Április 11-e előtt a Fidesz nemzeti érzelmű választóival folytatott eszmecserékben gyakran elhangzott, hogy pártjuk azért nem fogalmazhatja meg egyértelműen és világosan – azaz radikálisan – programját, mert ezzel fölösleges támadási felületet adna a szocialistáknak és az Unió is rossz néven venné. Ezért kell mégis a Fideszre és nem a Jobbikra szavazni. A tettek mezején a Fidesz igenis megbízható lesz. Ha azonban pártjukban csalódnának, ők is a Jobbik mellé állnak. Természetesen ez a vélemény már akkor tarthatatlanul naiv volt, de politikai kultúránk elmaradottsága, s nemzeti tulajdonságunk, a jóhiszeműséggel párosult illúzióigényünk nem engedte meg az igazság észrevételét. Ezért most nagy árat kell fizetnünk, mert a körülmények 2002 óta alaposan megváltoztak, az egyszerű Fidesz-választó azonban hasonló sikert vár el pártjától, mint 1998-2002 között. A csalódás tehát hamar bekövetkezhet. A Fidesz vezetőinek győzelemittas „világsiker” ünneplése már azért sem realista és helyénvaló, mert ez nyolc év általuk is okozott keserves kudarcának köszönhető.

Nemzeti nagyjainktól Paul Lendvaiig a magyarság történelmét sokan úgy értelmezik – többé-kevésbé helyesen –, mint a nagy túlélőkét. Igen, csak a Kádár rendszer óta a túlélés technikája öngyilkos tendenciát öltött magára. A globalizmus korára ez még fokozottan érvényes, mivel a kishitű meghunyászkodás a kor sátáni tendenciáival szemben, ami már szinte leplezetlenül az emberiség számának radikális csökkentésére, s ezen belül is elsősorban a magyarságéra irányul, ez a taktika már nem jelent menekvési lehetőséget. Pláne nem, ha ez a túlélési technika a vélt egérutat a születések számának csökkentésében is keresi, amivel csak elé megy elnyomói legfőbb óhajának. Bajaink továbburjánzásának egyik fő oka elbeszélhetetlensége volt, ami azonban most a Jobbik parlamenti szereplésével vélhetően gyökeresen megváltozik. A legfontosabb tehát, hogy a lényegre koncentráljunk.

Világosan kell látnunk, hogy különösen az elmúlt négy év Magyarország történelmében páratlan mélyrepülést jelentett. Még a Tanácsköztársaságnak sem sikerült úgy meggyaláznia hazánkat, mivel közvetlenül egy vesztes háború után, s csak rövid ideig állt fenn. A kommunizmus évtizedeit itt nem említjük, mert akkor idegen megszállás alatt voltunk. A Gyurcsány-Bajnai kormány politikájának minden más európai országot messze meghaladó aljassága nem abban rejlik, hogy lelkiismeretlenül, maffia módszerekkel kifosztotta az országot, hanem hogy mindeközben azt lelkileg is megtörni, megalázni és meggyalázni igyekezett. Mindezt azért, mert rejtett céljuk a népirtás volt. Erre nem lehet bocsánat, csak megfelelő vezeklés után. Megengedhetetlen, hogy Gyurcsány és társai mentelmi joguk mögé bújjanak. A Fidesz kétharmados többsége birtokában meghozhatja a megfelelő jogszabályokat, amelyek a büntetést lehetővé teszik. Ez a követelés biztos találkozik a Fidesz választóinak is az akaratával. A Jobbiknak minden hisztériát kerülve, ki kell tartania e követelés mellett. Nem fogadhatjuk el, hogy netán az a nézet is lábra kapjon, hogy Gyurcsány és társai (is) hozzájárultak a „rendszerváltás értékeihez”.

Hazánk alapvető erkölcsi megújulása a tét. Ez pillanatnyilag mindennél fontosabb. Még a bennünket agyonnyomorító adóssághalmaznál is. Aminek a továbbtörlesztése nyilvánvalóan a háttérhatalom legfőbb kívánalma volt a Fidesszel szemben. Az erkölcsi megújulás igénye viszont Nyugaton se ütközhet legyőzhetetlen akadályokba. Ami viszont igen, de amiről nem mondhatunk le, s ami ebben a folyamatban kell, hogy sorra kerüljön, az történelmi alkotmányunk újjáélesztése. Csak általa sikerülhet nemzeti önazonosságunk megszilárdítása.

Rendkívül képlékeny idők előtt állunk, s mindezt egy képlékeny és vészterhes külpolitikai környezetben. A Fidesz vezetői agresszív nyilatkozataiból a Jobbikkal kapcsolatban látszik, hogy ők is tudják milyen keskeny a számukra járható út. Ha azonban a Jobbik józanul és megfontoltan politizál, sok tekintetben a Fidesz lesz kénytelen követni a Jobbikot.

Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Hamis kompromisszumok „reálpolitikája” (Mit is választottunk?)

 1. Egyetértek,de
  várjunk legalább egy évet mielőtt summás megállapításokat teszünk. még mielőtt semmire sem volt idő.

 2. Istennek nagyon sok barma van odahaza.ugye Baldrick?
  Mire akarsz meg varni,ennyi ev utan?
  Vezered milyen *nemzeti ertekeket*kivan atmenteni?
  A likudit?
  Nemzetarulok mindazok akik idegen erdekeket szolgalnak odahaza.Cafoljatok meg senkihaziak!
  A Hun

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük