KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Halálos fenyegetést kapott a Magyarok Világszövetségének elnöke (újabb képpel frissítve)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Magyarok Világszövetsége az alábbi közleménnyel fordul a nyilvánossághoz:

fenyegeto
Ő lehet a fenyegető?

Egy magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló férfi bement a Magyarok Világszövetségének székházába és kihallgatást kért az MVSZ elnökétől, Patrubány Miklóstól mondván, hogy egy igen fontos intézményt képvisel.

Az MVSZ elnöke egy elnökségi tag társaságában hallgatta meg az idegent, aki pár mondat után rátért mondanivalójának lényegére: Felszólította Patrubány Miklóst, hogy mondjon le a Magyarok Világszövetsége elnöki tisztségéről. Amennyiben erre nem hajlandó – akkor meg fog halni. Majd szó szerint megismételte felszólítását és fenyegetését.

Az MVSZ elnöke ajtót mutatott neki.

Kovács István távozott, de még aznap levelet küldött, amelyben fenyegetően megismételte lemondató felszólítását. Ellenkező esetre két lehetőséget „ajánlott” fel.

Idézet a levélből:

„Az első, a gyors és viszonylag kevés szenvedéssel járó közúti baleset, amely néhány napig lefoglalja majd a sajtót, ismered a sztorit, az autó műszaki okok miatt kisodródott az útról, többször átpördült… de a kedvencem, az a menet közben elaludt a sofőr, majd áttért a szembejövő sávon, szabályosan közlekedő…”

„A másodikon belüli második lehetőségedet nem szívesen részletezném, vannak gyógyíthatatlan, nagy szenvedésekkel járó betegségeink… ezekkel talán a Karácsony Szent Ünnepét is meg lehet érni, de minek…”

„Óra indul !”

Levele végén az alábbi linket közölte, amelyen akkor még saját fényképe is megjelent.

http://www.youtube.com/channel/UCSdDr1YI6I27pAdxFHS8_Vg

Kovács István 180-185 cm magas, fehér bőrű, barna hajú, szemüveget visel. E-mail címe: kovacs.leo.istvan@gmail.com

Miután a rendőrség ennyi adat birtokában sem találja Kovács Istvánt, a Magyarok Világszövetsége ezennel a nyilvánossághoz fordul.

MVSZ Sajtószolgálat

Hátha így jobban tudunk segíteni a rendőrségnek. Lehet, hogy róla van szó?
fenyegeto2
 
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Halálos fenyegetést kapott a Magyarok Világszövetségének elnöke (újabb képpel frissítve)

 1. Ezen a linken nincs semmi, így nehéz segíteni, de a szövetségnél nincs kamera ami felvehette vagy az utcán. Esetleg bank a környéken.
  Nézzenek szét és azonnal tegyék közzé ha van eredmény.
  Csak saját magukra tudnak támaszkodni. A rendőrség egy nagy nulla.
  Szabóné

 2. A kopottarcu illetekest,nem lett volna szabad elengedni !!! Nagy Jozsef

 3. Ebben az esetben nem távozásra kellett volna felszólítani, hanem a biztonsági őrökkel lefogatni, míg a rendőrség meg nem érkezik.
  Anna

 4. Tiszteletem ! Ez az eset is bizonyítja a MAGYARSÁG elleni arogás viselkedést ! Amit hiányolok az az időpont ! Megértéssel Vayk

 5. NA EZ NEM IGAZ , HOGY A RENDőRSÉG 1- NULLA …. Ha magyart kell megvédeni akkor alkalmi nulla , de ha cigányt vagy zsidót kell megvédeni akkor tudnak ,de nagyon sajnos ez a mindennapi tapasztalatom. De a bírók sem különbek.Erőszakos nemi közösülésért 5-év, ha a cigány megöl kirabol egy idős maga tehetetlent az is 3-4, évet kap. Üdv. Adorján I.

  1. 12:10-nél az arcképe van, jobb mint egy igazolványkép, azt is ki lehetne tenni …
   Köszi Columbo, pótoljuk!
   Nifadmin

 6. Elképesztő és hátborzongató, hogy Magyarországon ezt is büntetlenül meg lehet tenni. A „rend”őrséget át lehet keresztelni újra ÁVÓ-nak és Gyarmatőrségnek

 7. Ez nem szélhámos! Alaposan kiképzett. A tekintete, mint a légiósoknak.
  Anna

 8. Mi baja lehet ennek az embernek Patrubannyal? Az MVSz Patrubannyal az élen sajnos lement nullába. Nem sok vizet kavar! Ha Csoori marad az elnök, legalabb tiszteletbeli, akkor nem merték volna Orban Viktorék elvenni a MVSZ-nek kijaro pénzt. De igy megtették. Persze ez nem azt jelenti, hogy Csoori alkalmas volt az operativ vezetésre. Ha a MVSZ annyi pénzt kapna évente mint a zsido szervezetek, akkor egy vilagszinvonalu, nagytekintélyü szervezet lehetne, s ujra tele lenne gyurodo senkikkel meg ügynökökkel!
  Ujra kérdem: Mi baja lehet ennek az embernek Patrubannyal?
  Kovacs Istvan, jelentkezz, mondd el nekünk, mi a panaszod!!!

 9. Elöször is, az inteneten nincs névtelenség. Sehol nem lehet ugy internetre lépni hogy annak nincs nyoma. Kezdjük az email cimmel. Azt valamikor valaki létre hozta. A gmailnál megkellene hogy legyen a log fájl amiben rögzitve van az ip cim és dátum. A youtubnál ugy szintén.A rendörségnek ezt pontosan tudnia kéne hogyan lehet ennek utána járni.Onnantol pedig már csak azt kell megtudni abban az idöpontban melyik szolgáltató melyik ügyfélnek adta ki ezt az ip cimet.
  A képen látható illetö testartása és ruházata számomra azt mutatja ez az ember valami filmből vette ezt az egészet. Számomra nem tünik valódi kemény bünözönek.
  A levélben túl sok a gyözködés hogy mire számitson ha nem teljesitik a követelést. Ezt olyan ember teszi akinek nem állnak rendelkezésre azok a dolgok amiket állit és ezért a szavainak ad eröteljes súlyt hogy higyenek neki. A fenyegetés fogalmazás stilusa nekem valahogy olyan nem is tudom, túl internetesnek tünik.
  Én azt mondanám vagy a hir kamu vagy a fenyegetés. Vagy elmebeteg ember..

 10. A likud fidesznek van baja Patrubánnyal! Csak vissza kell emlékezni, hogy anno az első orsós likud vitya kormány idején a vendéglátós besúgó boros ezredest akarta a Magyarok Világszövetségének elnöki székébe ültetni és ezt hiúsította meg Patrubány! A válasz erre az volt az orsóstól, hogy megvonta az állami támogatást a szövetségtől!
  Azóta is gerendaként nyomja az orsós likud vitya szemét Patrubány, a parancsot ő adta ki!
  kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: