KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hamarosan elkezdődik a faji háború

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tüntetés a keletinél kedden reggel
Tüntetés a keletinél kedden reggel

A mai napon, délelőtt 9 órakor, a határainkat illegálisan átlépők tüntetésbe kezdtek. A Keleti pályaudvarnál tomboló csőcselék vizes palackokkal dobálta meg a kivezényelt egyenruhásokat és hazánkat mocskoló rigmusokat skandált. A világ vezető hírügynökségei a helyszínről tolmácsolták az eseményeket, tragikus képsorokkal fokozva a hatást.

Szírek, kenyaiak, törökök, albánok, afgánok, pakisztániak és még ki tudja miféle népek, akiknek semmi keresnivalója sincsen a magyar és európai élettérben. A pályaudvart bűz lengi be, mindenfelé hevernek, fetrengenek Sharia veszett majmai, hogy kiterjesszék azt az elmebetegséget, amit ők vallásnak neveznek.

A rendőrség emberei nem túl bizakodóak, helyszínen tartózkodó munkatársainknak az a meggyőződése, hogy a rendőrség képtelen lesz uralni az egyre eszkalálódó helyzetet. Mivel rokonszenves beszélgetés alakult ki az egyenruhásokkal, nyíltan elmondták, hogy valószínűsíthetően csak az éles lőszer fogja megállítani Mohamed férgeit. A Keleti pályaudvar szemétteleppé változott, gyorséttermi szemetet seper a szél, használt gumióvszerek az egyik sátor elé hajítva, mellette pedig csecsemő ordít. Ahogy végigverekszem magam a tömegben félelmetes érzés kerít hatalmába. Tudom, hogy ezek valójában nem emberi lények, ezek csak betolakodók és paraziták, akik az emberi húsra tapadnak és élősködnek azon, amíg csak tehetik.

CAM03979

A helyzet kritikus volta előre vetíti a hamarosan bekövetkező kataklizmát, mégpedig azt, amikor ezek a sátánfajzatok rátámadnak békés polgárokra, amikor gyerekeinket késelik halálra és asszonyainkat erőszakolják meg csoportosan. Ezek az idők következnek. Ezek a primitív állatok egymást sem kímélik. A napokban egy halálra szurkált bevándorló tetemére bukkantak a Keleti pályaudvar aluljárójában, a hírek persze erről is mélyen hallgattak. Cigányok árulják a herbált a söpredéknek, akiknek bőven futja erre is, hiszen a nemzetközi zsidó szervezetek bőséggel ellátják őket anyagiakkal. “Allah!Akbar!”-üvöltések teszik élhetetlenné a környéket, a kiadó és eladó lakások értéke pedig már most zuhant.

CAM03981
A kép Budapesten készült és nem egy arab városban

Utcáinkat pokollá változtatják, gyermekeinket és asszonyainkat megerőszakolják, megtámad bennünket a világból céltudatosan ideirányított aljanép, akik erőszakosságukkal hamar félelemben tartják a magyarokat.

Ez is érdekelheti:  "Fuss az életedért!" - asszonyok mentették meg az ukrajnai férfit a kényszersorozástól (18+)

CAM03989

Ezekben a percekben is őrjöngenek a Keleti pályaudvarnál azok, akiknek semmi joguk Magyarországon tartózkodni! A Fidesz ellenlábasai pedig gőzerővel azon munkálkodnak, hogy feltüzeljék a szemita csürhét, hiszen minden álmuk a kormány megbuktatása. Zsidók, buzik, narkósok arról cikkeznek sajtóorgánumaikban, hogy szegény, elesett menekülteket nem karolja fel a magyar kormány. Emberjogi aktivisták sürögnek-forognak a primitív emberállatok körül, ételt és italt oszt a betolakodóknak. A magyarok ellen hizlalja a férgeket!

CAM03992

Nem kell jövőbe látónak lenni ahhoz, hogy megjósoljuk mi fog történni. Az egészséges értékrenddel rendelkező, magyar fiatalok nem nézik jó szemmel Sharia disznajainak invázióját. Készen állnak az áldozathozatalra. Elkezdődik egy faji alapú háború, aminek kimenetele nem lehet kérdéses! Hazánk és Európa jövője a tét! Győzünk vagy meghalunk! Átadjuk vagy megtartjuk országunkat, amelyet őseink hagytak ránk örökül! Néhány nap vagy hét, esetleg hónapok vannak hátra, nem tudni. Bekövetkezik. Ez a faji háború mindörökre meghatározza Európa sorsát!

Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Hamarosan elkezdődik a faji háború

 1. Az igazi „majmok nem ők, hanem akik feltüzelték őket lakhelyük elhagyására és pénzel,paripával támogatták őket. Na meg az eunak,nevezett köztörvényes sisere had, és a „díszes magyar politikai „elit. Amerikai „szövetségesünk (?) és vértestvére, usrael,kellőképpen röhög a markába,mert elérte, eléri azt,hogy „igazi holokauszt legyen Magyarországon. Most legalább bagóért fellehet „vásárolni mindent,míg tart majd a káosz.Ezer éve bűnhődünk azért,amit el sem követtünk.! De ha ilyen bőszen támogatja a bevándorlást az „elit, fogadjon a családjába mindegyik egynehányat, ossza meg az ételét,italát, ágyát és adja férjhez valamelyikükhöz legkedvesebb lányát. Jó példával elöl kell járni !! Történelem ismétli önmagát,az újkori mohácsi vész közeleg és ugyan úgy tétlenül szemléli az „elit az ország pusztulását. Aztán nehogy kiderüljön,hogy ők mindig is itt laktak,csak a Magyarok elüldözték innen őket és ha nem tetszik nekik,hogy itt vannak menjenek a Magyarok szíriába.! ( patkányok honfoglalása: Wass Albert) Viktor-győzelem,de kinek.?

 2. Valahogy meg kell szervezni hazánk védelmét,csak az a gyanúm,hogy az idegenszívű kormány lesz az első aki fellép a magyarok,magyar érzelműek ellen.
  H.B.
  „Magyarnak lenni:
  nem a szó, a név, az ősök, az élet,
  magyarrá csak a szív tesz és a lélek.”
  (Alföldi Géza)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük