KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hallottál már Orbán Viktorról? – a HVG propagandavideója a Sziget Fesztiválra látogató külföldi agyatlanokkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A HVG több külföldi fesztiválozót megkérdezett, a fő téma pedig természetesen Orbán Viktor volt. Ki nem találnák, mi lett az eredménye a kérdezősködésnek.

A „független objektív újságírás” lapja szerint

a külföldi válaszadók többsége azt se tudta, kiről van szó. A másik részük pedig csak rossz véleményt tudott alkotni a magyar miniszterelnökről.

-számol be a Vadhajtások. Lejjebb maga az „egyáltalán nem ballibernyák” propagandavideó látható.

Egy megállapítást azonban mindenképpen erősítsünk meg, ebben a fenenagy diktatúrában, ami ma Magyarországon „Orbán Viktor miatt dúl”: ez a bizonyos szigetfesztivál egy valóban liberális fertő, mely zavartalanul működhet Orbán Viktor „diktatúrájában” drogokkal, szellemi sivársággal, az abnormalitás formáinak terjesztésével, a magyar miniszterelnök pocskondiázásával.

Azt is láthatjuk, milyen szellemi és erkölcsi szinten állnak a szigetre (szándékosan kisbetűvel írva) látogató fiatalok. Sikerült a nyugati szélsőbaloldali liberális posványnak kinevelni ezt a generációt. Totális szellemei leépülés… Bizonyára létezik ennek a fordítottja is, de a HVG-nek nem ez utóbbi bemutatása volt a célja. Bár a HVG ezzel a videóval Orbán Viktort igyekezett lejáratni, azonban inkább saját magukkal sikerült ugyanezt tenni.

Íme a HVG szélsőlibernyák propagandavideója:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: „Szigetfesztivál” / Printscreen

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: